Skip the navigation

Squashlasagne

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid-kok
Import-Recipe - Zucchini lasagna

Den lækreste vegetariske lasagne med squash, mozzarella og feta.

Duration
I alt35min
Prep15min
Madlavning20min

Redskaber

StandMixerStandMixer
SheetCutterSheetCutter

Ingredienser

Servering

2

squash

200 g

feta

1

tomater, grofthakkede

100 g

soltørrede tomater

1 tsk

sort peber

1 fed

hvidløg

200 g

mozzarella

5

basilikumblade

Trin for trin

  1. Fastgør mandolinjernet på køkkenmaskinen. Drej knivbladets udløserhåndtag, så der er plads til at sætte squashen i.

  2. Skræl squashen, og skær om nødvendigt enderne til, så den passer ind i madholderen og grøntsagsspyddet.

  3. Sæt squashen på mandolinjernet.

  4. Monter det kraftige blad på mandolinjernet.

  5. Drej hastigheden til 1, og grib squashskiverne med hænderne.

  6. Skær squashskiverne til, så de passer til et ildfast fad.

  7. Kom fetaost, tomat, soltørrede tomater, hvidløg og sort peber i en blender. Bland i 2 minutter på hastighed 6, indtil saucen er lind.

  8. Hæld et tyndt lag i bunden af det ildfaste fad, og læg squashskiver ovenpå.

  9. Kom et lag sauce og nogle skiver mozzarella over. Gentag denne proces, indtil du ikke har flere squashskiver eller mere sauce tilbage.

  10. Bag lasagnen i 15-20 minutter ved 200 °C i en forvarmet ovn.

  11. Garner med nogle friske basilikumblade.