i
Forrige side
Børn & Familie

Squashpasta i spiraler med broccoli basilikumpesto

Start madlavningen

Redskaber

Oplysninger

13

Ingredienser

6

Trin

Ingredienser

  • 120 mlekstra jomfruolivenolie
  • 3 spsk.friskpresset citronsaft
  • 50 gfriske basilikumblade, fast pakket
  • 75 grå broccolibuketter
  • 70 gpinjekerner, smuttede mandelflager eller rå valnødder
  • 2 tsk. eller 1/2 kophvid miso pasta eller revet parmesan
  • 2finthakket hvidløgsfed
  • 3/4 tsk.havsalt
  • 1/4 tsk.friskkværnet sort peber
  • 2 store eller 4 småsquash, snittet til nudler med spiralizer
  • 140 gagurk skåret i små tern
  • 75 gfintsnittet rå broccolibuketter
  • 30 gvalsede hampefrø
Det er tid
  • Trin 1

    Kom olivenolie, citronsaft, basilikum, broccoli, pinjekerner, miso (eller parmesan), hvidløg, salt og peber ned i KitchenAid® Power Plus® Blenderskålen for at lave pesto.

  • Trin 2

    Sæt låget på, åbn midterlåget og sæt nedstopperen i. Sæt den variable hastighedsvælger på 11 og blend i 20 til 30 sekunder, brug nedstopperen til at føre ingredienserne gennem knivene, indtil blandingen er groft blendet men ikke helt glat.

  • Trin 3

    I en stor skål, bland squash pastaen let med snittet agurk og broccoli i hånden, indtil de er godt blandet.

  • Trin 4

    Gnid forsigtigt 1 kop (230g) pesto på squash nudlerne indtil de jævnt dækket og tilsæt gradvist mere pesto efter ønske. Når du masserer frugter og grønsager, vil de afgive vand, hvad der gør pestoen nemmere at arbejde med. Smag til med salt og peber.

  • Trin 5

    Stil fire tallerkener op, fordel blandingen i lige store portioner og drys dem med hampefrø. Servér med det samme og stil eventuelt resterende pesto på bordet.

  • Trin 6

    Pestoen kan have en lidt skarp, sur eller saltet smag, når du smager på den i blenderen. Den vil dog blive mere mild, når den blandes med nudlerne. Du kan også bruge den sammen med 1 pakke almindelig kogt pasta. Hvis du serverer denne opskrift som en dip til rå grønsager eller kiks eller på sandwichs eller wraps, kan du holde 1/2 spsk. citronsaft og 1/4 tsk. salt tilbage og tilsætte efter behag.

Vores mest beundrede retter

Del glæden med disse efterprøvede opskrifter. Må vi friste dig med en dejlig smagsoplevelse? Du vil elske det tilfredse smil på dine middagsgæsters ansigter næsten lige så meget som smagen.

Mango og basilikumsorbet

Denne bløde, fyldige mangosorbet har en cremet konsistens som is, men uden æg og mælk.

  • 30' Forberedelse
  • 5' Tilberedelse

Gratinerede pastasnegle med ricotta og salvie

En usædvanlig og meget koreografisk opskrift, som er ideel til en let frokost med familie og venner.

  • 45' Forberedelse
  • 30' Tilberedelse

Melon, granatæble og fetasalat

Frisk er det ord, som bedst beskriver denne salat, og den får ekstra smag af den cremede og salte fetaost.

  • 15' Forberedelse

Få vores nyheder serveret lige til døren

Tilmeld dig for at modtage vores seneste nyheder, lækre opskrifter og kampagner samt en rabatkode på 5% til dit næste køb.

TILMELD

Jeg forstår og godkender indholdet af Privacy Notice og:


a) Jeg indvilliger i at modtage tilpasset marketingkommunikation fra KitchenAid og andre brands, der hører under Whirlpool Corporation samt modtage en 5% rabat kode til mit næste køb (rabatkoden gælder kun én gang).



Din personlige engangsrabatskode kan kun indløses på vores website kitchenaid.dk. Den kan ikke kombineres med andre KitchenAid-rabatter eller -kampagner. Desuden modtager du i din første email en rabatkode på 5%, der gælder til dit næste køb på kitchenaid.dk, og du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Squashpasta i spiraler med broccoli basilikumpesto

Trin 1

Kom olivenolie, citronsaft, basilikum, broccoli, pinjekerner, miso (eller parmesan), hvidløg, salt og peber ned i KitchenAid® Power Plus® Blenderskålen for at lave pesto.

Trin 2

Sæt låget på, åbn midterlåget og sæt nedstopperen i. Sæt den variable hastighedsvælger på 11 og blend i 20 til 30 sekunder, brug nedstopperen til at føre ingredienserne gennem knivene, indtil blandingen er groft blendet men ikke helt glat.

Trin 3

I en stor skål, bland squash pastaen let med snittet agurk og broccoli i hånden, indtil de er godt blandet.

Trin 4

Gnid forsigtigt 1 kop (230g) pesto på squash nudlerne indtil de jævnt dækket og tilsæt gradvist mere pesto efter ønske. Når du masserer frugter og grønsager, vil de afgive vand, hvad der gør pestoen nemmere at arbejde med. Smag til med salt og peber.

Trin 5

Stil fire tallerkener op, fordel blandingen i lige store portioner og drys dem med hampefrø. Servér med det samme og stil eventuelt resterende pesto på bordet.

Trin 6

Pestoen kan have en lidt skarp, sur eller saltet smag, når du smager på den i blenderen. Den vil dog blive mere mild, når den blandes med nudlerne. Du kan også bruge den sammen med 1 pakke almindelig kogt pasta. Hvis du serverer denne opskrift som en dip til rå grønsager eller kiks eller på sandwichs eller wraps, kan du holde 1/2 spsk. citronsaft og 1/4 tsk. salt tilbage og tilsætte efter behag.

Ønskeliste

Du skal være logget ind for at føje produkter til din ønskeliste.

Log ind

Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.