Skip the navigation

Tacos med peri peri-kylling i strimler

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid-kok
Import-Recipe - Peri Peri Shredded Chicken Tacos

Krydrede og røgede, med honning og moden mango – disse tacos kommer med garanti til at imponere. Fremstillet med blender og køkkenmaskine fra KitchenAid.

Duration
I alt40min
Prep10min
Madlavning30min

Redskaber

BlenderBlender
StandMixerStandMixer

Ingredienser

tortillaer (majs eller mel)

6-8

benfri kyllingelår uden skind

1

stor frisk, moden mango

10-12

friske mynteblade, finthakkede

savoykål

4

bird's eye-chilipeber (thailandske chilifrugter)

35 g

koriander

6 fed

hvidløg

240 g

stegte røde peberfrugter i glas

1 tsk

frisk oregano

1/2 mellemstort

løg

1 tsk

røget paprika

1 tsk

salt

2 spsk

honning

65 ml

citronsaft

125 ml

olivenolie

1 spsk

lagereddike

Trin for trin

  1. Denne opskrift er til 10-12 tacos.

  2. Kom alle ingredienser til saucen i blenderen, og blend ved hastighed 5 i 10 sekunder.

  3. Forvarm ovnen på grillindstillingen. Put salt og peber på begge sider af kyllingelårene, og læg dem på en stegepande. Hæld ca. 2 spsk. sauce over stykkerne. Brug derefter en tang til at vende stykkerne i saucen, så alle sider bliver dækket/marineret jævnt.

  4. Når ovnen er klar, steges kyllingen på grill i 20-25 minutter, eller indtil den er gennemstegt og brun på toppen. Tag kyllingen ud, og lad den hvile i 5 minutter.

  5. Kom kyllingen i køkkenmaskines skål med fladpiskeren monteret, drej til hastighed 4, og kør i 8-10 sekunder (eller indtil kyllingen er revet i strimler efter ønsket størrelse). Læg kyllingen tilbage på stegepanden med stegesky.

  6. Tilbered garnituren. Fjern frugtkødet fra mangoen, og skær det i små tern. Kom mangoen i en skål, og bland med friskhakket mynte. Sæt til side. Skær derefter savoykål i tynde skiver. Sæt til side.