Ingredienser
Trin 1
Monter Fresh Prep-snitteren/riveren på køkkenmaskinen. Vask og skræl gulerødderne. Riv gulerødderne ved hastighed 4. Sæt til side.
Trin 2
Hæld mel, brun farin, bagepulver, natron, hørfrø og kanel i en skål til en køkkenmaskine med fladpiskeren monteret. Drej til hastighed 1, og bland i ca. et minut.
Trin 3
Tilsæt olie, æblesauce og eddike. Bland ved hastighed 2 i 1 minut. Tilsæt de revne gulerødder og rosiner, og bland ved hastighed 2, indtil de er indarbejdet.
Trin 4
Anbring den på en rund bageplade med bagepapir (24 cm), og bag i 1 time ved 180 °C i en forvarmet ovn. Tag den ud af ovnen, og lad den køle af.
Trin 5
Kom det veganske smør i en skål på en køkkenmaskine monteret med fladpisker med fleksibel kant, og bland ved hastighed 4 i 1 minut. Tilsæt vegansk flødeost og flormelis, og bland i 2 minutter. Brug en gummispatel til at sprede flødeostglasuren ud over kagen.
Vores mest beundrede retter
Del glæden med disse efterprøvede opskrifter. Må vi friste dig med en dejlig smagsoplevelse? Du vil elske det tilfredse smil på dine middagsgæsters ansigter næsten lige så meget som smagen.
Trin 1
Monter Fresh Prep-snitteren/riveren på køkkenmaskinen. Vask og skræl gulerødderne. Riv gulerødderne ved hastighed 4. Sæt til side.
Trin 2
Hæld mel, brun farin, bagepulver, natron, hørfrø og kanel i en skål til en køkkenmaskine med fladpiskeren monteret. Drej til hastighed 1, og bland i ca. et minut.
Trin 3
Tilsæt olie, æblesauce og eddike. Bland ved hastighed 2 i 1 minut. Tilsæt de revne gulerødder og rosiner, og bland ved hastighed 2, indtil de er indarbejdet.
Trin 4
Anbring den på en rund bageplade med bagepapir (24 cm), og bag i 1 time ved 180 °C i en forvarmet ovn. Tag den ud af ovnen, og lad den køle af.
Trin 5
Kom det veganske smør i en skål på en køkkenmaskine monteret med fladpisker med fleksibel kant, og bland ved hastighed 4 i 1 minut. Tilsæt vegansk flødeost og flormelis, og bland i 2 minutter. Brug en gummispatel til at sprede flødeostglasuren ud over kagen.