Skip the navigation

BLANDESKÅL I RUSTFRIT STÅL 3,3L – MED HÅNDTAG

5KSM35SSFP

2 års garanti

Blandeskål i rustfrit stål med ergonomisk håndtag til 3,3 l minikøkkenmaskinen.

kr. 620,50kr. 730,00

Ink. moms

  • Checked

    Gratis standardlevering på ordrer over 745 kroner.

  • Checked

    14 dages gratis returnering

  • Checked

    100 % sikker betaling

Uendeligt nyttig 3,3 l skål

Denne 3,3 l KitchenAid-blandeskål i rustfrit stål (5KSM35SSFP) er alt, hvad du har brug for i en skål. Et tidløst look i rustfrit stål – holdbar, ikke porøs og smudsafvisende – du vil bruge den i årevis.

Designet til 3,3 l køkkenmaskiner med vippehoved

Kapacitet på 3,3 l

Rustfrit stål

Ergonomisk håndtag

Tåler opvaskemaskine

Få styr på vores 3,3 l skål

Hvad mere kan man ønske sig af en skål? KitchenAids klassiske blandeskål i rustfrit stål (5KSM35SSFP) følger med din 3,3 l lille køkkenmaskine. Den tryller retterne frem med sin praktiske form. Uanset om du ælter dej, blander madingredienser eller pisker fløde, kan du altid stole på den.

Lady-pouring-milk-into-stainless-steel-bowl-on-table-with-chopping-board-and-strawberries

Rengør skålen på få sekunder

Kom i gang med at tilberede lækre måltider derhjemme, ælte himmelske brød eller lave kødboller, og når du er færdig, skal du blot sætte skålen i opvaskemaskinen, så den hurtigt kan rengøres. Denne skål i rustfrit stål er ikke porøs, så du behøver aldrig at bekymre dig om, at der trænger bakterier ind i den, og den er lugtfri, så der kommer ikke til at lugte af hvidløg. Så bliver det ikke lettere.

Stand-mixer-and-stainless-steel-bowl-with-lady-pealing-potatoes

Holdbar blandeskål

Du kan være sikker på, at den kan stå distancen takket være sin solide form i rustfrit stål. Den er udstyret med et ergonomisk håndtag, så den er behagelig at bruge, og samtidig er den bomstærk og smudsafvisende, så den bevarer sit skinnende udseende i lang tid.

Stand-mixer-with-wire-whisk-and-stainless-steel-bowl-on-kitcehn-counter-with-cake

Skræddersyet til din lille køkkenmaskine

Denne tidløse blandeskål i rustfrit stål er designet til at passe som fod i hose til din 3,3 l KitchenAid-køkkenmaskine med vippehoved og kan bruges i ethvert moderne eller traditionelt køkken. Du skal blot sætte den på plads, trykke på kontakten og gå i gang!

Tjek detaljerne

Hvad siger andre?