Skip the navigation
Køkkenmaskinetilbehør>Skåle>BLANDESKÅL I RUSTFRIT STÅL 4,8L – WHITE

BLANDESKÅL I RUSTFRIT STÅL 4,8L – WHITE

5KSM5SSBWH

2 års garanti

Blandeskål i rustfrit stål i hvid til mellemstore køkkenmaskiner med vippehoved.

kr. 1.080,00
  • Checked

    Gratis standardlevering på ordrer over 745 kroner.

  • Checked

    14 dages gratis returnering

  • Checked

    100 % sikker betaling

RF23 - D2C PDP banner - Mixer attachments

Køb mere, og spar mere på alle vores tilbehørsdele

Køb et stk. køkkenmaskinetilbehør, og få 10% rabat, køb to, og få 20% rabat, køb tre eller flere, og få 30% rabat på alt det tilbehør, du har valgt.

Hvid KitchenAid-skål i rustfrit stål

Giv tingene en klar og lys stil med denne klassiske blandingsskål i hvid rustfrit stål med en mat finish. Den er fremstillet af meget holdbart, men let rustfrit stål, og med et ergonomisk håndtag er den også robust og nem at bruge. 

Passer til køkkenmaskiner med vippehoved på 4,3 l, 4,7 l eller 4,8 l

Kapacitet på 4,8 l

Rustfrit stål

Ergonomisk håndtag

Tåler opvaskemaskine

Skålen, der udstråler tidløs elegance

Ren og lys hvid går aldrig af mode. Vores mathvide skål i rustfrit stål giver din køkkenmaskine et let og moderne præg. Den er fremstillet til at passe til KitchenAids 4,3 l og 4,8 l køkkenmaskiner med vippehoved, og den giver dig al den styrke og holdbarhed, kokkene elsker ved dette vidunderlige metal, og den kan rumme op til 1 kg mel. Det ergonomiske håndtag gør den komfortabel og praktisk at samle op og bruge.

Accessories-stainless-steel-bowl-white-pistachio-mixer-on-countertop

Oprydningen bliver en leg

Lav alt det rod, du vil, uden at bekymre dig om rengøring. Det smukke ved rustfrit stål er, at det er modstandsdygtigt og nemt at vaske op. Når du er færdig, skal du blot sætte den i opvaskemaskinen, og så er du klar til næste gang, du vil bage.

Accessories-stainless-steel-bowlwhite-interior-Stainless-steel

Skålen, du kan stole på

Denne metalskål fra KitchenAid er fremstillet i af holdbart, men let rustfrit stål, og den holder i årevis. Den ikke er porøs og absorberer ikke lugt, smag eller bakterier fra maden. Den er perfekt til blanding, bagning, mosning og meget mere og er designet til at håndtere vanskelige opgaver i dit køkken. Håndtaget gør det nemt at sætte den på køkkenmaskinen og er behageligt at holde ved, mens du udfører din kulinariske magi. 

Accessories-stainless-steel-bowl-white-mixer-in-different-match-colours

Den perfekte makker til din 4,3 eller 4,8 l køkkenmaskine med vippehoved

En klassisk hvid skål kan give din køkkenmaskine en flot kontrast eller fuldende et statement-look helt i hvidt. Den er også det ultimative inden for praktisk anvendelighed. Denne skål er designet til 4,3 og 4,8 l køkkenmaskiner med vippehoved og er den perfekte størrelse til små og store blandinger. Og med en ekstra skål ved hånden kan du arbejde med to opgaver på én gang, så den er ideel til entusiastiske hjemmebagere. 

Tjek detaljerne

Hvad siger andre?