Skip the navigation
Køkkenmaskinetilbehør>Skåle>BLANDESKÅL I GLAS 3,3 L
-10%

BLANDESKÅL I GLAS 3,3 L

5KSM35GB

2 års garanti

Blandeskål i glas med praktisk mængdeangivelse, låg og tud. Til minikøkkenmaskinen på 3,3 l.

kr. 747,00kr. 830,00
  • Checked

    Gratis standardlevering på ordrer over 745 kroner.

  • Checked

    14 dages gratis returnering

  • Checked

    100 % sikker betaling

RF23 - D2C PDP banner - Mixer attachments

Køb mere, og spar mere på alle vores tilbehørsdele

Køb et stk. køkkenmaskinetilbehør, og få 10% rabat, køb to, og få 20% rabat, køb tre eller flere, og få 30% rabat på alt det tilbehør, du har valgt.

Miniglasskål med hældetud og låg

Med denne glasskål til din 3,3 l køkkenmaskine kan du gøre mere end at blande. Du kan måle ingredienser, hælde uden spild og endda opbevare blandinger, da der medfølger låg.

Kapacitet på 3,3 l

Glasskål

Hældetud

Håndtag

Silikonelåg

Tåler opvaskemaskine

Tåler fryser

Tåler mikroovn

Hvad er der i kassen?

Tilbehørssættet glasskål til mini-køkkenmaskinen på 3,3 L låg til opbevaring af blandinger eller til hævning af brød medfølger.

Glasskålen på 3,3 l giver maksimal hjælp

Ud over den skarpe og klare finish er denne 3,3 l glasskål (5KSM35GB) designet til at være en ægte multitasker. Mængdemarkeringer på siden af skålen er med til at sikre præcise målinger, og dens håndtag og hældetud gør det nemt at løfte, blande og hælde.

Accessories-glass-mixing-bowl-3.3L with lid with avocado

Glasset går fra varmt til koldt

Uanset om du fryser hjemmelavet is eller blødgør smør i mikrobølgeovnen, kan denne skål gøre det hele. Da den er temperaturbestandig, tåler den også opvaskemaskine, hvilket gør rengøringen hurtig og nem. På ingen tid er du dermed klar til at fortsætte med dit næste køkkeneventyr.

Accessories-glass-mixing-bowl-3.3L with lid mixing cookie dough

Se, mens du arbejder

Bagning kræver præcision – og eftersom denne skål er krystalklar, er det let som en leg at holde øje med dine kreationer. Du kan se præcis, hvornår dejen er blandet, så du får lyse og luftige resultater hver gang. Det er en fornøjelse at se processen udfolde sig i takt med, at dine kreationer bliver til virkelighed. Hvad bliver det næste, du kaster dig ud i?

Accessories-glass-mixing-bowl-3.3L with lid mixing red fruit cream

Fremstillet til mini-køkkenmaskiner med vippehoved

Denne 3,3 l glasskål fra Kitchen Aid er bygget til at passe perfekt til mini-køkkenmaskinen med vippehoved. Med en kapacitet på 3,3 l er den ideel til hurtigt at lave dine dyrebare miniatureblandinger. Gode ting kommer i små størrelser!

Accessories-glass-mixing-bowl-3.3L with lid mixing cake filling

Nemt at måle, blande og hælde

De praktiske mængdeangivelser, der er støbt i siden, betyder, at det aldrig har været nemmere at afmåle ingredienserne i skålen. Når din køkkenmaskine har vist, hvad den duer til, sørger hældetuden og det komfortable håndtag for, at du kan overføre blandingen nøjagtigt og uden besvær til bageformen eller formen, så der er mindst muligt spild.

Accessories-glass-mixing-bowl-3.3L with lid bowl and lid

Silikonelåg holder dine kreationer friske

Denne mini-glasskål fra KitchenAid leveres med et silikonelåg, der er designet til at holde på friskheden. Uanset om du slår en ekstra portion dej op eller sikrer, at dejen er hævet perfekt, holder låget dine ingredienser friske og smagfulde, mens du venter. 

Tjek detaljerne

Hvad siger andre?