Skip the navigation

BLANDESKÅL I RUSTFRIT STÅL 4,8 L – DRIED ROSE

5KSM5SSBDR

2 års garanti

Blandeskålen i rustfrit stål i farven Dried Rose til mellemstore køkkenmaskiner med vippehoved.

kr. 1.080,00

Ink. moms

  • Checked

    Gratis standardlevering på ordrer over 745 kroner.

  • Checked

    14 dages gratis returnering

  • Checked

    100 % sikker betaling

Skål i rustfrit stål i farven Dried Rose fra KitchenAid

Du får styrken og holdbarheden fra rustfrit stål, men med en blød, pink finish. Denne pragtfulde skål giver dit køkken et tidløst og delikat udtryk. Håndtaget er praktisk at bruge og gør det let som en leg at overføre ingredienser. 

Passer til køkkenmaskiner med vippehoved på 4,3 l, 4,7 l eller 4,8 l

Kapacitet på 4,8 l

Rustfrit stål

Ergonomisk håndtag

Tåler opvaskemaskine

Skålen, der er smuk som en rose

Sæt et rosenrødt præg på dit køkken med en skål i rustfrit stål i en smuk pink nuance, der passer til KitchenAids 4,3 l og 4,8 l køkkenmaskiner med vippehoved. Og selvom vores blandeskål i Dried Rose 5KSM5SSBDR ser smuk ud, så er den ligeså robust og holdbar, som du forventer af rustfri stål, og den kan rumme op til 1 kg mel. Det ergonomiske håndtag gør den superbehagelig og praktisk at bruge.

Accessories-stainless-steel-bowl-dried-rose-dried-rose-mixer-on-countertop

En skinnende finish uden besvær

Når du er midt i at lave mad eller bage, er opvasken det sidste, du har brug for at tænke på. Intet kan være nemmere end at holde vores skål i Dried Rose skinnende ren. Den er superlet at vaske op i hånden, eller du kan sætte den i opvaskemaskinen. Så gå bare i gang med skabe!

Accessories-stainless-steel-bowl-Dried-rose-interior-Stainless-steel

Denne skål er slidstærk og holdbar

Der er en grund til, at fagfolk elsker rustfrit stål. Den ikke er porøs og absorberer ikke lugt, smag eller bakterier fra maden. Den er let og kommer med et håndtag, så du får ikke ømme arme af at sætte den på og tage den af din køkkenmaskine. Brug den til at blande, bage, rive eller mose alt fra kartofler til kylling til en portion småkager – den svigter dig ikke. 

Accessories-stainless-steel-bowl-dried-rose-mixer-in-different-match-colours

Den perfekte ledsager til 4,3 l og 4,8 l køkkenmaskiner med vippehoved

Du kommer til at drømme lyserøde drømme med vores blandeskål i Dried Rose. Den er lavet til 4,3 l og 4,8 l køkkenmaskiner med vippehoved, så du kan lade denne lækre skål matche din køkkenmaskine eller give den et helt nyt look. Men denne skål er ikke kun flot, den er også meget nyttig. Med en kapacitet på op til 1 kg mel er denne størrelse perfekt til håndtering af små og store blandinger, og en ekstra skål giver dig mulighed for at arbejde på to ting på én gang. Ideel til travle hjemmebagere.

Tjek detaljerne

Hvad siger andre?