Skip the navigation
Køkkenmaskinetilbehør>Skåle>KERAMIKBLANDESKÅL 4,7 L – WHITE SHELL
-10%

KERAMIKBLANDESKÅL 4,7 L – WHITE SHELL

5KSM2CB5PWS

5 års garanti

Stærk og skinnende keramikskål på 4,7 l i farven White Shell. Til mellemstore køkkenmaskiner.

kr. 972,00kr. 1.080,00
  • Checked

    Gratis standardlevering på ordrer over 745 kroner.

  • Checked

    14 dages gratis returnering

  • Checked

    100 % sikker betaling

RF23 - D2C PDP banner - Mixer attachments

Køb mere, og spar mere på alle vores tilbehørsdele

Køb et stk. køkkenmaskinetilbehør, og få 10% rabat, køb to, og få 20% rabat, køb tre eller flere, og få 30% rabat på alt det tilbehør, du har valgt.

KitchenAid hvid keramikblandeskål

Den fantastiske hvide keramikblandeskål i farven White Shell med 3D-design har masser af wow-faktor. Den er stærk, smart, stilfuld og passer til enhver køkkenmaskine med vippehoved.

Passer til køkkenmaskiner med vippehoved på 4,3 l, 4,7 l eller 4,8 l

Kapacitet på 4,7 l

Holdbar keramik

Hældetud

Håndtag

Tåler opvaskemaskine

Tåler fryser

Tåler mikroovn

Tåler ovn

Vinderskål i hvid farve med 3D-effekt

Tænk i stil, når du udstyrer din elskede køkkenmaskine med KitchenAids blandeskål i farven White Shell (5KSM2CB5PWS). Den har 3D-kolonner, som fanger lys og skygge. Den er fremstillet af titaniumforstærket keramik og har 5 års garanti mod afskalning. Det gør, at du kan regne med den i mange år.

Accessories ceramic white shell in the owen

Fra varmt til koldt uden problemer

KitchenAids 4,7 l blandeskål i farven White Shell har mange fordele. Skålen tåler ovn, fryser og opvaskemaskine. Det betyder, at du kan smelte, bage, fryse og meget mere i den samme skål. Den er stærk og nem at rengøre. Materialet er heller ikke porøst, så der er ingen risiko for, at skålen absorberer skadelige bakterier fra mad, lugte og smagsstoffer, mens du bruger den.

Accessories-ceramic-bowl-white shell 5 year guarantee mixer with bowl on the kitchen table

Skålen der kan holde i årevis

Denne skål er superrobust og smuk på samme tid med en lækker, mat finish. Denne hvide, 3D-designede blandeskål er fremstillet af titaniumforstærket keramik og er derfor meget holdbar. Den modstår afskalning, krakelering, revnedannelse og misfarvning, og den kommer med 5 års begrænset garanti mod afskalning.

Accessories ceramic bowl white shell mixer and bowl on the kitchen table

Det perfekte match

Tid til et nyt look og nyt tilbehør. Kombiner KitchenAids keramikblandeskål i farven White Shell med en hvilken som helst af vores elskede 4,3 l eller 4,8 l køkkenmaskiner med vippehoved. Dette lille pragteksemplar er en smuk tilføjelse til din køkkenkollektion, som vil få din kreativitet til at nå nye højder.

Accessories ceramic bowl white shell spout close up

Bare vip mig, og hæld mig ud

Skålen i farven White Shell har en praktisk hældetud og et praktisk håndtag, der tager rodet og besværet ud af ligningen. Nu kan du hælde din blanding nøjagtigt fra keramikskålen og ned i bagepladen eller panden, uden at dit hjem og køkken bliver beskidt. Livet er lige blevet meget nemmere!

Tjek detaljerne