Start>Tilbehør> Skåle

Blandeskåle, der passer til din smag

Når du vælger en blandeskål til din KitchenAid-køkkenmaskine, er det en mulighed for at vise din stil. Du kan enten matche din indretning og andre køkkenapparater – eller hvorfor ikke være lidt legesyg og gå efter wowfaktoren? Du fortjener det.

Skåle

filtrepris

Er du sikker?

Denne farve er ikke tilgængelig for det produkt, du har valgt. Hvis du er helt sikker på, at du vil have denne farve, rydder vi filtrene.

Hvilken skål er bedst?

Vælg den perfekte blandeskål ved at overveje:

  • Er det din primære eller en ekstra skål? Nogle kan godt lide en ekstra skål for at komme hurtigt igennem forberedelser og opskrifter
  • Foretrækker du et håndtag? Du vil måske finde en blandeskål med et ergonomisk håndtag nemmere at bruge
  • Skal du hælde med den? En hældetud hjælper dig med at hælde sauce, dej eller vinaigrette ud – eller få drænet den sidste overskydende væske
  • Vil du bruge skålen til at sætte på frys eller varme op? Vælg en keramikskål, der tåler både høje og lave temperaturer
  • Har du brug for måleangivelser? Din blandeskål kan forvandle sig til et målebæger, hvis den har mængdeangivelser

 

Cream stand mixer with ceramic mixing bowl

Stilfulde blandeskåle

Black mixer with ceramic bowl in horizontal stripes pattern

Match din personlighed

Vi giver dig en række diskrete og dristige design, herunder det klassiske look, design inspireret af naturen og markante geometriske mønstre.
Red mixer with glass ceramic bowl

Praktisk at bruge

Med en glasskål får du et klart overblik over blandingen. Eller hvorfor ikke vælge en cool keramikskål eller en tidløs og robust version i rustfrit stål?
Ceramic mixing bowl with handle

Valget er dit

Nogle af skålene har håndtag, hældetude og låg, så du kan dække dine blandinger til.

Elegante nok til at komme ind på bordet for at imponere

Vores blandeskåle har et flot look og er samtidig praktiske. Sæt din yndlingsskål på spisebordet eller picnictæppet sammen med en gigantisk salat. Hvis du har et KitchenAid-låg til din blandeskål, kan du også tildække og opbevare dine ingredienser og kreationer til senere.

Silver mixer with paddle attachment and radiant copper mixing bowl

Blandeskåle: Ikke kun til bagning

Har du minder fra din barndom, hvor du slikker skålen for at nyde resterne af kagedejen? Selvfølgelig! Der er så mange andre anvendelsesmuligheder for vores alsidige skåle og køkkenmaskiner, der rækker ud over bagning. Med alle disse skåle af høj kvalitet kan du lave kartoffelmos, sorbet og is, ælte brød- eller pastadej og meget mere.

Cake mixture in a mixing bowl

Størrelsen på din skål betyder også noget

Mange af vores skåle kan bruges sammen med større eller mindre modeller af køkkenmaskiner, så husk at tjekke oplysningerne for hvert produkt. Husk på, at det er bedre at bruge en større og dybere skål, end du måske har brug for, til at minimere sprøjt, når du blander, vender eller pisker.

Black red and cream mixers with different sizes mixing bowls

Op til 8 cupcakes

Den mindste blandeskål er på 3 l og beregnet til små opgaver som f.eks. piskning af æg med en køkkenmaskine på 4,3 l eller 4,8 l. Så er der skålene på 3,3 l, der er designet til at passe til køkkenmaskinerne på 3,3 l.
Medium-sized mixing bowl on tilt-head mixer with dough hook making bread

Op til 16 cupcakes

De mellemstore skåle er på 4,7 l og 4,8 l. Alle sammen passer til vores køkkenmaskiner med vippehoved på både 4,3 l og 4,8 l. Du kan bearbejde op til 1kg hvedemel eller 12 æggehvider.
Large stainless steel mixing bowl on mixer with dough hook kneading dough

Op til 24 cupcakes

Vores største skål? Den enorme på 6,9 l. Den er designet specielt til vores Heavy Duty køkkenmaskine med løftearm til at kreere meget store mængder – op til 8 brød eller 16 pizzaer.

Skåle, der er robuste nok til alle livets udfordringer

Du vil bruge din blandeskål utallige gange. I årevis og endda for resten af livet. Derfor sørger vi for, at materialet kan modstå slag, ridser og ekstreme temperaturer.

Er blandeskåle af rustfrit stål gode?

Som den originale KitchenAid-blandeskål elsker vi vores skåle i rustfri stål. De er de mest holdbare skåle og en designklassiker. De er ridsefaste og smudsafvisende, og du kan være sikker på, at de kan modstå lugtgener, rust eller buler.
 
Men du kan måske have brug for et alternativ. Der er dekorative blandeskåle, opmuntrende keramikskåle og stærke glasskåle, så dine ingredienser kommer til syne. Det er alt sammen et spørgsmål om smag.

Black mixer with stainless steel mixing bowl making beetroot dip

Sådan fungerer skålen med køkkenmaskinen

Din blandeskål vil blive holdt godt på plads af køkkenmaskinen fra KitchenAid. På en model med vippehoved bliver den drejet på plads i bunden, og på en model med løftearm fastgøres den til armene. Det betyder, at den ikke flytter sig, mens du arbejder.
 
Skålens form og størrelse er designet til at understøtte køkkenmaskinens planetariske funktion. Fladpiskeren, dejkrogen og trådpiskeriset indarbejder alle sammen ingredienser hurtigt og effektivt.

Glass mixing bowl on stand mixer with dough hook

Keramikskåle til både kolde og varme temperaturer

Vi har sørget for, at vores blandeskåle er både robuste og smukke. De tåler opvaskemaskine og er derfor nemme at rengøre. Derudover tåler vores KitchenAid-keramikskåle også at komme i fryseren, mikrobølgeovnen eller ovnen, så du kan blødgøre smør, temperere chokolade, tilberede en creme og hærde eller afkøle ingredienser i en og samme skål. Ingen revner eller udbulinger at bekymre sig om. De er lavet af keramik og forstærket med titanium, så de er lettere og stærkere end andre keramikskåle.

White mixing bowl in the oven

Glasskålene er gennemsigtige, praktiske og hjælpsomme

Du har ikke altid brug for en målekande, hvis du har en glasskål i hånden. Mængdeangivelserne gør det muligt at måle direkte i skålen og derefter kan du nyde at se dine fremskridt, mens du arbejder. Du kan bruge vores elegante og robuste glasskåle i mikrobølgeovnen til at temperere chokolade, smelte smør eller opbevare blandinger i fryseren, og silikonelåget yder sikker beskyttelse.

Glass bowl

Bag i vores brødskål

Du kan blande, ælte, hæve og bage, alt sammen i denne ene skål. Fastgør din køkkenmaskine til blanding og æltning, lad dejen sidde i skålen til hævning, og sæt den derefter direkte i ovnen. Låget fanger damp, når du bager, og keramikskålen leverer ensartet varme, så dit brød får en lækker, gylden skorpe og bliver gennembagt. Eftersom det er sikkert at sætte den i fryseren og mikrobølgeovnen, kan du også bruge den til alle former for blanding og bagning.

Kneading dough using stand mixer and bread bowl with baking lid

Det er nemt at rengøre din blandeskål

Selvom det er sjovt at være kreativ, er der også altid oprydningstid. Derfor tåler vores blandeskåle opvaskemaskine. Du kan sætte dem i den øverste hylde i opvaskemaskinen, når du er færdig. Du kan også vaske dem i hånden i varmt vand med et mildt opvaskemiddel. Alle KitchenAid-skåle er lavet til at kunne klare daglig brug, så de vil modstå misfarvning og revner i mange år fremover.

White mixing bowl in a dishwasher

Vælg din blandeskål

Forkæl dig selv med en skål, der opfylder alt på listen, og som også ser godt ud i køkkenet.

White ceramic mixing bowl in black horizontal stripes

Horizontal Stripes

Keramikskål med et klassisk look
KØB NU
Frosted glass mixing bowl

Skål i frostet glas

Elegant med mængdeangivelser
KØB NU
Quilted stainless steel mixing bowl

Quiltet rustfrit stål

Håndlavet for et stilfuldt look
KØB NU

Boost din kreativitet med tilbehørsdele fra KitchenAid

All mixer accessories

Alt tilbehør til køkkenmaskiner

Udvid dit repertoire ved at montere alt fra en pastapladevalse til en foodprocessor eller en smuk, ny skål.
SE NU
Exciting mixer attachments

Spændende tilbehør til køkkenmaskiner

Sød og krydret ... trendy eller traditionel? Alle retter kan komme på menuen med KitchenAids tilbehør. Du kan hakke, snitte, rive, rulle, fylde og meget mere!
SE NU
Replacement mixer parts

Reservedele til køkkenmaskine

Skift mellem piskeriset, fladpiskeren og dejkrogen på køkkenmaskinen. Alle fås med variationer som f.eks. non-stick-belægning.
SE NU
Personalized stand mixer with mixing bowl

Gør din køkkenmaskine unik

Gør den personlig i tre trin: Vælg din yndlingsfarve, tilføj endnu mere personlighed ved at vælge en ekstra matchende skål, og tilføj en indgravering.

top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.