Skip the navigation
-15%

LÅG TIL MELLEMSTORE BLANDESKÅLE

KBC90N

2 års garanti

Låg til blandeskål, så du kan beskytte dine blandinger. Pakke med to låg til mellemstore blandeskåle...

kr. 340,00kr. 400,00

Ink. moms

  • Checked

    Gratis standardlevering på ordrer over 745 kroner.

  • Checked

    14 dages gratis returnering

  • Checked

    100 % sikker betaling

Pas godt på dine ingredienser

Uanset om du tilbereder tørre ingredienser, stiller brød til hævning eller bare har brug for at smutte et øjeblik, så beskytter KitchenAids låg (KBC90N) til skålene på køkkenmaskinen med vippehoved dine kreationer, indtil du er klar igen. Genanvendelig 2-pak.

Holdbar plast

Passer til skåle i rustfrit stål på 3 l, 4,3 l, 4,7 l og 4,8 l

Tåler opvaskemaskine

Låget, der lader dig opbevare dine blandinger i skålen

Nogle gange trænger dine ingredienser til en pause – både når du hæver bolledej, sætter frugt i blød eller lader kagedejen hvile. Du skal bare sætte et KitchenAid-låg (KBC90N) på din køkkenmaskineskål i rustfrit stål for at holde dine ingredienser friske. De kan genbruges og tåler opvaskemaskine (på øverste hylde), og de er også en god måde at reducere engangsplastik i hjemmet.

Mixer-parts-mixing-bowl-cover-silver-mixer-mixing-pastry-top-view

En genanvendelig opbevaringsopløsning

Intet går til spilde med disse genanvendelige låg til køkkenmaskineskåle fra KitchenAid. Disse praktiske låg passer til dine skåle i rustfrit stål, så dine ingredienser er beskyttet mod kontaminering. Da lågene er ikke-forseglende, kan dine ingredienser stadig ånde, selv når de hæver.

KA-SDA 22-4093

Designet til skålen på din køkkenmaskine med vippehoved

Hvis du altid bruger din køkkenmaskine, vil du elske disse praktiske låg. Disse låg fra KitchenAid er designet, så de passer til KitchenAid-køkkenmaskineskåle i rustfrit stål på 4,7 l, 4,8 l, 4,3 l eller 3 l. De er fremstillet af holdbart plastik, der tåler opvaskemaskine, og er en praktisk måde at opbevare ingredienser eller fødevarer i dit køkken på – og de er nemme at tage af og på, når du har hænderne fulde.

Tjek detaljerne

Hvad siger andre?