Skip the navigation
Køkkenmaskinetilbehør>Standard tilbehør>FLADPISKER M. FLEKSIBEL KANT, MINIKØKKENMASKINE

FLADPISKER M. FLEKSIBEL KANT, MINIKØKKENMASKINE

5KFE35T

2 års garanti

Fladpisker med silikonekant til at blande og skrabe i vores 3,3 l minikøkkenmaskine.

kr. 610,00
  • Checked

    Gratis standardlevering på ordrer over 745 kroner.

  • Checked

    14 dages gratis returnering

  • Checked

    100 % sikker betaling

RF23 - D2C PDP banner - Mixer attachments

Køb mere, og spar mere på alle vores tilbehørsdele

Køb et stk. køkkenmaskinetilbehør, og få 10% rabat, køb to, og få 20% rabat, køb tre eller flere, og få 30% rabat på alt det tilbehør, du har valgt.

Piskeriset med ekstra kant

Dette smarte piskeris 5KFE5T er designet til at passe til din 3,3 l minikøkkenmaskine. Se, hvordan den kan folde, mikse, mose, piske eller røre, mens den fleksible silikonekant skraber skålen og sikrer en grundig blanding.

Belagt metal med silikonekant

Passer til 3,3 l køkkenmaskiner

Tåler opvaskemaskine

Ikke flere klistrede sager

KitchenAid minifladpiskeren med fleksibel kant blander og skraber på samme tid. Den er ideel til klæbrige kager og småkager, men lige så fantastisk til kødboller og hurtig, håndfri rivning af langtidstilberedt kyllinge- eller oksekød.

Accessories-flex-edge-beater-silk-pink-mixer-next-to-beater-top-view

Grundig blanding, selv af tunge ingredienser

KitchenAid 3,3 l fladpiskeren med fleksibel kant fungerer effektivt til alle slags blandinger – selv til tungere fødevarer, som f.eks. kager, glasurer, småkagedej og endda kartoffelmos. Men prikken over i'et er den geniale, fleksible kant. 


Den bøjelige silikoneside på fladpiskeren med fleksibel kant giver hurtigere blanding, fordi du ikke behøver stoppe og bruge en spatel til at skrabe indholdet ned i skålen. Se dét er smart.

Accessories-flex-edge-beater-onyx-black-mixer-with-beater-making-donuts

Passer til din 3,3 l køkkenmaskine

Denne KitchenAid minifladpisker med fleksibel kant er specielt fremstillet til at passe perfekt til din 3,3 l køkkenmaskine (5KSM3311X). Når den er sat på, vil du elske dens røre-og-skrabe-funktion, der får selv den sidste rest af ingredienserne af siden af skålen. Intet går til spilde, og skålen er nem at gøre ren. Dette piskeris er perfekt til alle former for køkkenopgaver, især når du arbejder med klæbrige ingredienser som honning eller sirup.

Tjek detaljerne

Hvad siger andre?