Start>Tilbehør>Standard tilbehør> DEJMIXER 5KSMPB5W
kr 459,00 kr 540,00
-15%
DEJMIXER 5KSMPB5W
kr 459,00 kr 540,00
Inkl. moms
Guarantee_2Y
5KSMPB5W - 859711635970

Mørdejspisker i hvid emalje til ubesværet at beabejde smør ind i lette mørdeje og meget mere.

kr 459,00 kr 540,00
Inkl. moms
Få den før mandag den 3. april 2023

Produktet sættes i indkøbskurven

Gå til kassen
Mørdejspisker: Hvad er der i kassen?

Mørdejspisker

Mørdejspisker fremstillet i aluminium og med non-stick-belægning. Tåler opvaskemaskine.

Skraber

Skraber til nem rengøring af mørdejspiskeren medfølger.

Forrige
Næste

Derfor vil du elske mørdejspiskeren

  • Specialiseret pisker til mørdej
  • Blander nemt koldt smør med mel
  • Giver mørdej i håndlavet kvalitet
  • Fordeler ingredienserne jævnt og minimerer risikoen for overblanding
  • Den er også ideel til mosning eller rivning
  • Passer til køkkenmaskiner med vippehoved på 4,3 l eller 4,8 l.
  • Fremstillet i hvid emaljebelagt aluminium
  • Den er nem at rengøre og tåler opvaskemaskine

Riv uden stress

Strimlet kød er altid populært hos gæsterne. Lav det uden problemer med dette tilbehør til køkkenmaskinen. Kylling, svinekød, oksekød ... valget er dit.

Vandrette knivblade elsker smør

Knivbladene fungerer ligesom en dejblander med håndtag og skærer let igennem smør. Det betyder, at det smelter i ovnen og skaber luftlommer og flager i butterdej.

Luftig dej til dine kreationer

Lav mørdej, du kan være stolt af. Du kan få ensartede resultater til tærter, kiks, empanadas ... mundvandsfremkaldende hver eneste gang.

Lav bagværk med ro i sindet

Det er en kunst at lave bagværk fra bunden. Nøglen er de små stykker koldt smør, der er blandet jævnt gennem dejen, som giver dig den sprøde kvalitet, du sigter efter.
 
Der er manuelle mørdejsblandere, der kan udføre opgaven, men vores mørdejspisker gør det hele for dig på få sekunder. Designet til at skære i koldt smør uden at overblande eller opvarme det – så er der hjemmelavet bagværk uden besvær.

Den kan også mose og rive

Dette smarte tilbehør er ikke begrænset til en enkelt ting. Den eliminerer ikke bare stress, når der skal laves bagværk fra bunden, den gør det også legende let at mose og rive.
Saftigt, mørt kød er lækkert i så mange opskrifter, lige fra den klassiske kyllingesandwich til en burrito med pulled pork. Og mos behøver ikke bare at være kartofler, prøv med sød kartoffel eller mos af kogt eller blød frugt som topping til desserter. Denne pisker kan klare det hele.

Dyp i dippen

Har vi nævnt, at denne mørdejspisker også er perfekt til at lave en grov dip? En hjemmelavet dip kan gøre hele forskellen, når et måltid skal piftes op, eller hvis du får uventet besøg.
 
Du kan hurtigt bikse alle mulige imponerende kombinationer sammen med vores mørdejspisker. Hvad med blåskimmelost og cremefraiche, krabbekød og chili eller spinat og flødeost? Og lad os se det i øjnene, en taco er ikke komplet uden en lækker guacamole som tilbehør. Dyp løs!

DEJMIXER 5KSMPB5W

Denne specielle mørdejspisker er en del af det valgfri tilbehør til din KitchenAid køkkenmaskine. Den bearbejder ubesværet smør i lette mørdeje, hvormed du kan skære smørret ud uden at smelte det, så det kan smelte i ovnen og skabe luftige mørdejskager. Den er også ideel til at mose grøntsager og frugt, og den er nyttig til mange daglige opgaver. Uanset om du laver mørdejskage til familien eller kødstrimler og guacamole til en aften med vennerne, skal du række ud efter dette geniale værktøj med vandrette striber. Mørdejspiskeren udfører en manuel mørdejsblenders arbejde på få øjeblikke ved at arbejde sammen med køkkenmaskinens planetariske bevægelser for at nedbryde koldt smør i passende stykker, så det kan fordeles jævnt. Denne mørdejspisker er fremstillet i non-stick-aluminium (men fås også i førsteklasses rustfrit stål). Passer til køkkenmaskiner med vippehoved på 4,3 l eller 4,8 l. Nyd, at du trygt kan fremstille lækre mørdeje med konditorresultater.

Dokumenter og registrering

Brugermanual
Brugermanualen fortæller dig alt, hvad du behøver at vide om dit nye apparat. Vi lover, at du kommer i gang med madlavningen på ingen tid!
Registrér dit produkt
Registrér dit produkt for at få en endnu bedre oplevelse med KitchenAids husholdningsapparater. Få eksklusive tilbud og hør om fantastiske kampagner, tips & trick og meget mere.

Transformer dit bagværk

Overrask dig selv i køkkenet med det helt rigtige tilbehør lige ved hånden. Mørdejspiskeren arbejder i harmoni med køkkenmaskinen og giver smagfulde lækkerier. Hvad bliver din favorit?

top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.