Skip the navigation
Start>Stavblendere>STAVBLENDER – PROFESSIONAL

STAVBLENDER – PROFESSIONAL

5KHBC414EOB

2 års garanti

Kokkene elsker denne kraftfulde stavblender med håndfri klemme og sikkerhedsledning.

3 medfølgende tilbehør
kr. 3.999,00
  • Checked

    Gratis standardlevering på ordrer over 745 kroner.

  • Checked

    14 dages gratis returnering

  • Checked

    100 % sikker betaling

Kraftfuld stavblender til erhvervskøkkener

Skær gennem hårde ingredienser med motoren på 1 hk på denne stavblender, der er designet med travle professionelle i tankerne. Knus, blend, skum og purér, eller lad den passe sig selv. 

Motor med 1 hk og variabel hastighed

Tophastighed på 18.000 o/min., lav hastighed på 9.000 o/min.

Universalkniv

Ekstra håndtag og beskyttelsesgreb

Håndfri skålklemme

Ledningen på 3,65 m har af sikkerhedsmæssige årsager en meget synlig orange farve

Praktisk ledningsoprul og nem opbevaring

Hvad er der i kassen?

Virkeligheden overstiger forventningerne med denne KitchenAid stavblender 5KHBC414 til hektiske miljøer. Du får også tilbehør og sikkerhedsfunktioner, og det hele er nemt at opbevare. 


3 medfølgende tilbehør

Få styr på professionel stavblendning

Når du blender i et hektisk køkken, skal du bruge en stavblender, der er lige så målrettet, som du er. Denne model giver dig alt fra en kraftfuld motor til ergonomisk håndtering samt sikkerhedsfunktioner. Ælt dej, knus frosne bær, blend sauce på få øjeblikke.

Hand-blender-professional-onyx-black-blender-in-the-kitchen

Køb en kraftfuld motor med 1 hk

Skift hastighed, mens du håndterer forskellige blendningsopgaver. Med en motor på 1 hk lige ved hånden har du kontrollen, og du kan hurtigt opnå den ønskede konsistens. Skal du lave en silkeblød puré i en fart? Intet problem. Denne stavblender kan håndtere alle typer mad, fra selleri til bønner eller ingefærrod. Bare smid det i, og se det blive bearbejdet.

Hand-blender-professional-onyx-black-blender-body-close-up

Langsom eller hurtig, du er snart klar til at servere

Én hastighed er ikke nok til dit professionelle køkken. Du kan bruge denne stavblender præcist med de forskellige hastigheder. Lave hastigheder er til omrøring, og høje hastigheder er til piskning og lufttilsætning. 


Den lave hastighed på 9.000 o/min. er perfekt til at røre rundt og blende jævnt og forsigtigt. Tophastigheden på 18.000 o/min. er ideel til fløjlsagtige puréer, piskning af fløde og emulgering.

Hand-blender-professional-blade-close-up

Universalknivbladet kan det hele

Universalknivbladet i rustfrit stål er virkelig alsidigt. Afhængigt af, hvordan du bruger det, og ved hvilken hastighed, kan det bruges til at blende, knuse, hakke, purere og tilføre luft. Forestil dig supper, dip, saucer, dej, dressing og meget mere. Det skarpe S-formede knivblad er dækket for at undgå stænk under blendning.

Du kan også tilføje det valgfrie piskeris (kan købes separat) til dedikeret piskning.

Hand-blender-professional-onyx-black-ergonomic-handle-close-up

Kom i gang med dine kreationer

Med det ergonomiske håndtag giver denne KitchenAid-stavblender dig alsidigheden til at gøre tingene på din måde. Den har et beskyttende greb, og håndtaget kan justeres til 3 forskellige positioner for at give dig den bedste udnyttelse.


Du behøver aldrig at lede efter flere redskaber for at få arbejdet gjort. Du skal blot justere håndtaget og arbejde med det køkkengrej og de kander eller skåle, der findes i et professionelt køkken.

Hand-blender-professional-onyx-black-clamp-on-the-bowl

Som et ekstra par hænder

Se, uden hænder! Når du har travlt, og du har brug for et ekstra par hænder, kan du bare bruge skålklemmen. Sæt stavblenderen sikkert fast på kanten af skålen ved hjælp af dette praktiske værktøj, og lad den fortsætte med at køre selv.


Mens blenderen fortsætter med at blende, frigør du dine hænder til andre opgaver i køkkenet. Hold øje med, hvordan det skrider frem, mens du klargør, tilbereder eller rengør din bordplade.

Hand-blender-professional-onyx-black-blender-in-the-kitchen-1

Høj synlighed i travle køkkener

Når du arbejder sammen med andre mennesker i et travlt miljø i spidsbelastningsperioder, er det sidste, du tænker på, at du skal holde øje med ledninger, mens du går rundt med varme gryder.


For at sikre, at den altid er synlig, har vi givet ledningen en meget synlig, klar orange farve. Den er også 3,65 m lang, så du kan nå stikkontakter rundt om i køkkenet og samtidig sikre, at den er synlig for alle, der bevæger sig rundt omkring dig.

Hand-blender-professional-onyx-black-storage-case

På farten? Pak den sammen, og tag den med

Uanset om du arbejder flere steder på forskellige aftener eller står for catering ved begivenheder, er den nem at tage med og passer til din stavblender. Den praktiske og kompakte opbevaringsboks holder alle delene beskyttet og pænt pakket sammen, og den er robust nok til at tage med på farten, uanset hvor arbejdet eller inspirationen fører dig hen. 


Du skal blot pakke den ind, rulle ledningen op og bruge ledningsoprulningen til at opbevare den nydeligt og kompakt inde i boksen. Beskyt din investering, og få glæde af den i mange år fremover.

Tjek detaljerne

Hvad siger andre?