Start>Support> Forsendelse og levering
Forsendelse og levering
Når du forkøler dig selv med et produkt, vil du naturligvis gerne modtage det så hurtigt som muligt. Se vores leveringsoplysninger nedenfor for at se, hvordan det fungerer.
Leveringsdestination og -begrænsninger

Levering er mandag til fredag, undtagen helligdage. Lørdagslevering er kun muligt i Belgien og Frankrig. Produkterne på www.kitchenaid.co.uk leveres i hele Storbritannien, bortset fra Isle of Man og Channel Islands. Bemærk, at postboksadresser og militære APO-adresser ikke accepteres.

Hvilket websted leverer til dit land?

Hvad er forsendelsesomkostningerne?

De samlede forsendelsesomkostninger afhænger af destinationen og den forsendelsesmetode, du vælger. Disse omkostninger vises separat i din virtuelle indkøbsvogn. Det betyder, at der ikke kommer nogen overraskelse til sidst.

Du kan vælge mellem:

  • Økonomipris – billigere, men langsommere og ingen garanteret leveringsdato
  • Ekspresrate – hurtigere og med garantidato for levering

Leveringstid og sporing

Så snart vi sender de bestilte varer fra vores KitchenAid-lager vil vi sende dig en e-mail med oplysninger

Med denne e-mail får du:

  • forsendelsesoplysningerne for din pakke
  • pakkenummeret
  • et link til at spore pakken på fragtfirmaets hjemmeside

Du vil kunne finde kontaktoplysningerne for det relevante fragtfirma på deres hjemmeside.

Mine kontoopdateringer

Status for din ordre og en forventet leveringstid kan også findes under Min konto på vores websted, hvor status for din ordre opdateres regelmæssigt. I det øjeblik din pakke forberedes til forsendelse, og vi informerer dig via e-mail, deler vi også et link under Min konto med sporingsoplysningerne.

Har du ikke en Min konto endnu? Klik her for at oprette en nu.

Alle varer vil blive sendt fra vores KitchenAid-lager, beliggende i Antwerpen, Belgien. Hvis dit produkt ikke ankommer inden for den angivne tidsramme, bedes du kontakte os.

Lang ventetid? Hvis du undtagelsesvis ikke har modtaget en vare, du har bestilt, inden for 30 dage fra den dato, du modtog e-mailen med forsendelsesoplysninger, har du mulighed for at annullere din ordre og anmode om fuld refundering. Bemærk: Leveringen kan tage lidt længere tid i øjeblikket på grund af COVID-19 pandemien, samt Storbritanniens tilbagetrækning fra EU, hvilket skaber forsinkelser med pakkelevering.

For at sikre, at du modtager dem sikkert, sendes alle vores pakker med en professionel kurer og skal underskrives ved udlevering. Hvis du ikke er tilgængelig, kan du bede en myndig person om at tage imod den for dig. Hvis der ikke er nogen på adressen, vil du blive bedt om at kontakte fragtfirmaet for at arrangere genlevering.

Kontakt os

Hvis du ikke kan finde de oplysninger, du har brug for, er du velkommen til at kontakte vores team.

Kontakt os
top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.