Skip the navigation
Blendere>Tilbehør til blendere>BLENDERKANDE 1,66 L TIL TERMOSTYRING

BLENDERKANDE 1,66 L TIL TERMOSTYRING

KSBC56D

Dobbeltvægget kande til termostyring til Professional Power-blenderen.

kr. 1.600,00

  • Checked

    Gratis standardlevering på ordrer over 745 kroner.

  • Checked

    14 dages gratis returnering

  • Checked

    100 % sikker betaling

Holder dine blandinger varme eller kolde!

KitchenAids termostyringskande 5KSBC56D passer til din KitchenAid Professional Power-blender, så ingredienserne holdes varme eller kolde i længere tid. Så uanset om du laver smoothies eller saucer, forbliver de i den helt rigtige tilstand.

Passer til Professional Power-blender (5KSBC1B0)

1,66 l dobbeltvægget kande med termisk styring

Asymmetrisk knivblad i rustfrit stål

Tætsluttende låg med målebæger

Tåler opvaskemaskine

Hvad er der i kassen?

KitchenAids termo styringskande 5KSBC56D er helt perfekt til et erhvervskøkken og holder dine blandinger på den rette temperatur til dine kunder.

KitchenAids kande med termisk styring til den rette temperatur

Koldt indhold forbliver koldt, varmt indhold forbliver varmt. Blandinger vil forblive den temperatur, du ønsker, i længere tid, med KitchenAid 1,66 l blenderkanden. Den er designet til vores professionelle blender (5KSBC1B0) og er lige det, du har brug for i et travlt erhvervskøkken.

Blender-accessories-thermal-control-jar-1.66L-silver-blender-with-jar-in-the-kitchen-making-soup

Fremstillet til Power Professional-blenderen

Hvis du allerede har den professionelle blender (5KSBC1B0), er denne 1,66 l kande med termisk styring en fantastisk tilføjelse til et travlt køkken. Den klikker nemt blenderbasen på plads og bruger den kraftfulde motor og det eksklusive KitchenAid-knivdesign til at bearbejde de hårdeste ingredienser. Vær kreativ, få styr på de nyeste blendertrends, og få helt jævne resultater.

Blender-accessories-thermal-control-jar-1.66L-jar-close-up

Hvordan virker det? En dobbeltvægget konstruktion

Bevarer dine varme eller kolde kreationers temperaturer. Denne 1,66 l blenderkande med termisk styring er konstrueret på samme måde som den medfølgende blenderkande, men har dobbeltvægget konstruktion. 


Dette hjælper med at opretholde temperaturen i kanden og holde ingredienserne varme eller kolde i længere tid. Dine blandinger vil forblive ved den perfekte temperatur, mens du kommer videre med noget andet, f.eks. at tilføje detaljer til en ret. Hvis kunderne er glade, er du glad.

Blender-accessories-thermal-control-jar-1.66L-top-view-blending-ingredients

Vores helt eget asymmetriske knivblad

Denne blenderkande holder ikke blot dine supper eller isdrikke lækre, den har også samme knivdesign som den kande, der følger med blenderen. Knivbladet af rustfrit stål blender ved fire forskellige vinkler og trækker ingredienserne ind mod blenderhvirvelstrømmen. Den 3 mm tykke kniv håndterer ubesværet store eller hårde ingredienser som f.eks. nødder, frø, frosne frugter og fiberrige grøntsager og forvandler dem til fløjlsagtige, bløde blandinger.

Blender-accessories-thermal-control-jar-1.66L-silver-blener-with-jar-in-the-kitchen

Mål og tilsæt ingredienser undervejs

Har du glemt en vigtig ingrediens? Eller har din blanding brug for lidt ekstra? Intet problem. Låget har en praktisk aftagelig hætte til måling (op til 60 ml) og tilsætning af ingredienser, mens du blender. Låget er stadig tætsluttende og sikkert, mens du putter ingredienser i, så du ikke behøver at bekymre dig om rod og spild.

Blender-accessories-thermal-control-jar-1.66L-jar-in-dishwasher

Hurtig og nem at rengøre

Denne blenderkande er, ligesom selve blenderen, nem at rengøre, så du kan håndtere griseriet. Når du er færdig med tilberedningen, kan du putte kanden, knivene, låget og det aftagelige håndtag i opvaskemaskinen. Så nemt er det.

Tjek detaljerne

Hvad siger andre?