KitchenAid mikser med vippehoved, valgfrit tilbehør.
SEND MIG EN E-MAIL
Få en mailnotifikation, når det igen er på lager.
Bemærk, at din e-mailadresse vil blive behandlet i overensstemmelse med vores privatlivserklæring
Du får besked, lige så snart produktet er tilbage på lager.
Omdan din køkkenmaskine til en pastamaskine. Pastaskærere og pastapladevalse er designet udelukkende til at fungere med alle modeller af KitchenAid-køkkenmaskiner. Uanset hvilken du har, og hvor gammel den er, kan du fastgøre pastaskærere til den multifunktionelle tilbehørsmuffe og få et robust værktøj.
Når du er blevet vild med hjemmelavet pasta, kan du skrue lidt op for charmen ved at eksperimentere med naturlige farver. Det er skabt med vegetabilske farvestoffer (eller frugtfarve) – farverig pasta har en subtil smag og ser smukt ud på tallerkenen.
Her er nogle ideer til, hvordan du kan farve din pastadej:
Din pastadej skal være fast og let at røre ved, men også smidig. Sørg for, at den er fugtig nok til at kunne rulles sammen til en bold.
Din smukke, friske pasta smager lækkert, hvis du ruller, former og tilbereder den samme dag. Du kan dog opbevare den i køleskabet i et par dage eller fryse den i op til 2 eller 3 måneder. Du kan enten placere dejkuglen i husholdningsfilm eller pakke den formede pasta i en lufttæt beholder.
Vil du tørre din pasta til senere? Du vil elske pastastativet – som på magisk vis kan slås ud, så du får 3 meters plads. Tag staven fra midterstolpen, og fang de lækre pastabånd, når de falder ud og ned. Når de er tørret, kan de opbevares i en lufttæt beholder i et par måneder.
Når det drejer sig om madlavning, så husk, at hjemmelavet pasta er hurtigere at tilberede end købepasta. Den kan nydes snart.
Pastavalserne bruges på mixeren, så du har begge hænder fri til at arbejde med pastaen. Pastadejen rulles gennem den justerbare pastavalse på lav indstilling, 1 eller 2, for at ælte og fladgøre. På højere indstillinger, 3 til 8, fladgør pastavalsen dejen yderligere til et bredt brugsudvalg, som f.eks. tykt til ægnudler, medium til lasagneplader og tyndt til linguini. NY! Pastavalserne (ref. 5KPSA) kan også købes separat. Brug pastarullen til at ælte og fladgøre pastaplader.