Skip the navigation
-15%

SIGTE OG VÆGT

5KSMSFTA

2 års garanti

Sigt og vej tørre ingredienser med vores tilbehør til bagning med alle køkkenmaskiner.

kr. 1.359,15kr. 1.599,00

Ink. moms

  • Checked

    Gratis standardlevering på ordrer over 745 kroner.

  • Checked

    14 dages gratis returnering

  • Checked

    100 % sikker betaling

MAR23 - D2C PDP Grey banner - Flash sale

Op til 15% rabat på alt

I vores fantastiske Flash-udsalg. Skynd dig, tilbuddet slutter snart.

Præcis bagning og luftige resultater

KitchenAids sigte- og vægttilbehør er enhver bageentusiasts drøm. Det vejer nøjagtigt og sigter tørre ingredienser direkte ned i skålen. Det giver dig ensartede resultater hver gang og det letteste, luftigste bagværk.

Fungerer med alle KitchenAid-køkkenmaskiner

Integreret digitalvægt

Automatisk sigtning giver luftige resultater

3-i-1-sliske, tragt, sigte

Hvad er der i kassen?

KitchenAids sigte- og vægttilbehør 5KSMSFTA håndterer flere stadier af tilberedningsarbejdet i ét trin. Det betyder mindre arbejde og mindre opvask, så det er ren win-win! 

sifter-scale-fallback-video

Gør bagning til en leg

Opnå ensartede resultater hver gang med dette smarte tilbehør. Se den klare måling og sigtning hurtigt og nemt, og nyd de lette og luftige resultater.

Bedre bagning, voilà

Bagning er som en videnskab. Nøjagtighed og metode er alfa og omega for dit bagværk. KitchenAids vægt- og sigte-tilbehør måler digitalt dine tørre ingredienser og sigter dem derefter for at fjerne klumper og tilføje luft til blandingen. Det betyder mindre arbejde, større præcision og bedre resultater.

Mixer-attachments-sifter-and-scale-woman-putting-cake-mixture-into-pan

Det uundværlige værktøj til travle bagere

KitchenAids sigte- og vægttilbehør er et uundværligt tilbehør til travle bagere. Det giver dig mulighed for gradvist og håndfrit at tilsætte vejede, sigtede ingredienser til skålen, helt uden spild og rod. Du skal bare sætte det på tilbehørsmuffen på en KitchenAid-køkkenmaskine, lægge ingredienserne i tragten og så lade maskinen arbejde. 


Dette tilbehør hjælper med alt lige fra fremtrylning af søde lækkerier til lækre, hjemmebagte brød og sikrer, at det, der kommer ud af ovnen, er lige, som du kan lide det.

Mixer-attachments-sifter-and-scale-woman-measuring-flour

Når du bager, betyder præcision alt

Præcis afmåling er et vigtigt element, når du skal opnå succes med dit bagværk. Professionelle bagere har brug for ensartede resultater, så følg altid deres opskrifter minutiøst, da selv den mindste fejlmåling kan have en stor effekt på resultatet.


Den brugervenlige, digitale vægt måler ingredienser efter vægt for at give en større præcision sammenlignet med måling efter volumen. Så dit bagværk bliver lige, som det skal være. Den digitale vægt fungerer enten som en del af tilbehøret eller kan også stå alene på køkkenbordet til vejning af ingredienser til andre tilberedningsopgaver ved hjælp af den medfølgende vægtplade.

Mixer-attachments-sifter-and-scale-woman-putting-flour-in-the-ingredient-hopper

Håndfri, luftige resultater

Lad os være ærlige, vi har sikkert alle været fristet til at undlade at sigte de tørre ingredienser. Men når du sigter de tørre ingredienser som f.eks. mel, natron eller bagepulver, bliver de blandet bedre, hvilket gør dit bagværk luftigere. Sigtning indarbejder ikke kun luft i blandingen, det gør, at du undgår klumper.

Den automatiske sigte drives af din køkkenmaskine og klarer alt sigtningen for dig, så du kan tilberede andre ting imens. Lækre, lette kager, helt nemt og enkelt. Og når du vejer og tilsætter ingredienser, der ikke behøver at blive sigtet, f.eks. chokoladestykker, er sigten supernem at tage af.

Mixer-attachments-sifter-and-scale-mixer-and-food-from-above

3-i-1-hjælper giver mindre forberedelse og mindre rod

Den kombinerede vægt, sigte og sliske klarer flere tilberedningsstadier på én gang. Det betyder færre gadgets, mindre rod på køkkenbordet og færre beskidte tallerkner. Vej og sigt ingredienserne, og led dem nemt gennem tragten ned i køkkenmaskinens skål, eller drej tragten udad for at lede ingredienserne ned i en separat beholder uden spild. 


Tragten kan tage flere ingredienser på samme tid. Du skal blot tilsætte dine tørre ingredienser, indtil du har nået den ønskede mængde til din opskrift, tænde for maskinen, åbne ingrediensventilen og se den sigte som en drøm.

Mixer-attachments-sifter-and-scale-mixer-and-food

Rengøringen klares også nemt

Takket være sigte- og vægttilbehøret bruger du færre skåle, og rengøringen af tilbehøret går også som en leg. Alle delene (bortset fra vægten og sigtehuset) kan uden problemer vaskes i opvaskemaskinen på den øverste hylde.  Tør derefter huset af med en varm, fugtig klud, og tør det grundigt med en blød klud, inden det lægges væk indtil næste gang.

CathrineSomerset

Jeg brugte det til jul, da jeg bager en masse kager, og jeg elsker det simpelthen, fordi jeg ikke behøver at veje tingene på mine store vægte. Jeg vil anbefale det til alle.

img-testimonial-DK

Tjek detaljerne

Hvad siger andre?