Skip the navigation
-10%

MANDOLINJERN

5KSMSCA

2 års garanti

Mandolinjern til alle køkkenmaskiner. Skab perfekt snittede frugter og grøntsager.

kr. 1.251,00kr. 1.390,00
  • Checked

    Gratis standardlevering på ordrer over 745 kroner.

  • Checked

    14 dages gratis returnering

  • Checked

    100 % sikker betaling

RF23 - D2C PDP banner - Mixer attachments

Køb mere, og spar mere på alle vores tilbehørsdele

Køb et stk. køkkenmaskinetilbehør, og få 10% rabat, køb to, og få 20% rabat, køb tre eller flere, og få 30% rabat på alt det tilbehør, du har valgt.

Det er tid til at få gang i grøntsagerne

Vær kreativ ved at tilsætte mere frugt og flere grøntsager til din kost på spændende måder. Vores mandolinjern laver smukke tynde eller tykke skiver på få sekunder, drevet af din KitchenAid-køkkenmaskine.

Fungerer med alle KitchenAid-køkkenmaskiner

Fremstillet af holdbart metal

2 knive i rustfrit stål

Håndfri betjening

Knive, der tåler opvaskemaskine

Kompakt opbevaringsboks

Hvad er der i kassen?

Omdan din køkkenmaskine til et mandolinjernmed dette fantastisketilbehør 5KSMSCA til sundere versioner af dine yndlingsopskrifter. Lad os komme i gang!

Glatte, sunde skiver på få sekunder

Med KitchenAid-mandolinjernet fastgjort til din køkkenmaskine kan du forvandle søde kartofler, æbler, agurker, kartofler, squash og meget mere til friske skiver til dine yndlingsopskrifter. Uanset om du vil reducere din indtagelse af kulhydrater, spise glutenfrit eller blot få nok vitaminer, er det en nem og sjov måde at forvandle madlavningen på.

Mixer Attachments Vegetable-Sheet-Cutter With Zucchini

Passer til alle KitchenAid-køkkenmaskiner

Hvis du allerede har en af vores køkkenmaskiner derhjemme, skal du blot sætte KitchenAid-mandolinjernet på strømfordeleren. Tilbered grøntsager eller frugt, og følg de enkle instruktioner. 


Se, hvordan du forvandler dine frugter og grøntsager til smukke og ensartede skiver, som du kan bruge til at tilberede mange forskellige opskrifter på forskellige måder. Skab sundere versioner af wraps, pasta, chips, wienerbrød... listen er lang.

Mixer Attachments Vegetable-Sheet-Cutter with melow

Lavet af førsteklasses metal

Dette tilbehør til den elektriske køkkenmaskine er robust og pålideligt og designet til at holde i årevis. Brug den igen og igen til at skifte mellem alle former for måltider derhjemme. Den har også 2 års garanti for ekstra sikkerhed.

Mixer Attachments Vegetable-Sheet-Cutter with apple

Se, uden hænder! Magi lige for øjnene af dig

Når du har fastgjort KitchenAid-mandolinjernet og din valgte madingrediens, kan du bogstaveligt talt læne dig tilbage og se, at mandolinjernet klarer det, og det foregår håndfrit. Det kan hurtigt køre igennem dine friske frugter eller grøntsager og skære dem i pæne skiver, så du kan være kreativ i dit køkken. Det er en tilfredsstillende proces.

Mixer Attachments Vegetable-Sheet-Cutter with veggies

Tyk eller tynd? Det er op til dig.

Med et udvalg af to knivblade kan du fremstille tyndere eller tykkere skiver, afhængigt af hvad du har lyst til at lave. De tykke skiver er ca. 1,8 mm, mens de tynde skiver er 1,3 mm. Grøntsagsskiver har få kulhydrater og er glutenfri, og de kan bruges til at erstatte ingredienser i alle mulige opskrifter, f.eks. lasagne, pizza, burritos, wraps, sushi, enchiladas og meget mere.

Mixer Attachments Vegetable-Sheet-Cutter close up

Nem at rengøre og opbevare

Når du har haft det sjovt med at lave skiver, tager det kun få minutter at rydde op. Knive, adapteren, spyddet og madholderen kan alt sammen sættes i øverste hylde i opvaskemaskinen. Tilbehørets hoveddel tåler ikke opvaskemaskine, men kan nemt tørres af med en varm, fugtig klud. Du kan derefter pakke alle delene pænt sammen i opbevaringsboksen, så de er klar til næste gang.

Anne

Fantastisk produkt. Det tager lidt tid at lære afhængigt af den valgte frugt/grøntsag. Men når du har lært det, er det fantastisk, og jeg har brugt det til at lave sunde alternativer til opskrifter.

Læs alle anmeldelser
img-testimonial-DK

Tjek detaljerne

Hvad siger andre?