Start>Tilbehør> Tilbehør til køkken­maskiner

Tilbehør til køkkenmaskiner udvider din horisont

Selvom du sikkert elsker at bruge køkkenmaskinen til at bage, blande og ælte, kan du også gøre meget mere. Vores spændende udvalg af tilbehør giver dig mulighed for at udvide dit repertoire, så du kan skabe alt fra falafel til lasagne.

Sæt liv i din rutine

Strawberry ice cream

Nyd søde lækkerier

Når du har mestret dine yndlingskager og cookies, hvorfor så ikke udvide din horisont? Lav is, sorbet, syltetøj, tærter og coulis og din egen citrusjuice.
Making shreds for rainbow salad with vegetable slicer and shredder

Smukt og sundt

Nærende retter får wow-faktor med vores tilbehør. Lav perfekte og ensartede grøntsagsskiver til kanapéer eller lasagne, spiraler til wokretter eller strimler til regnbuesalater.
Cauliflower Rice Salad

Vegetarer og veganere

Elsker du jordens frugter? Det er sjovt at eksperimentere med hjemmelavet blomkålsris, krydret falafel, kødfri pølser eller vegetarnudler, auberginelasagne og meget mere.

Hvorfor vælge ekstraudstyr?

  • Eksperimentér og få et større repertoire
  • Brug din køkkenmaskine som en central station
  • Holdbart udstyr i rustfrit stål
  • Stabil, sikker og drevet af din køkkenmaskine
  • Nem at samle, rengøre og gemme væk
Why choose optional attachment

Slip dine kulinariske og kreative evner løs

Med det rigtige udstyr lige ved hånden er alt muligt.

Hjemmelavet pasta på den nemme måde

Der er noget meget tilfredsstillende ved at lave din egen pasta. Det er overraskende nemt, især hvis du laver dejen i en køkkenmaskine. Og vi har to pastamaskiner at vælge imellem, så du kan forvandle din dej til professionelt udseende pasta. Med vores pastapresse med seks former skal du blot vælge en pastaform og klippe den, efterhånden som den kommer ud af pressen. Med sættet med pastaskærer og pastapladevalse i tre dele kan du rulle plader af dej med pastapladevalsen og derefter føre dem ind i pasta- eller fettucineskæreren med den valgte tykkelse. 

Når du har fået dine smukke og friske, velsmagende pastaformer, er mulighederne uendelige. Fra en klassisk Aglio e olio eller familiens foretrukne makaroni med ost til dine egne kreative pastakreationer – dette smarte tilbehør vil peppe ethvert måltid op.

Different pasta shapes with pasta cutters and roller 3-piece set

Frugt og grøntsager med et twist

Forvandl hverdagens retter med vores spiralizer-tilbehør. Du kan nemt sno dig vej til de nu berømte squashnudler (også kaldet zucchini-nudler eller zoodles), og der er så mange flere lækre og sjove ingredienser og opskrifter, du kan prøve. 

Søde kartofler, rødbeder eller agurker er alle lækre og sunde alternativer til pasta eller nudler. Men det er ikke det hele – vores spiralizer udkerner, snitter og skræller også. Du kan klargøre og skære æbler i skiver til tærter eller lave dine egne grøntsags- eller frugtchips. Overrask dine gæster med forskellige kreationer.

Spiralized zucchini pasta with broccoli basil pesto

Hak, kværn eller riv på få minutter

Vores kødhakker og pølsehorn er et superalsidigt værktøj. Men den kan andet end at hakke kød – du kan også rive ost, lave brødkrummer og hakke grøntsager, så de er klar til saucer og dip. 

Du kan spise med ro i sindet, når du ved, præcis hvad der er i dine pølser og burgere. Tilføj dine egne yndlingsingredienser for at gøre dem helt unikke. Kødhakkeren og pølsehornet er nemme at bruge og rengøre. Grillaftenen bliver aldrig den samme igen ...

Mince grind in minutes

Genopdag glæden ved at skabe

Med genialt udstyr, der kan hjælpe dig, kan du få mere ud af din mad og nyde den kreative proces.

Ekstra sjov i køkkenet

Kan du ikke få dine børn til at spise grøntsager? Nogle gange kan det gøre hele forskellen bare at ændre deres udseende. Med vores spiralizer til frugt og grøntsager kan du lave fjollede, søde kartoffelnudler eller spiralsalater. Og de vil elske at opdage det lækre fyld pakket ind i et par friske skiver agurk, der er lavet med vores mandolinjern. Du kan skabe alle mulige grøntsagsformer med foodprocessoren – tern, skiver, julienne eller revet! Og slowjuiceren til køkkenmaskinen kan hjælpe dig med at snige næringsrig frugt- og grøntsagssaft ind i deres yndlingsretter. Perfekt til kræsenpinde!

Stand mixer spiralizer spring rolls

Boost din kreativitet med tilbehørsdele fra KitchenAid

All mixer accessories

Alt tilbehør til køkkenmaskiner

Udvid dit repertoire ved at montere alt fra en pastapladevalse til en foodprocessor eller en smuk, ny skål.
SE NU
Irresistible mixing bowls

Uimodståelige blandingsskåle

Når det drejer sig om vores skåle, er udvalget blevet så meget større. Vælg dit foretrukne udseende, materiale og elementer som f.eks. niveaumærker.
SE NU
Replacement mixer parts

Reservedele til køkkenmaskine

Skift mellem piskeriset, fladpiskeren og dejkrogen på køkkenmaskinen. Alle fås med variationer som f.eks. non-stick-belægning.
SE NU
top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.