Mere end en kødkværn. Denne kødkværn og pølsehornet (5KSMMGA) kan også bruges til grøntsager, ost, fisk, brødkrummer og meget mere. Før brug skal du samle delene på følgende måde.
Sådan samles kødhakkeren:
- Sæt hakkeskruen helt ind i hovedhuset.
- Placer kniven i enden af hakkeskruen. Kniven skal sidde helt inde i huset. Hvis den ikke gør det, skal du trække den af, vende den om og anbringe den igen. VIGTIGT: Sørg for, at den skarpe side af kniven vender udad.
- Anbring den ønskede hakkeskive over knivbladet, og sørg for at placere hakkeskivens hak ud for noten nederst på hovedhuset.
- Anbring kraven på hovedhuset, og drej den med uret, indtil den sidder fast, men ikke er spændt.
Sådan monteres kødhakkeren på køkkenmaskinen:
- Sluk for køkkenmaskinen (hastighed '0'), og tag stikket ud.
- Afhængigt af hvilken type tilbehørsmuffe, du har, skal du enten vippe det hængslede dæksel op eller løsne tilbehørsknappen ved at dreje den mod uret og fjerne dækslet.
- Sæt skaftet på tilbehørets hus ind i tilbehørsmuffen, og sørg for, at tilbehørets aksel passer ind i den firkantede muffeholder. Drej tilbehøret frem og tilbage, hvis det er nødvendigt. Når tilbehøret er i den korrekte position, passer stiften på tilbehørshuset ind i hakket på muffens kant.
- Spænd tilbehørsknappen, indtil enheden er fastgjort helt til køkkenmaskinen.
Sådan monteres forlængerdelen til pølsehornet:
- Indsæt hakkeskruen i hovedhuset .
Indsæt derpå skiven til pølsehornet over enden af hakkeskruen, og sørg for at placere skivens hak ud for noten nederst på hovedhuset.
- Indsæt den ønskede tragt til pølsehorn (stor eller lille) gennem kraven. Anbring derefter kraven og tragten på hovedhuset, og drej ringen med hånden med uret, indtil den sidder fast, men ikke er spændt.
Hvilken størrelse hulskive skal jeg bruge?
Grov hulskive – bruges til at hakke råt eller tilberedt kød, faste grøntsager, tørret frugt og ost.
Fin hulskive – bruges til at hakke råt kød, tilberedt kød til smørepålæg og brødkrummer.