Skip the navigation

HEALTH CHECK - Vedligeholdelsesprogram og udvidet garanti for køkkenmaskiner

Maksimer din køkkenmaskines levetid

Alle KitchenAid-produkter er bygget til at holde, og fremstillet, så de kan repareres og nydes så længe som muligt. Hvis din garanti er udløbet eller snart udløber, kan du forlænge den og få dit produkt tjekket.

making-spring-rolls-using-stand-mixer-with-spiralizer

Tilstandstjek af din køkkenmaskine

KitchenAid sætter både forbrugere og miljøet højt, og det er grunden til, at vi laver solide produkter, der kan holde i flere generationer. Find ud af, hvordan du kan drage fordel af den udvidede garanti på din køkkenmaskine med et medfølgende health check.

KitchenAid-stand-mixer

Optimer produktets levetid

En køkkenmaskine fra KitchenAid er bygget til at holde og blive nydt af flere generationer. Dette program har til formål at maksimere holdbarheden af din køkkenmaskine.

making-pasta-with-KitchenAid-stand-mixer

Forebyg eventuelle problemer

Sørg for, at du får mest muligt ud af din køkkenmaskine med vedligeholdelse. Vores eksperter kontrollerer og vedligeholder alle dele, herunder lejer, gear og hastighedsregulator, for slitage eller potentielle problemer.

stand-mixer-attachments-pasta-cutter-food-grinder

Gratis tilbehør til dig

Vælg en mulighed, der omfatter et stykke tilbehør, og udvid din køkkenmaskines potentiale. Pastavalse eller kødhakker, hvad vælger du?

red-stand-mixer

Hvordan virker det?

Sådan gør du:

  1. Ring til os på 00800 381 04026 for at anmode om dit health check.

  2. Vores kontaktcenter kontakter dig for at arrangere afhentning.

  3. Vi henter din køkkenmaskine på din adresse.

  4. Der kan gå 3 uger, før dit health check er udført.

  5. Du modtager en bekræftelse på returneringen via telefon og e-mail.


Sammenlign muligheder for udvidet garanti

Du kan når som helst købe en udvidet garanti med medfølgende health check, hvis din køkkenmaskine (uanset model) er mindre end 10 år gammel. Mod betaling får du 1 eller 2 års udvidet garanti. Hvis du køber den, før din almindelige garanti er udløbet, føjes den automatisk til din almindelige garanti. Hvis du køber den, efter at din almindelige garanti er udløbet, starter den udvidede garanti på kontraktdagen.


1 ÅR 1600 kr

2 ÅR 1800kr

Transport

JA

JA

Arbejde og reservedele: Komplet teknisk kontrol og vedligeholdelse*

JA

JA

1 stk. tilbehør op til 899 kr

JA (1 pr. køb)


1 stk. tilbehør op til 1499 kr


JA (1 pr. køb)


Ring til vores team for at udvide din garanti

Ring til os på 00800 381 04026 for at anmode om din health check-kontrakt. Når betalingen er modtaget, modtager du en bekræftelses-e-mail sammen med fakturaen via e-mail og/eller post.

VILKÅR OG BETINGELSER

* Udvidet garanti og health check gælder for KitchenAid-køkkenmaskiner (uanset model), der er mindre end 10 år gamle. Den komplette tekniske kontrol og vedligeholdelse omfatter gennemgang og om nødvendigt udskiftning af de vigtigste dele i forhold til din køkkenmaskines ydeevne (fedtniveauer, børster, pakninger, gear, hastighedskontrol ...). Vi kontrollerer også låsemekanismen og justerer højdeindstillingen for at undgå vibrationer og reducere støj.Vilkår og betingelser her.