Skip the navigation

Crumble bars med bærfyld

KitchenAid-kok

En sød og frugtagtig snack, som dessert eller bare, når du har lyst.

3berrycrumble_wallpaper.jpg

Crumble bars med bærfyld

KitchenAid-kok

En sød og frugtagtig snack, som dessert eller bare, når du har lyst.

Redskaber

FoodProcessor
Prep
20min
Madlavning
25min
I alt
45min
Servering
6
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

300 g hvedemel

130 g farin

1/2 tsk. havsalt

225 + 15 g koldt smør

45 g valsede havregryn

55 g mandelsplitter

45 g brun farin

65 g friske/frosne hindbær

55 g friske/frosne blåbær

50 g friske/frosne jordbær

120 ml hindbærsyltetøj

15 ml citronsaft

Trin for trin

  1. Forvarm ovnen til 190°C. Læg bagepapir i en bageform på 23 x 33 cm.

  2. Sæt universalklingen på foodprocessoren, og mål mel, sukker og salt i arbejdsskålen. Tryk 2-3 gange for at blande ingredienserne. Tilsæt 225 g smør til melblandingen, og tryk 5-6 gange, indtil blandingen ligner groft sand. Fjern 55 g af blandingen, og sæt til side.

  3. Mens bunden bages, lægges 15 g smør-/melblandingen tilbage i arbejdsskålen. Tilsæt havregryn, mandler, brun farin, og tryk 2-3 gange. Tilsæt de resterende 2 spsk. koldt smør, og tryk 2-3 gange, indtil du får en mængde på størrelse med en ært. Hæld blandingen i skålen, og opbevar den i køleskab, indtil den er klar til brug.

  4. Hæld bær med hindbærmarmelade og citronsaft i arbejdsskålen. Tryk 3-4 gange for let at mase blandingen Fordel bærblandingen jævnt over den varme bund. Klem noget af topping sammen for at lave større stykker, og drys dem over bærlaget. Sæt i ovnen igen, og bag i 20-25 minutter, indtil den bobler og bliver gylden.

  5. Afkøl helt, før du skærer dem i firkanter.

OCT24 - D2C PDP banner  - Free bread bowl

Gratis brødskål!

Gratis brødskål (værdi 1599 DKK) når du køber en røremaskine - Artisan by You.