Frossen paloma-mocktail
Disse frosne palomas er en fantastisk forfriskende mocktail og er lavet med blot få ingredienser.
Frossen paloma-mocktail
Disse frosne palomas er en fantastisk forfriskende mocktail og er lavet med blot få ingredienser.
Redskaber
Ingredienser
5 grapefrugt
1 lime
1 spsk. farin
60 ml ahornsirup
50 g limesukker
Trin for trin
Skær grapefrugterne i halve. Sæt citruspresseren på K400-blenderen. Drej til hastighed 1, og pres saften ud af grapefrugterne. Afmål 380 ml frisk saft, og hæld den i en isterningebakke. Put den i fryseren i 4-6 timer, indtil den er frosset. Gem den resterende grapefrugtjuice.
Skær limen i skiver, og pres saften ud ved hastighed 1 med citruspresseren. Hæld den friske limesaft i kanden på K400-blenderen.
Tilsæt 60 ml grapefrugtjuice.
Tilsæt sukker, ahornsirup og frossen grapefrugtjuice.
Vælg indstillingen for isdrikke, og tryk på knappen. Lad cyklussen køre. Gentag om nødvendigt indstillingsprogrammet for isdrikke, indtil alle ingredienser er blandet sammen.
Hæld limesukkeret i en lav skål. Tag en frisk limebåd, og kør den rundt om kanten af glassene for at fugte dem. Dyp glassene i limesukkeret.
Fordel den frosne mocktail i glassene, og servér med det samme.
Lav limesukker ved at blande 50 g sukker med skræl fra 1 lime og lægge det på en bageplade med bagepapir. Lad tørre i 1 time, og opbevar i en lufttæt beholder.