Guacamole-kopper
Disse tortillakopper er den perfekte måde at servere guacamole på til en fest eller et skønt måltid.
Guacamole-kopper
Disse tortillakopper er den perfekte måde at servere guacamole på til en fest eller et skønt måltid.
Redskaber
Ingredienser
1 rødløg
1 hvidløgsfed
1 1 håndfuld koriander
1 chilipeber
3 avocadoer
5 cherrytomater
1/4 tsk. lime
1 tsk. salt
12 små tortillaer
1 spsk. olivenolie
Trin for trin
Denne opskrift giver 12 guacamole-kopper.
Skræl rødløgene, og hak dem groft. Tilsæt rødløg, hvidløgsfed, koriander og chilipeber til minihakkeren. Bland ved hastighed 1, indtil det hele er finthakket.
Tilsæt avocado, cherrytomater, limesaft og salt. Bland ved hastighed 2, indtil guacamolen er blød og cremet.
Sæt tortillaerne i en kageform, og fold forsigtigt kanterne. Pensl forsigtigt tortillaerne inden i med olie. Bag i 12 minutter ved 180 °C i den forvarmede ovn, indtil tortillakopperne er blevet hårde. Flyt til en rist, og lad dem køle af.
Fyld tortillakopperne med guacamole og feta, rejer, tomatsalsa eller andet, du har lyst til.