Mule-cocktail med tranebær
Denne mule-mocktail med tranebær er ikke bare nem at lave til fester – den er også fyldt med frugtsmag.
Mule-cocktail med tranebær
Denne mule-mocktail med tranebær er ikke bare nem at lave til fester – den er også fyldt med frugtsmag.
Redskaber
Ingredienser
10 lime, plus ekstra til pynt
225 g frosne tranebær, plus ekstra til pynt
170 g farin
240 g vand
1100 g ingefærøl
for garnish mynteblade
Trin for trin
Optø tranebær på køkkenbordet i 30 minutter.
Vask lime. Skær stængelenden af, og skær dem i kvarte.
Monter fladpiskeren på køkkenmaskinen. Tilsæt lime, sukker og tranebær til blandeskålen, og fastgør plastskærmen. Pisk ved ½ hastighed i 3-4 minutter.
Brug en finmasket si til at presse juice ned i en kande, og pres med en dejskraber for at få al saften ud af frugtkødet.
Tilsæt vand til kanden, og bland. Opbevar den i køleskabet, indtil du er klar til at servere den.
Tilsæt ingefærøl til kanden lige før servering for at bevare kulsyreniveauet.
Servér ved at hælde over is. Pynt med flere frosne tranebær, mynte og lime.