Start> Alle køkkenapparater

Alle køkkenapparater

Køkkenapparater fremstillet til skabere

KitchenAid har altid designet køkkenapparater med skaberen i tankerne – alt er udformet til at åbne en dør til nye muligheder og hjælpe dig med at få mest muligt ud af madlavningen.
Køkkenmaskiner udløser kreativitet i køkkenet
Kreativ, fantasifuld mad med en køkkenmaskine. Ud over at blande, piske, ælte og endda rive kan du tilslutte spændende tilbehørsdele. Gør den til din egen med stilindstillinger, og kom i gang med at skabe. Mulighederne er uendelige.
Blendere til næring derhjemme
Med en kraftfuld blender kan du tænkere længere end smoothies. Disse små køkkenapparater kan lave alle mulige lækre retter og lækkerier, fra varme supper og krydrede dip til nøddesmør og iskolde drikkevarer. Fyld flere sunde lækkerier på din hverdag.
Kaffemaskiner får dig til at føle dig hjemme
Uanset om du er espresso-fan, vild med cold brew eller foretrækker en cremet latté, så har vi en kaffemaskine til dig. Med et flot udseende og detaljer i rustfrit stål er de både smarte og effektive. Ja, det er tid til at forvandle dit køkken til din foretrukne kaffebar.
Ledningsfri kollektion
Slip din indre skaber fri med vores trådløse samling af apparater. Minihakkeren, håndmixeren og stavblenderen er alle kompakte og pæne på køkkenbordet, uden rodede ledninger og fleksibilitet til at bevæge sig frit rundt.
Morgenmad er mere end mad
Revolutioner din morgenrutine med KitchenAid. Bliv klar til dagens udfordringer med lækker frisk kaffe, delikat urtete og bagels eller sprød toast. Med elektriske køkkenapparater glæder du dig til at stå op.
Værktøjer til små opgaver
Sæt farten op med et håndholdt værktøj. Ved at kombinere dygtigheden fra vores KitchenAid-køkkenmaskiner med bekvemmelighed og ergonomisk design, er de en fornøjelse at bruge. Vi har gjort dem lette nok til at bruge med én hånd, og de leveres med forskellige tilbehørsdele.
Tilberedning, der allerede er klaret
Sig farvel til dengang, hvor tilberedning kun handlede om at snitte løg og skrælle gulerødder. Nu kan du forberede og tilberede grøntsager, frugt, kød, urter og andre ingredienser i alle størrelser og konsistenser. Gør dine vilde ideer levende med vores nyeste værktøjer.

Kvalitetsmærke

Når du brænder for at skabe, så vil du gerne have de bedste værktøjer til rådighed. Derfor benytter vi udelukkende materialer af højeste kvalitet, når vi laver vores produkter, og samtidig indbygger vi smarte detaljer og de seneste innovationer.

At vælge apparater, der kan deles af generationer.

Det er en skabers kendetegn.

top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.