Skip the navigation
Start>Alle køkkenapparater

Køkkenapparater fremstillet til skabere

KitchenAid har altid designet køkkenapparater med skaberen i tankerne – alt er udformet til at åbne en dør til nye muligheder og hjælpe dig med at få mest muligt ud af madlavningen.

Køkkenmaskiner udløser kreativitet i køkkenet

Kreativ, fantasifuld mad med en køkkenmaskine. Ud over at blande, piske, ælte og endda rive kan du tilslutte spændende tilbehørsdele. Gør den til din egen med stilindstillinger, og kom i gang med at skabe. Mulighederne er uendelige.

Group 7720@2x

OPDAG ALLE VORES KØKKENMASKINER

Udforsk køkkenmaskiner
Group 7721@2x

TILBEHØR

KØB NU
Group 7722@2x

GØR DIN KØKKENMASKINE UNIK!

Gør den personlig

Blendere til næring derhjemme

Med en kraftfuld blender kan du tænkere længere end smoothies. Disse små køkkenapparater kan lave alle mulige lækre retter og lækkerier, fra varme supper og krydrede dip til nøddesmør og iskolde drikkevarer. Fyld flere sunde lækkerier på din hverdag.

Group 7717@2x

OPDAG VORES BLENDER K400 - ARTISAN

KØB NU
Group 7718@2x

OPDAG ALLE VORES BLENDERE

UDFORSK BLENDERE
Group 7719@2x

TILBEHØR TIL BLENDERE

KØB NU

Ledningsfri kollektion

Slip din indre skaber fri med vores trådløse samling af apparater. Minihakkeren, håndmixeren og stavblenderen er alle kompakte og pæne på køkkenbordet, uden rodede ledninger og fleksibilitet til at bevæge sig frit rundt.

Group 7727@2x

LEDNINGSFRI STAVBLENDER

Køb nu
Group 7726@2x

LEDNINGSFRI MINIHAKKER

Køb nu
Group 7728@2x

LEDNINGSFRI HÅNDMIXER

Køb nu

Morgenmad er mere end mad

Revolutioner din morgenrutine med KitchenAid. Bliv klar til dagens udfordringer med lækker frisk kaffe, delikat urtete og bagels eller sprød toast. Med elektriske køkkenapparater glæder du dig til at stå op.

Group 7729@2x

BRØDRISTERE

UDFORSK
Group 7730@2x

ELKEDLER

UDFORSK
Group 7731@2x

MORGENMADSSÆT

UDFORSK

Kaffemaskiner får dig til at føle dig hjemme

Uanset om du er espresso-fan, vild med cold brew eller foretrækker en cremet latté, så har vi en kaffemaskine til dig. Med et flot udseende og detaljer i rustfrit stål er de både smarte og effektive. Ja, det er tid til at forvandle dit køkken til din foretrukne kaffebar.

Group 7723@2x

OPDAG ALLE VORES KAFFEMASKINER

UDFORSK KAFFEMASKINER
Group 7725@2x

SÅDAN LAVER DU EN LATTÉ

Bliv en sand barista

Værktøjer til små opgaver

Sæt farten op med et håndholdt værktøj. Ved at kombinere dygtigheden fra vores KitchenAid-køkkenmaskiner med bekvemmelighed og ergonomisk design, er de en fornøjelse at bruge. Vi har gjort dem lette nok til at bruge med én hånd, og de leveres med forskellige tilbehørsdele.

Group 7732@2x

HÅNDMIXERE

UDFORSK
Group 7733@2x

STAVBLENDERE

UDFORSK

Tilberedning, der allerede er klaret

Sig farvel til dengang, hvor tilberedning kun handlede om at snitte løg og skrælle gulerødder. Nu kan du forberede og tilberede grøntsager, frugt, kød, urter og andre ingredienser i alle størrelser og konsistenser. Gør dine vilde ideer levende med vores nyeste værktøjer.

Food processor 5KFP1319 lifestyle

FOODPROCESSORER

UDFORSK
Group 7734@2x

FOOD CHOPPER

UDFORSK
KASA Pistachio Blender Kale@2x

Kvalitetsmærke

Når du brænder for at skabe, så vil du gerne have de bedste værktøjer til rådighed. Derfor benytter vi udelukkende materialer af højeste kvalitet, når vi laver vores produkter, og samtidig indbygger vi smarte detaljer og de seneste innovationer.

Vælg apparater, der kan deles af flere generationer. Det er en skabers kendetegn.