Skip the navigation
Start>Generelle Betingelser

GENERELLE BETINGELSER

VELKOMMEN

Det er os en stor fornøjelse at byde dig velkommen til vores officielle Nayan NV-internetbutik for mærket KitchenAid. Forholdet mellem Nayan NV og dennes brugere reguleres af nærværende Generelle Betingelser, som forstås at være accepteret af Brugeren. Disse Generelle Betingelser er tilgængelige på de sprog, som benyttes på Hjemmesiden. De Generelle Betingelser regulerer det sikkerheds- og kontraktmæssige forhold for transaktioner foretaget mellem Brugeren og Nayan NV. Ved at anvende denne Hjemmeside bekræfter Brugeren at have læst og accepteret de Generelle Betingelser. Ovennævnte finder anvendelse uafhængigt af, hvorfra du benytter Hjemmesiden. Ved benyttelse af bestemte tillægstjenester på denne Hjemmeside informerer vi om øvrige gældende betingelser, og disse vil udgøre en del af de Generelle Betingelser. Nærværende Generelle Betingelser kan til enhver tid, og uden forudgående varsel, ændres. Ethvert køb foretaget efter ændringen vil være ensbetydende med brugerens accept af de nye betingelser. De Generelle Betingelserne kan ligeledes omfatte yderligere betingelser, såfremt dette eksplicit fremgår. I tilfælde af uoverensstemmelse har nærværende Generelle Betingelser prioritet. Anvendte udtryk i disse Generelle Betingelser står i nødvendigt omfang defineret under afsnittet ’DEFINITIONER’ i de Generelle Betingelser.

INDHOLDETS NØJAGTIGHED

Al information vedrørende produkter og priser, samt detaljerede oplysninger om bestillingen, som Brugeren kan tilgå på Ordreinfo-siden, er affattet og formidlet under forbehold for ændringer og rettelser. Ændringer i indholdet finder sted regelmæssigt uden at du informeres eksplicit om dette. Nayan NV har truffet rimelige foranstaltninger for at sikre, at produktoplysningerne er nøjagtige, samt at produkternes farver er gengivet så nøjagtigt som muligt. Produkternes angivne vægt, dimensioner og volumener er alene vejledende, og vi kan ikke garantere, at din skærm vil kunne vise en nøjagtig gengivelse af farven på det leverede produkt. KitchenAid og Nayan NV kan ikke holdes ansvarlige for anvendelsen af denne Hjemmeside, herunder, og uden begrænsninger, sidens indhold og mulige fejl. Den angivne information indsamles efter bedste evne, og vi kan ikke holdes ansvarlige for eventuel fejlvisning af nævnte information eller information på hjemmesider, vi henviser til.

PRISER

Alle viste priser på Hjemmesiden er inkl. moms og speditionsgebyrer. Valuta er til enhver tid tydeligt angivet. I tilfælde af, at KitchenAid kunde service bliver opmærksomme på en prisfejl ved dine bestilte produkter, giver vi dig hurtigst muligt besked.

ONLINE BESTILLING

Du kan foretage en bestilling, hvis du er voksen og mindst 15 år gammel. Bestillingsprocessen består af følgende trin:

 • Du tilføjer produkterne, som ønskes købt til din indkøbsvogn;

 • Du vælger leveringsmetode;

 • Du indtaster leveringsadressen;

 • Du indtaster faktureringsadressen sammen med betalingsoplysningerne;

 • Du vil blive bedt om at acceptere de Generelle Betingelser;

 • Du vil nu få mulighed for at gennemse dine valg.

Når ordren er gennemført, sender KitchenAid’s dig en mail med bekræftelse på din bestilling. Betaler du med kreditkort, modtager du også en mail med information om betalingsstatus. Så snart ordren er afsendt ("Forsendelsesbekræftelsen" sendt via mail), modtager du også en meddelelse. Alle bestillinger er underlagt mulige kursudsvingning på aktiemarkedet. I tilfælde af et uforudset krak på aktiemarkedet giver KitchenAid Kontaktcenter dig besked og forbeholder os retten til at annullere reserverede bestillinger.

SIKKERHED OM DINE PERSONDATA

Nayan NV træffer alle fornødne sikkerhedsmæssige foranstaltninger for at beskytte personlige oplysninger om Brugeren. Online lagring af kreditkortbetalinger udføres alene via services udbudt af en førende online Betalingsserviceudbyder, Adyen. Adyen er en PCI-certificeret europæisk betalingsgateway. Standard "Secure Sockets Layer" (SSL) internet-krypteringsteknologi leveret af Netwerk Solutions vil anvendes ved overførsel af øvrige personlige oplysninger til databaser tilhørende Nayan NV. Servernes placering vil være i Bruxelles (Belgien) hos en Microsoft Gold Partner, Combell Group, samt en internetværtsudbyder. Disse servere indeholder personlige oplysninger, men vil aldrig indeholde information vedrørende betalingsbestemmelser eller bankoplysninger. Serverne beskyttes af firewalls med flere niveauer og en standard sikkerhedsprotokol.

BETALING

Vores accepterede betalingsbestemmelser fremgår af vores Hjemmeside. Betalingen opkræves i samme valuta som anvendt ved bestillingen. Vedrørende vores betalingsbestemmelser for kreditkort og vores sikkerhedsbestemmelser, henviser vi til vores fortrolighedspolitik på Hjemmesiden. Nogle virksomheder i visse lande, og som også har gyldigt momsnummer, tilbydes mulighed for betaling efter modtagelse af faktura. Nayan NV forbeholder sig retten til, i tilfælde af at vi skulle modtage en ufordelagtig kreditvurdering, at kræve avanceret betaling ved første ordre. Nayan NV vedvarer at eje de solgte varer, indtil der foreligger fuldstændig betaling af prisen og eventuelle renter ved forsinket betaling og/eller anden godtgørelse.

SALGSAFTALE

Et "Salg" skal forstås ved et online køb af en vare, som fremsendes til din adresse. Betaling finder sted på forhånd. På dette tidspunkt indtræffer købet. Beløbet hæves først fra din konto, når varen afsendes. Nayan NV forbeholder sig retten til at afvise en bestilling i de følgende tilfælde:

 • Hvis der anes alvorlig mistanke om retsmisbrug eller handling i ond tro på vegne af brugeren;

 • Hvis lager ikke længere haves, eller hvis et produkt ikke længere er muligt at skaffe;

 • Hvis et ugyldigt tilbud forekommer;

 • I tilfælde af force majeure.

LEVERINGSBEGRÆNSNINGER - LEVERINGSLAND

 • Care of-postboksadresser og militære APO-adresser accepteres ikke.

 • Postudbringelse om lørdagen er udelukkende muligt i Belgien og Frankrig. I øvrige lande tilbydes levering mandag til fredag med undtagelse af helligdage.

 • Fra vores hjemmeside www.kitchenaid.co.uk leveres produkterne i Storbritannien, med undtagelse af ‘Isle of Man’ og ‘Kanaløerne’.

LEVERING

Så snart din ordre har forladt KitchenAid’s lager, informerer KitchenAid dig om dette via mail. Denne mail indeholder information om forsendelsen af din pakke, pakkens nummer og et link til tracking af din pakke på leverandørens Hjemmeside. På leverandørens Hjemmeside findes desuden kontaktoplysninger på leverandøren. Vores produkter kan kun leveres til de lande, som tillades via Hjemmesiden. Vi træffer alle rimelige foranstaltninger for, at de bestilte produkter leveres inden for tidsrammen, som står angivet på køberens individuelle ordrebekræftelse. Mulige forsinkelser vil under ingen omstændigheder medføre erstatningsgodtgørelse. Brugeren tager ansvar for fejlangivne adresser, som kan medføre ekstra omkostninger, og som vil blive pålagt Brugeren. Alle varer sendes fra KitchenAid lager. Er din bestilling ikke blevet leveret inden for den angivne tidsramme, kontakt da venligst contact.webshop@kitchenaid.com med dit kunde- eller ordrenummer. Skulle ekstraordinære omstændigheder medføre, at din bestilling endnu ikke er modtaget efter 30 dage fra datoen anført på Forsendelsesbekræftelsen, som du har modtaget via mail, vil du have mulighed for at annullere ordren og anmode om fuld refusion. Vi benytter ved forsendelse udelukkende professionelle kurertjenester. Bemærk venligst, at en underskrift til enhver tid er påkrævet ved levering af ordren. Du kan give tilladelse til, at en anden end kunden underskriver ved levering af ordren, forudsat at sidstnævnte er til stede på den angivne adresse. I tilfælde af, at ingen er til stede ved leveringen, vil du blive bedt om at aftale en ny og efterfølgende levering af varerne. Dette kan gøres enten via telefon eller ved at efterlade en kortnote i postkassen. Afhængigt af den anvendte kurertjeneste kan mindre afvigelser gøre sig gældende.

DEFEKT PRODUKT ELLER FEJLLEVERING

Skulle forsendelsen efter din opfattelse ikke leve op til kravene, undlad da venligst at kvittere for modtagelsen og/eller påskriv tydeligt modtagelsesblanketten, hvori uoverensstemmelsen består.

Det påhviler dig at give KitchenAid skriftlig meddelelse om eventuelle mangler ved produktet inden for to måneder fra manglen opdages, hvilket gøres via mail på contact.webshop@kitchenaid.com. Skulle uoverensstemmelsen bestå i en fabrikationsfejl på vegne af KitchenAid, eller i fald KitchenAid har leveret en forkert vare, bærer KitchenAid alle forsendelsesomkostninger forbundet med returnering af varerne.

FORTRYDELSESRET

Kunden har ret til at informere leverandøren skriftligt om sin fortrydelsesret, uden at dette medfører bøde, samt uden meddelt begrundelse, såfremt dette gøres inden 14 dage fra leveringsdatoen. Skulle kunden ønske at gøre brug af denne rettighed, kan varerne returneres til KitchenAid for kundens egen regning og risiko. Varer, som er specialdesignede for kunden, returneres ikke, og kunden har i sådanne tilfælde ingen fortrydelsesret. Returnerede varer modtages udelukkende af KitchenAid, såfremt disse ikke har været taget i brug. Ved returnering af varer skal følgende procedure følges:

 • Trin 1

   

  Kontakt venligst contact.webshop@kitchenaid.com og oplys dit ordrenummer. Vi tilsender dig vores returneringsanvisninger via mail. Returnering sker for din egen regning, og KitchenAid Kontaktcenter rådgiver dig i samme mail om omkostningerne forbundet med returnering.

 • Trin 2

   

  Nedpak varen som returneres (gerne i original emballage, som indeholder autentisk mærkning, tilbehør, brugsanvisninger og garantimærker). Den originale emballage vil forhindre skader på varen under transport.

 • Trin 3

   

  Udskriv venligst returmærkatet og fastgør dette på pakken/pakkerne, som returneres. Returmærkatet indeholder alle nødvendige oplysninger for at sikre hensigtsmæssig levering (dine personlige oplysninger, vores leveringsadresse, navn på kurertjeneste).

 • Trin 4

   

  Hvis du har spørgsmål efter trin 3, tøv ikke med at kontakte KitchenAid Kontaktcenter. Sørg venligst for, at varerne er returnerede til os indenfor 14 dage efter, vi har modtaget skriftligt meddelelse om, at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret.

 • Trin 5

   

  Såfremt varerne når frem til os i god behold, foretages refusion inden for 14 dage efter, vi har modtaget skriftlig meddelelse om, at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret. I fald vi modtager varerne i ufuldstændig eller beskadiget stand, informerer vi dig om dette.

Returnering er udelukkende muligt for varer købt online på kitchenaid.dk. I alle andre tilfælde af returnering anbefaler vi, at du kontakter forhandleren, som du har købt varerne hos.

Nødvendig information til Retur:

For at modtage en refusion skal du dele de anmodede oplysninger nedenfor med KitchenAid Contact Center på følgende e-mailadresse: contact.webshop@kitchenaid.com

 

 • Jeg / vil (*) hermed informere / kommunikere (*) om, at jeg / vi (*) tilbagekalder (*) vores kontrakt om salg af følgende produkter / levering af følgende service (*):

 • Bestilt den (*) / Modtaget den (*)

 • Fornavn (e) og efternavn (er) på kunde (r)

 • Kundens (e) adresse

 • Telefonnummer

 • Ordrenummer

 • Artikelnavn eller -nummer på det produkt, du vil returnere

 • Årsag til tilbagevenden

 • Yderligere bemærkninger, vi skal være opmærksomme på?

(*) Fjern, hvis ikke i brug

BEGRÆNSNING AF ANSVAR

a. Brug af Hjemmesiden: Nayan NV kan ikke holdes ansvarlig for afbrudt tilgængelighed fra eller adgang til Hjemmesiden, forstyrrelser fra computersystemet, vira eller andre gener, som brug af Hjemmesiden måtte medføre (herunder, men ikke begrænset til, tabt fortjeneste). b. Reklamationsret: For forbrugere gælder en reklamationsret i op til 2 år. Reklamationsretten omfatter udelukkende mangler, som er til stede på leveringstidspunktet. I førnævnte periode forpligter sælger sig til at erstatte eller reparere de pågældende varer (eller dele heraf) uden beregning. Sælger forbeholder sig retten til at udbytte varen, hvis reparationsomkostningerne er uforholdsmæssige, eller hvis reparation ikke er muligt. Defekter, der forekommer af sig selv efter en periode på 6 måneder fra levering, betragtes som ikke værende til stede ved leveringen, medmindre andet kan bevises af kunden. c. Bestemmelser om reklamationsret: Kunden skal fremvise salgskvittering eller faktura for at kunne gøre brug af reklamationsretten. Enhver defekt skal meddelelses skriftligt inden for to måneder efter, at denne er blevet opdaget. Enhver ret til reparation eller erstatning for den pågældende defekt bortfalder efter denne periode. d. Undtagelser Reklamationsretten omfatter ikke defekter som følge af ulykker, forringelse af varens tilstand som følge af forsømmelighed, brug af varen i modstrid med dennes legitime formål, manglende efterlevelse af brugsanvisningerne, justeringer og ændringer foretaget på enheden, upåpasselig anvendelse, fejlinstallation, ringe vedligehold eller uregelmæssig, kommerciel eller ukorrekt anvendelse. Brug af varerne: Nayan NV er ikke ansvarlig for tab, materiel skade eller anden skade af nogen slags, som Brugeren eller tredjepart måtte pådrage sig ved ukorrekt brug af varerne. e. Levering og andre undtagelser Nayan NV kan ikke holdes ansvarlig for brud på nogen betingelser, ud over de ufravigelige regler i forbrugerlovgivningen, da alle tidsfrister udelukkende tjener vejledende formål og ikke medfører nogen forpligtelser for Nayan NV, dette heller ikke i forhold til eventuel skade, som måtte opstå som følge af egen skyld eller forsømmelighed, end ikke i tilfælde af grov uagtsomhed. Enhver følgeskade eller anden type skade, som ikke kan forudses af en af parterne ved afslutningen af handelen, kan ikke give anledning til kompensation.

HENVISNING TIL ANDRE HJEMMESIDER OG BRUG AF MATERIALE VIA HJEMMESIDEN

Henvisning til anden hjemmeside via vores Hjemmeside tjener alene informative formål. Oplysningerne på Hjemmesiden må alene anvendes med eksplicit samtykke fra Nayan NV og KitchenAid. Det er forbudt på kommerciel vis at ændre, genskabe, downloade, distribuere, overføre eller udnytte og/eller dele de pågældende tjenester, sider fra Hjemmesiden, eller Hjemmesidens relaterede computerkoder. Oplysninger og forslag, som vi modtager via Hjemmesiden, kan anvendes af Nayan NV uden forpligtelser eller kompensation.

Ophævelse KitchenAid eller Nayan NV kan til enhver tid, uden forudgående varsel og efter eget skøn ophæve de Generelle Betingelser helt eller delvist, med eller uden begrundelse, og uden forpligtelse til på forhånd at meddele dette.

Anvendelsesbegrænsninger og intellektuel ejendomsret Nayan NV har i samarbejde med KitchenAid udarbejdet denne Hjemmeside til din personlige og ikke-kommercielle afbenyttelse. Undlad venligst at ændre, kopiere, distribuere, transmittere, fremvise, fremføre, genskabe, publicere, licensere, eller skabe afledte værker på baggrund af information eller materiale på denne Hjemmeside, med undtagelse af følgende: Det er tilladt, at du downloader og foretager en kopi af indhold eller andet materiale, der kan downloades fra Hjemmesiden til egen personlig, ikke-kommerciel afbenyttelse, såfremt du sørger for, at al ophavsret og øvrig information, som fremgår af materialet, bibeholdes. Ethvert tilfælde af kopiering eller lagring af indhold til anden en personlig, ikke-kommerciel afbenyttelse er ikke tilladt. Alle rettigheder, herunder ophavsret og ophavsret til kompilationer, på denne Hjemmeside ejes af eller licenseres til KitchenAid. KitchenAid® er et registreret varemærke tilhørende Whirlpool Properties Inc., i staten Michigan (USA). Alle øvrige varemærker, mærker, illustrationer, billeder og logoer, som fremgår af vores produkter, tilbehør eller emballage tilhører og vedbliver udelukkende at tilhøre KitchenAid; genskabelse af disse, hvad enten hel eller delvis, og uanset årsag eller tiltænkt medium, er strengt forbudt, hvilket ligeledes gør sig gældende ved kombination eller brug i sammenhæng med andre mærker, symboler, logoer eller andre særlige tegn. Teknologien leveres og ejes af Nayan NV.

DEFINITIONER

I henhold til disse Generelle Betingelser, defineres begreberne herunder som følger:

 • Generelle Betingelser:

   

  disse betingelser og vilkår, samt alle tilføjelser og opdateringer;

 • Bestilling:

   

  resultatet af bestillingsprocessen, som denne står beskrevet under afsnittet ”Online Bestilling” i de Generelle Betingelser. Ved modtaget betaling overgår Bestillingen til at være et Salg;

 • Nayan NV:

   

  Nayan NV, offentligt selskab med begrænset ansvar, indregistreret under Belgisk lov (såkaldt NV), forretningssted i 8850 Ardooie (Belgien), Pittemsestraat 58D og registreret i det belgiske handelsregister i Kortrijk med nummeret 0806.661.106;

 • Bruger:

   

  en bruger af denne Hjemmeside, vedkommende som ved indtastning af denne Hjemmesides adresse eller ved at følge et link besøger denne Hjemmeside, og som benytter denne Hjemmeside til informative formål eller til at gennemføre en bestilling;

 • KitchenAid:

   

  KitchenAid Europa Inc., et selskab indregistreret under staten Delawares love, i USA, som handler via sin afdeling registreret på adressen Nijverheidslaan 3, Box 5, 1853 Strombeek-Bever, Belgien.

 • Hjemmeside:

   

  en samling websider, som er sammensat på adressen www.kitchenaid.dk. Mulighederne på Hjemmesiden omfatter blandt andet adgang til statistisk data, interaktiv kommunikation med multimedieapplikationer og køb af varer.

 • Salg:

   

  online køb af varer, som leveres til dit hjem. Ved modtaget betaling indtræffer købet.

LOVVALG

Enhver tvist vedrørende kontraktens eller pågældende Generelle Betingelsers afslutning, gyldighed, fortolkning eller udførelse behandles alene efter belgisk lov og de Belgiske Domstole i Bruxelles skal fungere som eksklusivt værneting, medmindre forbrugeren har ret til at anlægge sag ved en domstol, som i henhold til imperativ lov ville være kompetent, f.eks. i Danmark. I tilfælde af tvister aftaler alle parter at godtage elektroniske beviser (fx mails, back-ups, ...) som bindende beviser. I fald nogen af nærværende Generelle Betingelser skulle blive erklæret ugyldige eller ikke kan anvendes, vil de øvrige betingelser og vilkår forblive gyldige.

KONKLUSION

Disse Generelle Betingelser udgør hele aftalen og erstatter alle forudgående aftaler med Brugeren. For spørgsmål, kommentarer eller tekniske problemer vedrørende denne Hjemmeside, kan du kontakte os via følgende kommunikationskanaler: contact.webshop@kitchenaid.com , tel.:00800 381 04026.

Disse Generelle Betingelser blev senest opdateret den 23 oktober 2018.

ONLINE TVISTBILÆGGELSE

Online Tvistbilæggelse