Start> Tilbehør

Boost din kreativitet med KitchenAid-tilbehør

Din køkkenmaskine er klar til at tage dig med på ethvert kulinarisk eventyr. Udvid dit repertoire ved at montere alt fra en pastapladevalse til en foodprocessor eller en smuk, ny skål.

Spændende køkkenmaskinetilbehør

Sød og krydret ... trendy eller traditionel? Alle retter kan komme på menuen med KitchenAids tilbehør. Du kan hakke, snitte, rive, rulle, fylde og meget mere!
SE NU

Uimodståelige blandingsskåle

Når det drejer sig om vores skåle, er udvalget blevet så meget større. Vælg dit foretrukne udseende, materiale og elementer som f.eks. niveaumærker.
SE NU

Reservedele til køkkenmaskine

Skift mellem piskeriset, fladpiskeren og dejkrogen på køkkenmaskinen. Alle fås med variationer som f.eks. non-stick-belægning.
SE NU

Tilbehør

filtrepris
Det vidunderlige vinterudsalg. Få op til 30% rabat på udvalgte produkter
KØB NU
Tilbuddet gælder fra 23/12/2022 til 09/02/2023 og kun online på kitchenaid.dk. Ikke gyldig sammen med andre tilbud. Så længe lager haves.
Mød vores nyeste eksklusive Artisan By You-køkkenmaskine
Gratis gravering + 15% rabat på 1 tilbehør eller skål ved køb sammen med Artisan By You-køkkenmaskine
OPDAG KØKKENMASKINEN
Tilbuddet gælder kun på kitchenaid.dk til 28/02/2023 og 5KSM193-køkkenmaskinen, så længe lager haves. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre kampagner eller rabatter.

Smagsoplevelser fra morgen til aften

Homemade sausages pancakes fruit breakfast

Store morgenmåltider

Start med crepes, pisket til skum i køkkenmaskinen. Du foretrækker måske hjemmelavede pølser, hakket og fyldt med vores kødhakkertilbehør. Top det hele med årstidens syltetøj på ristet brød.
Pasta carbonara lunch

Lette frokoster

Pasta er fuld af smag, når du har lavet den med masser af kærlighed, og presset og skåret den med vores tilbehørssæt. Du kan også opfinde en opskrift på coleslaw eller salsa med foodprocessoren til køkkenmaskiner.
Mashed potato dinner made with paddle attachment

Lækre middage

Kast dig over kartoffelmos med peberrod, serveret med kødstrimler – alt sammen tilberedt i køkkenmaskinen. Hvad med en overdådig pizza med hjemmelavet dej og snittede grøntsager?

Giv din rutine nyt liv

Er det tid til at tilføje noget nyt til dit repertoire? Fortsæt ... eventyret venter.

Forandring fryder

Selvom vi alle har vores gamle favoritter og familieopskrifter, er det sjovt at prøve noget nyt. Glem rutinerne, og forkæl dig selv med et nyt tilbehør. Du kan udforske teknikker, som f.eks. saftpresning, purering, formaling eller hakning.

Hvis du aldrig har lavet pasta, kan du kigge på vores pastamaskiner, som leverer professionelle resultater. Hvis du aldrig har brugt vores kødhakkere, vil du blive overrasket over, hvor meget du kan gøre med forarbejdede nødder, kød, fisk, urter, krydderier, hårde oste eller endda tørt brød. Slip dine vildeste opskriftideer løs.

Meat pie made with pasta roller and cutter set and meat grinder

Sunde, hjemmelavede måltider er lige blevet nemmere

Nogle gange skal det bare være nemt og bekvemt, og andre gange vil hellere du tilberede retterne fra bunden, så du ved, hvad der er i dem. Hvad nu, hvis du kunne få det hele – alle fordelene ved et hjemmelavet måltid, bare hurtigere?

Med vores kødhakker og pølsehorn kan du mestre sunde fødevarer som burgere, salsa eller falafel. Tilpas dem, så de passer til din diæt, og giv dem et kreativt pift. Prøv snitte- og rivejernet til grøntsager for at reducere forberedelsestiden og kornmøllen til velsmagende mel. Hvis der er noget, du gerne vil lave, har vi sandsynligvis værktøjet. Gennemse vores tilbehør for at få ideer.

Grain for homemade flour

Find din egen madlavningsstil

Med alt vores tilbehør, dele og skåle kan du finde det udstyr, der føles naturligt for dig som kok, bager og skaber. Vær unik.

Hvorfor have en ekstra skål?

Med flotte design i metal, keramik eller glas er det svært at vælge. Hvorfor ikke snuppe en ekstra skål? Nogle foretrækker det, så de kan fortsætte med en opskrift uden at miste flowet. Så behøver du ikke stoppe for at vaske op eller springe mellem trinnene i opskriften.

Stand mixer with ceramic mixing bowl with poppy design

Meget mere end bare bagning

Din køkkenmaskine er den ideelle måde at lave lækre kager og småkager på. Men du kan lave så meget mere end det med de tre medfølgende tilbehørsdele til køkkenmaskinen (fladpiskeren, piskeriset og dejkrogen). Næste gang du laver pandekager, så prøv at piske dejen i køkkenmaskinen. Eller læg den kogte kylling i, så bliver den revet på få sekunder. Lad ikke dejkrogen samle støv i skabet. Den er genial til at blande og ælte brød-, pasta- eller pizzadej på kortere tid. 

Mixer with paddle attachment shredding cooked chicken
top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.