Stavblender til inspiration

Med en stavblender i hånden tager du selv styringen. Du er klar til at knuse, blende, hakke og skumme alle slags drikke og retter. Vores stavblendere (nogle gange kaldet "immersionsblendere") giver dig støjsvag, effektiv drift og fremragende kontrol. Lær at mestre nye opskrifter, og find genveje til gamle favoritter. Du vil være stolt over at kunne vise den frem med det elegante udseende, den dristige farve og små detaljer som det bløde greb.

Bliv ledningsfri med din stavblender

Bruger du din blender meget? Hvis du altid har brug for en håndholdt blender til at purere grøntsager eller piske en luftig milkshake, vil du opdage, at det er meget nemmere uden ledninger.

Den ledningsfri stavblender – Artisan har ingen ledning for større frihed. Du kan bevæge dig rundt og komme til gryden fra alle retninger og vinkler.

Pea soup

Skumning og piskning: let som luft

Der er noget uimodståeligt ved en kaffe med skum – uanset om den er kold eller varm! Du kan nemt lave sjove og skummende frappéer og cappuccinoer derhjemme med en håndholdt blender. Du kan også opnå fantastisk lethed i æg eller fløde ved at piske med blenderen. Resultater på få sekunder!

Coffee frappé with frothed milk and cinnamon

Hvad er den bedste stavblender?

Ledningsfri stavblender – Artisan

Med en lang række tilbehørsdele til den ledningsfri stavblender kan du knuse, blende, hakke og skumme. Den har 5 hastigheder med en LED-indikator, der viser hastigheden, mens den er i brug.

Din mini-foodprocessor

Blenderarmen passer ind i sin egen BPA-fri blenderkande med kniv, så den bliver en mini-foodprocessor til at hakke nødder og lave pesto eller salsa i. Der er et genopladeligt 12 V li-ion-batteri, der leverer konstant strøm helt til slutningen af opladningen.

Skift mellem blenderarme

Laver du suppe i en dyb gryde? Det er ikke noget problem – du kan skifte mellem blenderarme af rustfrit stål på 20 cm og 33 cm for at nå ned i dybere gryder. Sæt den aftagelige grydebeskytter på, så du ikke beskadiger eller ridser værdifuldt køkkengrej.

Stavblender til fravænning

Når det er tid til at hjælpe den lille med at begynde at udforske smag og konsistens, er det vigtigt, at det, du serverer, er fløjlsblødt. Naturligvis skal det også være nærende og naturligt, uden tilsætningsstoffer, smag eller konserveringsmidler. En stavblender er det hemmelige våben.

Baby food carrot and cabbage purées

Bliv sej med en professionel stavblender

Hvis du er i et professionelt køkken, skal du bruge en heroisk stavblender til at give dig konstant strøm, sikkerhed og holdbarhed. Vores stavblender – professionel ligner et rigtigt elværktøj – og det er lige så kraftfuldt, som det ser ud til. Med en motor med 1 hk lige ved hånden kan du håndtere hvad som helst. Skift problemfrit mellem en tophastighed på 18.000 o/min. til puréer, piskning og emulgering og 9.000 o/min. lav hastighed til blendning og omrøring. Når du virkelig er under pres, er der en håndfri skålholder, så stavblenderen fortsætter, mens du multitasker. Strømkablet er kraftigt orange af sikkerhedsmæssige årsager, og du kan holde orden på den med ledningsoprul.

Hand blender professional

Vælg hastighed… og gå i gang!

Med mange forskellige hastigheder bliver stavblendere mere præcise. Du bestemmer selv, om du vil starte langsomt, røre i en sauce, skære kød i strimler eller hurtigt piske fløden. Stavblenderen – Classic er støjsvag og kraftfuld med 2 hastighedsindstillinger.

Gå efter endnu mere alsidighed med stavblenderen med 5 hastigheder, og slip kreativiteten løs med den ledningsfri stavblender – Artisan med 5 hastigheder og en lang række tilbehør og ekstraudstyr i opbevaringsboksen.

Black hand blender mixing tomato sauce

Stavblender til suppe

Nærende supper er en nem måde at spække din kost med noget godt og bør altid være på menuen. Kog dine yndlingsbønner, yndlingskød og -grøntsager som f.eks. broccoli, søde kartofler, gulerødder, løg, selleri og kylling op ... tilsæt hvidløg, urter, krydderier, ingefær ... måske et strejf af fløde? Lav din egen opskrift på suppe, der passer til din smag.

Med et nyttigt værktøj som stavblenderen med 5 hastigheder, eller stavblenderen – Classic kan du nå ind og piske disse ingredienser, indtil de er ensartede. Giv det et pisk.

Black hand blender mixing soup

Leder du efter inspiration til gourmetmaden?

BLIV INSPIRERET
Avocado dip sauce and tortilla chips
Passioneret skaber? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% RABAT.

Vores nyhedsbrev giver dig kampagner og nyheder og du få en rabatkode på 10% til dit næste køb.

top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.