Stavblender til inspiration

Med en stavblender i hånden tager du selv styringen. Du er klar til at knuse, blende, hakke og skumme alle slags drikke og retter. Vores stavblendere (nogle gange kaldet "immersionsblendere") giver dig støjsvag, effektiv drift og fremragende kontrol. Lær at mestre nye opskrifter, og find genveje til gamle favoritter. Med det elegante udseende, den dristige farve og små detaljer som det bløde greb bliver du stolt af at vise den frem i dit køkken.

Stavblendere

filtrepris

Er du sikker?

Denne farve er ikke tilgængelig for det produkt, du har valgt. Hvis du er helt sikker på, at du vil have denne farve, rydder vi filtrene.
Op til 30% rabat på alt i vores fantastiske Flash-udsalg. Skynd dig, tilbuddet slutter snart.
KØB NU
Tilbuddet gælder kun på kitchenaid.dk fra 20/03/2023 til 02/04/2023, så længe lager haves. Tilbuddet gælder alle produkter på hjemmesiden undtagen produktsæt, COTY, begrænset udgave (5KSM180LE), 5KSM193 og indgravering. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre kampagner eller rabatter.

Kap ledningen til din stavblender

Bruger du din elektriske stavblender meget? Hvis du altid griber stavblenderen til at mose grøntsager eller piske en luftig milkshake, vil du opleve, at det er meget nemmere uden ledninger. Den ledningsfri stavblender fra KitchenAid giver dig al den kraft, du forventer, uden ledningen. Lav op til 25 skåle suppe* uden genopladning. Takket være det lette design og manglende strømkabel kan du bevæge dig frit omkring og tilgå gryden fra enhver vinkel. Den aftagelige grydebeskytter forhindrer dit dyrebare køkkenudstyr i at blive ridset.

*Baseret på skåle på 354 ml, 7 portioner, tomatbasilikumsuppe.

Pea soup

Skumning og piskning: let som luft

Der er noget uimodståeligt ved en kaffe med skum – uanset om den er kold eller varm. Du kan nemt lave sjove og skummende frappéer og cappuccinoer derhjemme med en håndholdt blender. Du kan også opnå fantastisk lethed i æg eller fløde ved at piske med den.

Knivbladet i rustfrit stål fører på perfekt vis luft ind i dine kreationer, og den ledningsfri stavblender med tilbehør har ydermere et dedikeret piskeris. Sæt det fast på blenderhåndtaget for at piske æggehvider til bløde toppe eller måske emulgere en vinaigrette eller mayonnaise. Resultater på et øjeblik.

Coffee frappé with frothed milk and cinnamon

Hvad er den bedste stavblender?

Stavblenderen med tilbehør tager blendning til et helt nyt niveau med en lang række tilbehørsdele, så du kan knuse, blende, hakke og skumme. Denne nyeste model er kompakt og behagelig at holde om med intuitiv udløserkontakt, så du kan justere hastighedsindstillingerne, mens du arbejder.

Du kan føre den ned i dine egne krus og gryder eller blende i den 1 l BPA-fri kande. Skift 4-punkts knivbladet i rustfrit stål ud med pisketilbehøret for at forvandle den til et håndpiskeris. Eller sæt armen på minihakkeren, og få en mini-foodprocessor til at hakke urter, nødder, hvidløg, løg og meget mere. Med dette praktiske ekstraudstyr behøver du ikke en separat minihakker til små tilberedninger.

Black corded hand blender with chopper tool

Sort eller hvid? Det monokrome udtryk er højeste mode

Lad ikke nogen bilde dig ind, at farver ikke er vigtigt. Vi mener, at du aldrig bør være tvunget til at ofre skønhed for funktionalitet. Du kan få begge dele. Derfor designer vi med stor omhu produkter, som du er glad for at kunne vise frem i stedet for at skjule i et skab. Vil du vælge de tidløse klassikere i sort eller hvid eller fremhæve din stavblender med en dyb rød? Uanset hvad du vælger, kan du være sikker på, at den ser godt ud på dit køkkenbord derhjemme og leverer varen, når det kommer til at blende selv de hårdeste fødevarer.

Red corded hand blender and tomato soup

Hvad kalder du din stavblender?

Nogle siger stavblender, andre siger immersionsblender – mens andre kalder det en håndholdt blender. Men vi taler alle om det samme produkt. Alle disse navne passer til dette nyttige lille værktøj. Du kan nemt styre den med én hånd, du kan sænke den ned i dine ingredienser, og den har en stavformet blenderarm. Uanset hvad du kalder den, kan alle, der har en, blive enige om, at de ikke ville være foruden deres elskede stavblender.

Stavblender til fravænning

Når det er tid til at hjælpe den lille med at begynde at udforske smag og konsistens, er det vigtigt, at maden, du serverer, er fløjlsblød. Naturligvis skal det også være nærende og 100 % naturligt uden tilsætnings- og smagsstoffer eller konserveringsmidler. En stavblender er dit hemmelige våben til rutinemæssigt at lave babymad derhjemme, hvilket gør hele processen hurtig og nem. Du kan skabe den smag, der vinder de søde smil, fra gamle favoritter som bananer og mælk til kartofler med æble eller kombinationer, der får sneget lidt grønt ind. 

Baby food carrot and cabbage purées

Professionel

Bliv sej med en professionel stavblender

Hvis du er i et professionelt køkken, skal du bruge en heroisk stavblender til at give dig konstant strøm, sikkerhed og holdbarhed. Vores Stavblender - Professional ligner et rigtigt elværktøj, og det er lige så kraftfuldt, som det ser ud til. Med en motor med 1 hk lige ved hånden kan du håndtere hvad som helst. Skift problemfrit mellem en tophastighed på 18.000 o/min. til puréer, piskning og emulgering og 9.000 o/min. lav hastighed til blendning og omrøring. Når du er under pres, er der en håndfri skålholder, så stavblenderen fortsætter, mens du multitasker! Du vil piske igennem to-do-listen.

Sikkerheden kommer først i professionelle køkkener

Travle køkkener kan være hektiske steder. Når du skal vælge professionelle elektriske apparater, skal du forudse risiciene for at holde sikkerheden blandt teamet i top. Vores professionelle stavblender er designet til at være sikker og praktisk med et orange sikkerhedskabel, der er let at få øje på og øger opmærksomheden. Ledningen er 3,65 m lang, så du nemt kan bevæge dig, og har et ledningsoprul, så du kan opbevare den pænt, uden at noget ryger på gulvet, spildes eller vælter.

Nem rengøring af stavblenderen

Er du i tvivl om, hvordan du bedst bruger en stavblender uden at rode? Eller hvordan du skal rengøre en stavblender? KitchenAid-modellerne er designet til at svine så lidt som muligt. Der er mindre oprydning, hvis du opmåler, laver og endda opbevarer dine blandinger i en enkelt beholder. Derfor tilføjer vi mængdemærker til blendekanderne med høje sider samt et praktisk låg.

Du kan også placere stavblenderen i dine egne krus og gryder med en aftagelig grydebeskytter, som sættes fast på bunden for at undgå ridser i dit køkkengrej. Hold knivbladet helt nedsænket i ingredienserne, når du starter, for at undgå at sprøjte. Du skal vippe knivbladet en smule til siden for at skabe en hvirvelbevægelse, hvis du gerne vil have luft i blandingen. De aftagelige arme tåler opvaskemaskine, så du kan sætte dem i den øverste holder sammen med kanderne. 

Vælg hastighed… og gå i gang

KitchenAid-stavblendere til hjemmet giver dig præcision og kraft med et udvalg af hastighedsindstillinger. Du har kontrollen, mens du starter langsomt, rører en sauce sammen, skruer op for at rive kød eller vælger en hurtig piskning til at lave flødeskum. Selv hvis du vælger vores Essential-stavblender i Classic-modellen, bliver du udstyret med variable hastigheder til at kontrollere den færdige tekstur i dine supper, smoothies, dip og saucer. Knappen, der kan klemmes, muliggør nem betjening med én hånd, så du vil opleve, at enhver elektrisk stavblender i serien er et intuitivt og nyttigt kreativt redskab. 

Black hand blender mixing tomato sauce

Stavblender til suppe

Nærende supper er en fantastisk måde at spække din kost med noget godt og bør altid være på menuen. Kog dine yndlingsbønner og -grøntsager som f.eks. broccoli, søde kartofler, gulerødder, løg, selleri, kylling, nudler... tilsæt hvidløg, urter, krydderier, ingefær... måske et strejf af fløde? En hjemmelavet suppe ser perfekt ud, når den serveres med et drys friske urter eller revet parmesan.

Hvis du har tendens til at holde dig til den samme suppe, kan du være kreativ og opfinde en ny opskrift, der bliver en ægte klassiker derhjemme - uanset om det er en forfriskende bouillon eller en tilfredsstillende tyk konsistens. Med et nyttigt og kraftfuldt værktøj som vores ledningsfri stavblender lige ved hånden kan du skubbe grydebeskytteren på og hakke ingredienserne, indtil de er glatte. Tilføj suppeingredienser til din næste indkøbsliste...

Black hand blender mixing soup

Hak, skum, pisk og meget mere...

En stavblender har mange talenter og er et af de mest alsidige produkter, du kan købe til dit køkken. Blandt de mange anvendelsesmuligheder er snitning, skumning, knusning, blanding, blendning og piskning. Grib den for at få hjælp til tilberedning dagen lang, fra en milkshake at vågne på til en fyldig suppe, krydret salsa, varm kakao om aftenen og alt derimellem. Den kan bruges til at nedbryde ingredienser, til at blande og røre sammen eller til hurtigt at inkorporere masser af luft i opskrifter, der skal være bløde eller skummende.

Black corded hand blender preparing guacamole

Tip: Blend ikke kartoffelmos

Hvis du er fan af cremet mos (hvem er ikke det?), kan det være fristende at bruge en stavblender for at spare tid og kræfter under mosningen. De hurtige, skarpe knivblade i rustfrit stål river imidlertid stivelsesmolekylerne fra hinanden og gør kartoflerne klæbrige og gummiagtige. Hvis du nogensinde har prøvet det, ved du, præcis hvad vi taler om. Den bedste måde at få lækker kartoffelmos på er enten ved at mose i hånden eller ved at lægge kartoflerne i din køkkenmaskine for at mose mere blidt med fladpiskeren. 

Mashed potatoes

Leder du efter inspiration til gourmetmaden?

BLIV INSPIRERET
Avocado dip sauce and tortilla chips
top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.