- 1886 -

EN REVOLUTIONERENDE OPFINDELSE
Det hele startede med en kvindes idé

Hun hed Josephine Cochrane, og hun startede en madlavningsrevolution.
I 1886 tog hun patent på en opfindelse, som med tiden blev opvaskemaskinen, som vi kender den i dag. Ni af hendes utrolige maskiner kom på udstilling, og blev solgt og brugt i restauranter. Nogle af maskinerne blev brugt på estimerede luksushoteller: The Baltimore Hotel i New York og The Tremor and Palmer House i Chicago. Disse første modeller blev solgt for 700-1000 dollars, Josephine Cochran ville popularisere sin opfindelse, så hun bearbejdede en model til husholdningsbrug, som blev solgt for 350 dollars, Det var lige før hendes død i 1913.

EN REVOLUTIONERENDE OPFINDELSE
EN LEGENDE FØDES

- 1919 -

EN LEGENDE FØDES
Den første mixer, og mærkets begyndelse

For næsten et århundrede siden opfandt en ingeniør fra Ohio, Herbert Johnson, en anden mirakuløs maskine, som skulle komme til at revolutionere livet for madlavningseksperter og gourmeter – det første elektriske piskeris til hudholdningsbrug. En af virksomhedsdirektørernes hustru afprøvede opfindelsen, og opfandt varemærkets navn, helt uden at vide det, da hun udbrød: "Jeg er ligeglad med, hvad I kalder den – det er den bedste køkkenhjælp (kitchen aid), jeg nogensinde har prøvet." Og KitchenAid var født. I løbet af årene er varemærket, inspireret af professionelle kokke, aldrig holdt op med at opfinde og forbedre innovative løsninger til gourmeter og kokke.

- 1927 -

STJERNERNES MIXER
Omfattende popularitet og rekordsættende salg

Modellen efter H-5 blev øjeblikkeligt populær, og blev solgt i mere end 20.000 enheder i de første tre år på markedet. De første brugere af KitchenAid omfattede berømte navne som f.eks. John Barrymore, Marion Davies, E.I. DuPont, Henry Ford, Myrna Loy, Frederick March, Ginger Rogers og guvernør i New York Governor Al Smith, som alle anerkendte dens fortræffelighed.

STJERNERNES MIXER
DESIGNEKSPERTEN

- 1936 -

DESIGNEKSPERTEN
Fusionen af stil og banebrydende teknologi

Egmont Arens, redaktør på magasinet Creative Arts og det berømte Vanity Fair, et af de mest hæderkronede magasiner i verden, var også verdenskendt designer. I mange år delte han sin viden med KitchenAid. Han designede tre af de mest elegante modeller, bla. den berømte "K", som i dag er en kultmixer. Hans banebrydende design vandt flere designpriser og kan ses på mange museer. Mere end 60 år senere tager KitchenAids mixere stadig udgangspunkt i Arens design, et bevis på hans bemærkelsesværdige visionære talent.

- 1941 -

TIDSLØST DESIGN …
… STADIG UÆNDRET

K5A blev præsenteret op til 1. verdenskrig. De tre Arens-designede mixere er stort set uændrede i dag. De kan ses på museer i hele verden, og har vundet vigtige priser for deres enestående design.

TIDSLØST DESIGN …
GENIET TRÆDER IND I KØKKENET

- 1949 -

GENIET TRÆDER IND I KØKKENET
Med KD-10 gik Josephine Garis Cochranes drøm iopfyldelse

Fristet af Josephine Garis Cochranes patent, forbedrer KitchenAid ydelsen, og designer opvaskemaskinen KD-10, lanceret i hvid og lyserød! Funktionerne er endnu bedre end det bemærkelsesværdige design. KD-10 er udstyret med revolutionerende ny teknologi for sin tid, og som stadig er grundlaget for alle opvaskemaskiner. Produktet er bemærkelsesværdigt på alle måder, og ydelsen er på niveau med nutidige apparater. Faktisk findes der stadig KD-10'er, som bruges i dag.

- 1994 -

EN VERDEN AF FARVER
Sprælske farver bliver KitchenAids signatur

Smag og farver
Indtil 1955 var alle husholdningsapparater hvide. KitchenAids mixer iklædes nu strålende farver: Lyserød, solskinsgul, forårsgrøn, satin krom og antik kobber ... I 1994 er paletten udvidet, og følger de nye modellers popularitet. Glødende rød, koboltblå, æblegrøn, pastelgul, antracitgrå og endda orange ... til stor glæde for kokke i hele verden.

EN VERDEN AF FARVER
KITCHENAID FORPLIGTER SIG

- 2003 -

KITCHENAID FORPLIGTER SIG
Kvindesagen …

En global forpligtelse: Cook for the Cure Program
KitchenAid præsenterede sin første serie af husholdningsapparater og hvidevarer, alle inspireret afdesignet af KitchenAids legendariske mixer – stilen, designet og den enestående professionelle ydelse og funktionalitet. KitchenAids professionelle serie, det bedste fra varemærkets produktserie, består af otte hvidevarer, bla. en opvaskemaskine med en særlig mat metallic finish.
Samme år begyndte KitchenAid sit samarbejde med Susan G. Komen Foundation for at støtte kvinder i kampen mod brystkræft. Til ære for det nye samarbejde lancerede KitchenAid en særlig lyserød kollektion, hvor en del af overskuddet fra salg blev doneret til fonden.

- 2007 -

EN VERDEN AF EKSPERTISE OG LIDENSKAB
Kulinariske entusiaster forener sig

Europa byder KitchenAid velkommen
KitchenAids hvidevarer lander i Europa. Et komplet udvalg af indbyggede KitchenAid-produkter blev lanceret i Europa for at tiltrække et marked med et større budget samt lidenskabelige gourmeter. Først i Frankrig og Italien i 2007, og derefter resten af Europa.

EN VERDEN AF EKSPERTISE OG LIDENSKAB
VI FEJRER 90 ÅRS KULINARISK EKSPERTISE

- 2009 -

VI FEJRER 90 ÅRS KULINARISK EKSPERTISE
Nye opskrifter, og en meget særlig farve

KitchenAid har en professionel historie uden lige, og fejrede 90 års slidstyrke, ydelse, design og generøsitet sammen med med kulinariske entusiaster, både eksperter og begyndere, med en ny KitchenAid opskriftsbog, smukt illustreret af den hæderkronede belgiske fotograf Tony Le Duc. Til lejligheden produceredes en samlerudgave af den emblematiske KitchenAid Artisan mixer i metallic rød.

- 2010 -

DET INNOVATIVE CHEF TOUCH
Professionelle teknikker i hjemmet

KitchenAid præsenterer Chef Touch …
Et innovativt system til madlavning og konservering, som får det bedste frem i både nye og gamle opskrifter. For første gang nogensinde kan amatørkokke tilberede sous vide, en sofistikeret madlavningsteknik, der muliggør madlavning ved lave temperaturer, som giver den kulinariske kreativitet spillerum og resultater i høj kvalitet. Friske ingredienser vakuumpakkes i poser med krydderier. Herefter tilberedes de i en dampovn på mindre end 100°C for at bevare madens naturlige safter og næringsstoffer. Herved opnås et utroligt mørt, saftigt, farvestrålende, smagfuldt og sundere resultat.

DET INNOVATIVE CHEF TOUCH
ET REVOLUTIONERENDE SYSTEM

- 2011 -

ET REVOLUTIONERENDE SYSTEM
Kvalitetsdesign anerkendes

Red Dot Award
KitchenAids innovative system Chef Touch system vandt Red Dot Award i en af de mest anerkendte internationale priser for produktdesign, hvor et panel af højt estimerede eksperter anerkendte dette revolutionerende produkt, som muliggør sous vie-madlavning i hjemmet.

- 2012 -

MIX MED DE BEDSTE
Effektivitet og styrke lige ved hånden

Kvantitet plus kvalitet
KitchenAid introducerede den nye Artisan mixer med skålløft på 6,9 L – den mest effektive, solide, støjsvage og ganske enkelt bedste mixer i sin klasse. Med en motor på 1,3 HK, som blander ekstra store mængder hurtigt og effektivt i en skål af poleret rustfrit stål på 6,9 L, er enestående ydelse er ganske enkelt garanteret. Denne model vandt prisen KuchenInnovation des Jahres 2012 for kvalitet, ydelse og design. I det 21. århundrede vil vi fortsat se KitchenAid føre an i produktinnovation og kvalitetsniveau. Gourmetkokke kan sætte deres lid til et komplet udvalg af hvidevarer og køkkenredskaber. Disse nye hvidevarer er inspireret af den professionelle verden, og de er trofaste ledsagere i den kulinariske oplevelse – tilberedning, madlavning, konservering og rengøring. KitchenAid kombinerer den nyeste teknologi med et markant design, og indgyder passion i madlavning for venner og familie.

MIX MED DE BEDSTE
ET KOMPLET UDVALG AF HUSHOLDNINGSPPARATER OG HVIDEVARER

- 2013 -

ET KOMPLET UDVALG AF HUSHOLDNINGSPPARATER OG HVIDEVARER
Fra konservering til tilberedelse til madlavning

KitchenAid lancerede Vertigo, en ny serie køleskabe og vinkøleskabe, elegante hvidevarer, som garanterer fantastiske opbevaringsforhold samt installation i ethvert køkken.
Serien omfatter også husholdningsapparater, bla. den nye Artisan-serie, som består af en foodprocessor på 4 L, elkedel, ledningsfri blender, brødristere til to og fire skiver og foodprocessorer på 4, 8 og 6,9 L.

- 2015 -

EN OPDATERING AF HVIDEVARER OG EN REVOLUTIONERENDE LANCERING AF HUSHOLDNINGSAPPARATER
Et år med store ændringer

Lanceringen af KitchenAids Artisan cookprocessor er en revolution i køkkenet. Det helt nye apparat med øje for kreativitet og enkelthed er designet til at håndtere alle faser for enhver ret – fra hakning til blanding til tilberedning.
I 2015 redesignede KitchenAid også husholdningsapparaternes udseende med skarp opmærksomhed for detaljer, kvalitet og håndværk, med garanti for professionel ydelse.

EN OPDATERING AF HVIDEVARER OG EN REVOLUTIONERENDE LANCERING AF HUSHOLDNINGSAPPARATER
SERIOUS ABOUT FOOD COUNCIL – DET VIGTIGSTE ER MADEN

- 2016 -

SERIOUS ABOUT FOOD COUNCIL – DET VIGTIGSTE ER MADEN

KitchenAid oprettede Serious About Food Council – Det vigtigste er maden – en gruppe af eksperter, pionerer og innovatorer af højeste karat. Det er en garanti samt en avantgarde, enestående kilde til udforskning af gourmetmadens verden En kok, en designer og et madøre. Tre forskellige personligheder, som afspejler KitchenAids mission: At få de bedste indsigter og forslag fra den professionelle verden for at skabe ikoniske produkter, som giver lidenskabelige gourmeter spillerum til at udtrykke deres kreativitet.
Medlemmernes af Serious About food – Det vigtigste er maden – har en eksklusiv tilgang til de meste innovative trends, indsamler skjulte skatte og inspiration fra hele verden, så din kulinariske fantasi har frit spil, og alle de lækre inspirationer sættes fri. Det online magasin giver uvurderlige tips til tilberedning af lækre retter og opdagelse af originale, lokale ingredienser. Læsere kan finde historier om mad og designtrends, samt et fællesskab, som både kan inspirere og hjælpe dig med at inspirere andre.
Hvis du også mener, at Det vigtigste er maden, er KitchenAid og Serious About Food Council forbundsfæller, som du kan stole på.

- 2019 -

KITCHENAID FYLDER 100 ÅR

Vores 100 års fødselsdag drejer sig ikke kun om os. Det er en stor tak til alle jer, der har inspireret mærket siden 1919. Vi ser tilbage på, hvordan KitchenAid har forvandlet hjemmets hjerte. Vi inviterer alle til at fejre den ånd, der har formet og skabt mærket hidtil, og som uden tvivl vil inspirere os i endnu et århundrede.

top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.