Skip the navigation

BRAND-ESSENS

I over et århundrede har KitchenAid og dets produkter repræsenteret den perfekte blanding af professionel ydeevne, kunstnerisk kvalitet og ikonisk design.

Professionel ydeevne

KitchenAid har altid konsulteret den professionelle fagkundskab med henblik på råd, indsigt og forslag til udviklingen af deres produkter. Af denne grund, men også på grund af den førsteklasses fremstilling, vil produkterne fyre op under din kulinariske lidenskab med dokumenteret ydeevne. Uanset om du er nybegynder eller allerede er godt på vej til at blive ekspert, så er KitchenAid den ideelle partner: Alle apparater er inspireret, designet og udviklet i samarbejde med professionelle kokke. Resultatet af dette langvarige samarbejde er en række produkter, hvis teknologi og materialer vil give fremragende professionelle resultater. Det betyder stilfulde apparater af høj kvalitet og med høj ydeevne samt flere valgmuligheder til dine menuer og dit køkkendesign. Alle, der virkelig kender betydningen af "professionel tilberedning", kan nu opnå professionelle resultater takket være KitchenAid-produkternes høje kvalitet.

red-mixer-and-blender-professional-performance

Artisan-kvalitet

KitchenAid-oplevelsen bringer synet og følesansen i spil som de første sanser. Faktisk er alle KitchenAid-apparater synonym med fint håndværk, holdbarhed, sofistikerede materialer, robusthed og en omhyggelig sans for detaljer. Rustfrit stål giver øjne og hænder en følelse af holdbarhed og uovertruffen kvalitet. Alle disse elementer er harmonisk kombineret med omhyggelige designdetaljer, både i større og mindre apparater.

modern-kitchen

Ikonisk design

Hele KitchenAids sortiment af små husholdningsapparater, større apparater og køkkenredskaber har altid været iøjnefaldende takket være det tidløse, distinkte og dristige design, der tilføjer karakter til ethvert køkken, inspireret af den ikoniske køkkenmaskine. Godt håndværk, holdbarhed, robusthed, kvalitetsmaterialer og en omhyggelig sans for detaljer var og er fortsat unægtelig grundlaget for alle KitchenAids køkkenmaskiner og større apparater, uanset om de er fritstående eller indbyggede modeller.

iconic-design-colorful-mixers