Blendere, der kan
frigøre dit potentiale

En blender er ideel til lave en nærende og lækker smoothie om morgenen.
Men der er så meget andet, du også kan lave. Udover at eksperimentere med dip og saucer og opfinde nye smage giver den rigtige blender dig mulighed for at kontrollere smag og konsistens.

Blendere

filtrepris

Er du sikker?

Denne farve er ikke tilgængelig for det produkt, du har valgt. Hvis du er helt sikker på, at du vil have denne farve, rydder vi filtrene.

Fra morgenmad til aftenstund

Du kan bruge din blender til at lave et væld af kreationer hele dagen igennem – lige fra lette og luftige pandekager og smoothies til supper, salsaer, babymad og nøddesmør.

Enkelt eller avanceret

Fra helt simple blendere til de mere avancerede eller endda professionelle modeller med op til 11 hastigheder og en funktion til varm suppe. Der er en KitchenAid-blender, der kalder på dig.

Match din stil

De sparer dig ikke bare tid og kræfter, men er også superflotte. Hvad med en knaldrød eller overdådig blå for masser af woweffekt? Tjek mulighederne for at se, hvad der får smilet frem.

Hvilken slags skaber er du?

En mester

Du er en erfaren blender, der nyder at lave nærende opskrifter til varm suppe og tilsætte sæsonbestemte og usædvanlige ingredienser. Du vil gerne mestre drilske retter og kunne være stolt af enhver kreation.

Se Power Plus Artisan

En mester

En skaber

Du tager dine kulinariske kreationer op på et højere niveau. Få fuldstændig kontrol over den endelige konsistens og få mest muligt ud af hver smag – og sæt dit eget præg på traditionelle opskrifter.

SE HIGH PERFORMANCE ARTISAN-BLENDEREN

En skaber

Making experimentation with K400

En eksperimentator

Du er allerede fan af blendere og nyder at lege med nye smagsoplevelser. Du kunne godt tænke dig at eksperimentere med de hårde og grønne ingredienser som kokosnød, nødder eller grønkål, og så ønsker du at spise sundere til alle dine måltider.

Se K400 Artisan-blenderen

En eksperimen
tator

En opdager

Du har erfaring med en blender og nyder at lave nærende opskrifter så som varm suppe med sæsonbestemte og særlige ingredienser. Du ønsker at mestre de drilske retter, og du vil være stolt af alle dine kreationer.

Se K150-blenderen

En opdager

Sammenlign vores blendere

Blender High Performance - ARTISAN 5KSB6061 BLENDER K150 5KSB1325 ARTISAN Power Plus Blender 5KSB8270 BLENDER K400 - ARTISAN 5KSB4026
kr 5.499,00 kr 4.674,15 kr 2.499,00 kr 2.124,15 kr 6.999,00 kr 5.949,15 kr 3.299,00 kr 2.804,15
SE SE SE SE
Hastigheder 9 hastigheder/pulsering 3 hastigheder og isknusning 11 hastigheder, 3 programmer 5 hastigheder, 3 programmer
Kandetype 1,75 l kande i BPA-fri plast 1,4 l kande i BPA-fri plast 1,75 l BPA-fri plastkande med termisk styring 1.4 l glaskande
Produktmateriale Formstøbt metal Holdbar plast Formstøbt metal Formstøbt metal
Garanti 10 år 2 år 10 år 5 år
Farver 3 Op til 5 3 Op til 10
Motorens maksimale kraft 3,0 hk 0,9 hk 3,5 hk 1,5 hk
Valgfrit tilbehør? Nej Ja Nej Ja

Hvad kan du lave i en blender?

Saucer

Lækre, friske saucer, såsom puttanesca eller hollandaise, tager kun få sekunder i en blender.

Supper

Fra en forfriskende gazpacho til varmende græskarsuppe – hjemmelavet suppe er fyldt med godhed.

Nøddesmør

Nøddecreme er nemt at lave i en blender – brug mandler, cashewnødder, pekannødder… eller præcis hvad du har lyst til.

Smoothies

Hold dig til den klassiske med banan, eller prøv noget lidt mere utraditionelt som kirsebær eller butternut squash og kanel.

Salsa

Smid blot tomater, chilier, limesaft, koriander og hvidløg i, og blend lynhurtigt denne klassiske favorit.

Pandekager

Du vil aldrig lave pandekagedej på nogen anden måde, når du først har smagt de luftige lækkerier, der er lavet i en blender.

Milkshakes

Så er der serveret! Genskab de tykke og cremede shakes, som sad du på en amerikansk diner, eller prøv nogle sunde shakes fulde af frugt som en lettere forfriskning.

Pesto

Frisk, krydret og farverig – hjemmelavet pesto bringer Middelhavet ind i dit køkken.

Puréer

En blender er perfekt til at lave blød babymad eller cremede puréer af f.eks. asparges eller blomkål.

Hvilken blender er bedst til babymad?

Babyer har brug for den reneste mad, når de skal vænne sig fra mælk og begynde at spise almindelig kost. Når du laver din egen babymad, ved du præcist, hvad der er i den. Og når du selv styrer konsistensen med en blender, kan du lave den nøjagtigt, som din lille guldklump kan lide den – silkeblød eller med bløde klumper at tygge på.
Enhver KitchenAid-blender vil skabe lækre puréer. Artisan K400-blenderen giver dig endda mulighed for at vælge små beholdere – ideel til en portion babymad.

Tips til at lave babymos i blenderen

  • Vælg økologiske ingredienser, hvis det er muligt, for at undgå pesticider og kemikalier
  • Prøv puré af ærter, bananer, avocado, søde kartofler, græskar, butternut squash
  • Skab interessante smagskombinationer med grøntsag-frugt-blandinger som kartoffel og æble
  • Du kan bruge barnets sædvanlige mælk til at gøre blandingen mindre tyk

Blendere, der er rigtige for dig

Passer til din livsstil

Du kan tilpasse din blender med ekstra tilbehør, så den passer til dine rutiner (sælges separat for K150- og K400-blenderne).

Ro i sindet

Brug din kreativitet i mange år. Der er mellem 3 og 10 års garanti på vores udvalg af blendere, så du kan regne med, at de er robuste og bygget til at blive ved med at fungere.

Nem rengøring

Vi ved, du har travlt, og derfor er blenderne designet, så de er nemme at rengøre. Så mange dele som muligt tåler opvaskemaskine, og nogle har endda en selvrensningscyklus.

Supersmoothies, superhurtigt

Sip dig til en sundere dag ved at blende dine bedste smoothies med lækre, næringsrige ingredienser i vores K150-blender. Uanset hvad du beslutter dig for at smide i, vil dens kraftfulde hvirvelstrøm nemt blende det – også is.

Du kan tilsætte frugt, grøntsager, nødder, korn og bælgfrugter for at skabe noget velsmagende på få sekunder. Tilsæt mælk efter eget valg, eller yoghurt, og du får et energiboost fyldt med proteiner, der holder dig i gang indtil dit næste måltid.

Den perfekte isknusende blender

  • Du behøver ikke at købe knust is – bare smid isterninger i blenderen
  • Knuser is på mindre end 10 sekunder*
  • Nyd de mest velsmagende, iskolde smoothies
  • Nemme cocktails med is med et tryk på en knap
  • Eksperimentér med dine egne hjemmelavede frugtslushies.

 

*Baseret på en halv bakke is

*Baseret på en halv bakke is

Fra grov til glat

Sunde ingredienser som frugt, grøntsager og nødder kan ofte være hårde og solide med trævlede stængler og krøllede blade. Det betyder ikke, at de ikke kan komme i blenderen. Vores K400 Artisan-blender er en robust blender, der klarer selv de hårdeste ingredienser uden problemer.

Du kan trygt iblande mandler, frø, kokosnød, ingefærrod og meget mere. Du får alle de fantastiske fibre, proteiner, vitaminer og mineraler blandet sammen i en jævn og glat konsistens. Gå fra klumpet til fløjlsblød på et øjeblik.

Making smoothie with fruits & nuts

Smag på forandringerne

Tag dine kulinariske kreationer til et højere niveau med vores High Performance-blender. Som en professionel skaber har du ultimativ kontrol over din ret, og med variabel hastighed og pulseindstillinger er der ingen opskrift, du ikke kan klare.
Brug din fantasi, og opfind nye versioner af traditionelle opskrifter, hvor du eksperimenterer med ingredienser og konsistenser. Denne elegante og stilfulde blender, der er fremstillet med professionelle komponenter er ikke alene hårdtarbejdende – den ser også godt ud imens.

Opvarm suppe i en blender

Hvis du kan lide at forkæle dig selv med hjemmelavet suppe i en blender, så er Power Plus Artisan-blenderen en drøm, der går i opfyldelse. Ikke alene kan denne suppeblender klare at blende en fløjlsblød og sund opskrift – den kan også varme den op for dig.

Hvorfor spilde tid på at hælde den over i en gryde? Du skal bare bruge den særlige suppefunktion på blenderen til at omdanne rå ingredienser til dampende suppe på kun 5 minutter. Vores favoritter er gulerod og ingefær eller thailandsk grøn karrysuppe. Pynt og server.

Leder du efter inspiration til gourmetmaden?

SE ALLE OPSKRIFTER
top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.