Skip the navigation

Stilfulde elkedler

herobanner-plp-kettles

Elkedler

Pris

Ekstra farver fås med andre filterindstillinger

-15%
Kitchenaid Kedel 5KEK1522EER Rød Profile
Kitchenaid Kedel 5KEK1522EER Rød Perspective
5KEK1522EER
Rød
Cast iron black
Pebbled palm
Pistacie
Medallion silver
Ink blue
Imperial Grey
Rød metallic
Sort
Creme

ELKEDEL 1,5 L MED VARIABEL TEMPERATUR – ARTISAN

KitchenAid-elkedlen på 1,5 l med variabel temperatur er rund i formerne og kommer hurtigt i kog med temperaturer fra 50-100 °C.

kr. 2.031,50kr. 2.390,00
Go to detail page
-15%
Kitchenaid Kedel 5KEK1722EOB Sort Profile
Kitchenaid Kedel 5KEK1722EOB Sort Perspective
5KEK1722EOB
Sort
Rustfrit stål
Rød
Creme

ELKEDEL 1,7 L MED VARIABEL TEMPERATUR

Smuk, stor elkedel med hurtig kogning og variabel temperaturkontrol.

kr. 1.513,00kr. 1.780,00
Go to detail page
-15%
Kitchenaid Kedel 5KEK1222EOB Sort Profile
Kitchenaid Kedel 5KEK1222EOB Sort Perspective
5KEK1222EOB
Sort
Rustfrit stål
Rød
Hvid
Creme

ELKEDEL 1,25 L

Elkedel i klassisk kuppelform med vægge i rustfrit stål. Koger hurtigt, drypfri.

kr. 1.104,15kr. 1.299,00
Go to detail page
MAR23 - D2C PLP banner - Flash sale

Op til 15 % rabat på alt i vores fantastiske Flash-udsalg. Skynd dig, tilbuddet slutter snart.

KØB NU
KUN PÅ NETTET
cat-card-banner Local FR Breakfast-set-AC

20 % rabat på morgenmadssæt

Se vores stilfulde sæt med elkedel og brødrister og få et køkken med matchende apparater!

OPDAG DET
Cream-kettle-with-flowers

En elkedel, der passer til dit køkken

En elkedel er mere end et husholdningsapparat, den kan også være en måde at vise din stil på. Den er altid udstillet i dit køkken, arbejder hårdest og er i centrum, når du har folk på besøg til kaffe og kage. Så det er helt sikkert værd at vælge en, der kombinerer udseende med ydeevne.


Vi er kendt for vores farveudvalg, og vores elkedler er ingen undtagelse. Er du fræk og kæk eller cool og klassisk? Vil du matche dine apparater eller måske tilføje et farvestænk i dit køkken? Vi har masser af farver til at inspirere dig, fra rød, rustik sort og creme til pistacie, rød metallic eller klassiske sølvfarver og hvid.

Variable-temperature-kettle-on-the-table-and-a-cup-of-tea

Variabel temperaturstyring

Elkedler er mere end blot almindelig kogning. Den præcise vandtemperatur har stor betydning, hvis du f.eks. laver frisk kaffe, som skal være 90-96 °C. Hvis du udforsker forskellige slags te og udvikler en raffineret smag, vil du opdage, at mange er for sarte til kogende vand.


Sort te og oolong-te kræver f.eks. vand på 85 °C. Grøn te brygges bedre ved en endnu lavere temperatur (75-80 °C), mens både sort te og urtete kræver kogning. Bevar kontrollen med en elkedel med variabel temperatur (også kaldet en elkedel med temperaturkontrol). Vælg 1,7 l elkedlen med variabel temperatur, 1,5 l elkedlen med variabel temperatur – Artisan eller elkedlen med digital præcision 1L – Artisan for den perfekte smag.

A-glass-cup-of-blooming-tea

Blomsterte, smukt!

Teelskere kan nærmest have en halv blomsterhave i deres tekop. Og denne eksotiske blomsterte ser ikke bare fantastisk ud – den giver dig også fantastiske sundhedsmæssige fordele som f.eks. antioxidanter.


Hæld 85-90 °C varmt vand fra din elkedel i en tekande eller kop af glas, så vil blomsterknopperne på magisk vis åbne sig og blomstre. Variationer som jasmin, duftende oliven og mao feng – disse pragtfulde tesorter er komponeret af kinesiske temestre.

Black-kettle-1.25l-with-cake

Effektiv elkedel i klassisk stil

Du kan spare tid og energi med den kuppelformede elkedel på 1,25 l. Dens stilfulde og skinnende udseende kombineret med nyttige funktioner som hurtig kogning og drypfri tud gør enhver morgenmad og varme drik til en fornøjelse.


Hvis du har designet dit køkken med et vintage-look og foretrækker en tidløs stil, vil du elske æstetikken i elkedlen på 1,25 l med dens klassiske kuppelform. Denne kurvede elkedel imiterer komfurkedlen, fås i et udvalg af ikoniske KitchenAid-farver og koger vand hurtigt for at spare energi.

KØB 1,25 L ELKEDLEN
Red-variable-temperature-kettle-1.5l-artisan-serving-hot-water-in-a-cup

Elkedel i smukt design

Fremragende design gør husholdningsapparater til en fornøjelse at bruge. Gør morgenmaden moderne med vores 1,5 l Artisan-elkedel med variabel temperatur. Den leveres med nye funktioner samt et uimodståeligt kurvet udseende. Trods dens store kapacitet opnår den stadig hurtig kogning og opretholder vandkvaliteten takket være indersiden i rustfrit stål.


Den er skinnende og afrundet og har et dekorationsbånd i krom, der ser smart ud på bordet. Kan du lide looket? Sæt den sammen med en brødrister til 2 skiver (lang risteslids) for et attraktivt morgensæt.

KØB DEN VARIABLE 1,5 L ELKEDEL
Black-variable-temperature-kettle-1.7l-with-tea-pancakes-and-fruits

Stort er smukt

Skal det være stort? Vores større elkedel på 1,7 l har også justerbar temperatur. Indstil det ønskede niveau fra 50 til 100 °C takket være det digitale display. Denne elkedel i stor størrelse har også en funktion til at holde vandet på den ønskede temperatur i op til 30 minutter, når elkedlen står på basisenheden. Praktisk, når du skal skynde dig.

KØB DEN VARIABLE 1,7 L ELKEDEL
Black-electric-kettle-with-two-cups-of-hot-tea

Elkedler for at holde det varmt

Det er spild af både tid og energi at koge vand op igen. En elkedel med dobbeltvæg som den effektive 1,5 l elkedel Artisan holder vandet varmt i længere tid. Hulrummet i væggen isolerer det indvendige, hvilket betyder, at du ud over at holde vandet varmt også reducerer støjen ved kogning, og samtidig bevares ydersiden kølig nok til, at den kan stilles direkte på morgenbordet.


Denne store 1,7 l elkedel har en smart temperatursensor og "hold temperatur"-funktion. Det betyder, at den kan bibeholde temperaturen på dit vand i op til 30 minutter, når den sidder på basen.

Morgenbordsentusiast

Start dagen med stil.


Black-drip-coffee-maker

Kaffemaskiner

Hvis du ser frem til dagens første tår kaffe, har vi et udvalg af kaffemaskiner til den bryggemetode, der passer bedst til dig. Nyd den, præcis som du kan lide den – hver dag.

OPDAG
Toasters

Brødristere

Den vidunderlige duft af nyristet brød fylder huset. Nyd en sprød og lækker mundfuld med en fantastisk brødrister fra KitchenAid.

Opdag
Breakfast-sets

Sæt med elkedel og brødrister

Glæd dig til at stå op hver morgen for at lave morgenmad med din nye elkedel og brødrister. Vores forskellige sæt kombinerer smuk æstetik med masser af anvendelige funktioner.

OPDAG
Pouring-water-to-tea-with-black-electric-kettle

Vand, der smager godt

Kvaliteten af vandet gør en stor forskel, når du tilbereder en varm drik – især te eller kaffe. Hvis du har en vandfilterkande derhjemme, er det værd at bruge filtreret vand i elkedlen i stedet for vand direkte fra hanen. Ikke alene smager vandet bedre, et vandfilter reducerer kalcium og magnesium, der medfører kalkaflejringer i elkedlen. 


Du bør også sørge for at rengøre og afkalke din elkedel regelmæssigt. Det kan du gøre ved at koge en opløsning af hvid eddike og vand og efterlade den natten over. Skyl grundigt efter, før du bruger kedlen igen.

Pouring-water-from-electric-kettle-and-breakfast

Frihed med ledningsfri elkedler

Alle elkedler fra KitchenAid er ledningsfri. Dermed mener vi, at netledningen er monteret på en bund, så du kan løfte elkedlen af og ikke være begrænset af ledningens længde, når du fylder vand på og hælder. Dette gør dem nemme og praktiske at bruge.


Vores 1,5 l elkedel med variabel temperatur og 1,5 l elkedel – Design Collection giver dig endnu mere frihed i køkkenet. Med dobbeltvægget isolering holder de varmen inde, mens ydersiden er kølig at røre ved. Ideel til at stille på morgenbordet, så du nemt kan fylde på din morgenkop.