Start>Husholdnings­apparater> Food­processorer

En foodprocessor gør det nemt

Hvis du altid har lidt travlt, har du brug for en hjælpende hånd.
En foodprocessor reducerer din tilberedningstid drastisk, og den kan hjælpe dig med at lave komplette retter fra start til slut. Den er en fornøjelse at bruge, og du vil hurtigt udnytte foodprocessoren mere og mere, efterhånden som du lærer den at kende og nyder at eksperimentere.

Food­processorer

filtrepris

Er du sikker?

Denne farve er ikke tilgængelig for det produkt, du har valgt. Hvis du er helt sikker på, at du vil have denne farve, rydder vi filtrene.
Det vidunderlige vinterudsalg. Få op til 30% rabat på udvalgte produkter
KØB NU
Tilbuddet gælder fra 23/12/2022 til 09/02/2023 og kun online på kitchenaid.dk. Ikke gyldig sammen med andre tilbud. Så længe lager haves.

Overvej dine behov
og din livsstil

Vil du bruge den hver dag? Hvad laver du normalt af mad? Skal den hakke løg og hvidløg eller meget mere?

Hak, bland
og purér

Du kan hakke, blande og purere med en model som minihakkeren på 1,19 l. Ideel til at spare tid.

Bliv mere
kreativ

Slip din indre kok løs med en avanceret model som foodprocessoren på 2,1 l, der også kan skære og ælte.

Hurtigt skårne terninger og pommes frites

Du kan endda skære i tern og lave lynhurtige pommes frites med Artisan-foodprocessoren på 4 l.

Hvad kan du lave med
en foodprocessor?

Når du tænker på en foodprocessor, tænker du nok på at hakke rå grøntsager på sekunder. Det kan du helt sikkert gøre med stor lethed. Hak og riv alt fra gulerødder til kål på ingen tid. Men afhængig af hvilken foodprocessor du vælger, er der så meget mere, du kan lave. Tænk stort, og afprøv nye ting med vores mere alsidige modeller:

Ælt dej

Hak kød

Skær kartofler

Kvas hvidløg

Lav salsa

Lav puré

Riv hård ost

Pres citron

Pisk æg

Skær squash i tern

Snit chokolade

Nem at bruge, rengøre, opbevare

De bedste køkkenapparater er designet med dig i tankerne. De er nemme at vaske, sætte sammen og gemme væk. Hos KitchenAid tænker vi på de små detaljer, der kan gøre et produkt til din favorit. Ting som en bæretaske, du kan lægge tilbehørsdelene i, et smart ledningsoprul i basen og skåle, der passer perfekt i hinanden.

Udforsk vores foodprocessorer for at finde dit perfekte match.

Hvad er den bedste foodprocessor?

Som passioneret skaber skal du have den bedste foodprocessor, du kan få fingrene i. Mens de mindre modeller sparer dig tid med enkle opgaver, åbner de mere alsidige foodprocessorer for uendelige muligheder.

Med foodprocessoren på 1,7 l eller foodprocessoren på 2,1 l, kan du hakke, purere, ælte, blande, rive og skære i forskellige tykkelser. Der er knapper, som er nemme at trykke på, til at vælge hastigheder på høj, lav eller pulsering. Hak krydderurter, skær tomater, bland pastasauce, lav brøddej, snit chokolade eller lav babymad. Jo mere du eksperimenterer med de avancerede modeller, jo mere vil du elske dem.

Creating salsa sauce in black food processor

Bare hak løs

En skarp kniv i rustfrit stål i en foodprocessor er din genvej til ensartede, hakkede ingredienser. Nå dine ønskede resultater – fra grov til fin – med pulseringsfunktion og varierende hastigheder.

Vores store og alsidige foodprocessor, foodprocessoren på 3,1 l, giver dig præcis kontrol med et Exactslice-system til justering af tykkelsen på skiverne. Du kan bruge det udvendige håndtag til at gå fra tynd til tyk, alt afhængigt af hvad du laver. Det er sjovt – prøv det engang.

Grey food processor buttons

Kan du lave dej i en foodprocessor?

Ja, gode nyheder! En KitchenAid-foodprocessor kan hjælpe dig med at lave dej på få minutter. Uanset om du bager brød, laver hjemmelavet pasta eller hjemmelavet pizzadej, er det nemt med din foodprocessor.

Vælg en foodprocessor som foodprocessoren på 1,7 l, foodprocessoren på 2,1 l, foodprocessoren på 3,1 l eller Artisan-foodprocessoren på 4 l, der leveres med en plastdejkrog, som passer til opgaven.

Dough in a glass dish

Sunde revne salater

Et sundt måltid, der er nemt at spise og sjovt at tilberede? Den revne salat. Sprød, velsmagende og lynhurtig at tilberede med en foodprocessor – revne salater kan være lige så farvestrålende som en regnbue.

Tilføj rå madvarer til din kost med rødkål, gulerødder, fennikel, spinat, agurker, rødbeder, peberfrugter. Brug snitte- eller rivejernet til at gøre grøntsagerne lette og nemme at spise. Bland en frisk sauce, og drys evt. med lidt frø eller nødder. Perfekt.

Shredding vegetables in black food processor

Elsker du at rive?

Køb foodprocessoren på 2,1 l med dens vendbare snitte- og rivejern på 2 mm og 4 mm – samt andre knivblade og tilbehørsdele.

KØB NU
Ratatouille in a red dish

Kan du lave babymad i en foodprocessor?

Det er hurtigt at lave lækker og nærende hjemmelavet babymad med en foodprocessor.

Alle KitchenAid-foodprocessorer – selv minihakkeren – giver dig mulighed for at lave glatte puréer ud af dine foretrukne ingredienser.

Bare tilbered og hak ingredienserne i store stykker, og blend dem derefter med lidt væske for at lave babymad – eller brug dem som base til en suppe eller sauce.

Baby food butternut purée in pot
top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.