KHIMS 66500 - 859991548760

INDUKTIONSKOGEPLADE TIL STANDARDMONTERING 65 CM KHIMS 66500

KitchenAid genopfinder oplevelsen af at lave mad på en kogeplade ved at kombinere avanceret ydeevne, intuitiv sensorteknologi og essentielt design. Denne 65 cm induktionskogeplade til standardmontering giver dig al den kraft og plads, du behøver for at kunne skabe enestående retter, takket være: - 6 induktionszoner - 4 uafhængige zoner - Stor madlavningszone: 65 cm Den byder på adskillige særlige funktioner: - Fransk plade: opdeler kogepladen i tre eller fire zoner og aktiverer dem simultant ved en forudindstillet effekt. Læs mere ... Øget fleksibilitet, fordi gryder kan flyttes fra en zone til en anden uden behov for at bruge betjeningspanelet, så retterne kan fortsætte med at koge ved forskellige temperaturer. - Dynamisk sensorfunktion: fremskynder kogeprocessen og informerer dig, når en gryde når kogepunktet og justerer automatisk effekten for at holde temperaturen og undgå spild. - Dynamisk overflade giver dig plads og frihed til at udtrykke din kulinariske kreativitet efterhånden som du gør brug af hele kogepladen i din madlavning. Gryder og pander kan frit flyttes rundt på overfladen og med den jævnt fordelte temperatur byder den på en ekstrem effektiv måde at lave mad på. Med denne banebrydende kogeplade kan du også få glæde af den uvurderlige støtte fra en Sous-Chef, ligesom i professionelle køkkener. Sous-Chef giver feedback via en brugergrænseflade og guider dig igennem adskillige funktioner trin for trin (koge, simre, holde varm, smelte, Moka, stegeplade, pandestege, dybkoge). Sensorer kan aflæse grydens temperatur, justere den til det valgte program og blive ved at justere effekten for at tilberede selv de mest delikate og krævende retter. Du kan indstille den til automatisk at vælge flere forskellige effektniveauer og anvende disse på samme tid for at gøre det let at tilberede flere retter på en gang. Det overskuelige og intuitive display indeholder en skyderkontrol, der giver nem og direkte kontrol over hver enkel madlavningszone samt en Gourmet-ordbogsfunktion, der vejleder dig, mens du skaber retter, der får mundvandet til at løbe. Luk

Specifikationer


FUNKTIONER

Placering af kontrolpanel Front
Primær on/off-kontakt Ja
Antal elektriske kogezoner 6
Antal induktionszoner 6
Indikator for tændt zone Ja
Restvarmeindikator Separat
Timer Ja
Kontroltype Elektronisk

TEKNISKE DETALJER

Bredde på produktet 655
Bredde på det pakkede produkt 860
Dybde på produktet 515
Dybde på det pakkede produkt 600
Højde på produktet 57
Højde på det pakkede produkt 130
Nettovægt (kg) 13
Bruttovægt (kg) 14.1
Sikring (A) 32,2
Længde på elledning (cm) 150
Tilslutningseffekt (W) 7400
Energiinput Electrisk
Nichedybde 480
Min. Nichebredde 560
Max. nichebredde 562
EAN kode 8003437232381
Type Indbygning

Dokumenter og registrering

Hent brugermanualer her, eller registrér dit produkt for at få den bedste support fra KitchenAid.

Manualer og brochurer

Produktblad

Hent

Daglig brugervejledning

Hent

Sundhed & sikkerhed og installationsvejledning

Hent

2 år garanti

KitchenAid forstår, at som lidenskabelig gourmet nyder du dit køkken, elsker at være der, og du lader kun de bedste om at gøre det unikt.

Du kan se de almindelige betingelser for den juridiske og kontraktmæssige garanti i PDF-dokumentet, som du kan hente her.

HENT GARANTI

Registrér dit produkt

Registrér dit produkt

Registrér dit produkt for at få en endnu bedre oplevelse med KitchenAids husholdningsapparater. Få eksklusive tilbud og hør om fantastiske kampagner, tips & trick og meget mere.

Registrér dit produkt

Produktet sættes i indkøbskurven

Gå til kassen
top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.