Med inspiration fra den professionelle verden kombinerer Chef Touch tre avancerede værktøjer i ét system, der gang på gang leverer fremragende resultater.
Chef Touch fra KitchenAid er udstyret med en vakuum-maskine til præservering af mad gennem sous-vide-teknikken, en dampovn til madlavning og opvarmning samt en chokfrysertil ultrahurtig afkøling og nedfrysning.
. indbygget
. frit stående
Sous vide er en metode til tilberedning af delikat mad i høj kvalitet ved lave temperaturer. Friske ingredienser fyldes i særligt fremstillede, vakuum-forseglede poser og tilberedes i en dampovn ved temperaturer, der aldrig overstiger 100 °C.
De lavere tilberedningstemperaturer bevarer sammen med vakuum-forseglingen madens safter og organoleptiske bestanddele, hvilket resulterer i fantastisk møre, saftige, farverige, smagfulde og sunde retter.
Perfekt synergi med fabelagtige resultater
Lav mad som en professionel med Chef Touch fra KitchenAid
Forstærk kreativiteten og smagen