Minihakker: dit vigtigste værktøj

En minihakker er utrolig praktisk i køkkenet. Den passer perfekt til køkkenbordet og til at hjælpe med besværlige hverdagsopgaver, f.eks. til at hakke løg (så dine øjne ikke løber i vand) og meget mere. Du kan hakke og blande grøntsager, nødder, urter, lave saucer, dip, puréer, dressinger - uanset hvad dit næste måltid skal være.

En stor hjælp, der ikke optager meget plads

Minihakkereneller den lidt størrehakker 1,19 ler designet til flere formål. Brug dem til en lang række opskrifter og opgaver - lige fra piskning af chokoladedessert til hakning af tomater, brødkrummer eller blanding af guacamole. Og så er de også nemme at bruge og stille til side. De leveres med hældetude, behagelige håndtag og ledninger, der kan vikles omkring. Du vil føle dig produktiv og klar til hvad som helst.

Avocado and lime preparation

Minihakkeren er en stor hjælp

Den er muligvis lille, men minihakkeren sparer dig tid og besvær. Hvis du er fast besluttet på at spise mere sundt, være mere kreativ med din madlavning derhjemme eller skære ned på forberedelsestiden, vil du elske at bruge den! Se, hvad du kan gøre med denne lille sag...

Nem one-touch betjening

Med pulseringsfunktionen one-touch kan du få den konsistens, du skal bruge. Blend tartar og rouilles. Eller prøv en skarp salsa eller krydret hummus.

Tilsæt flydende ingredienser

Tilsæt olie eller andre væsker i dryppebeholderen. De vil gradvist dryppe i, mens du arbejder.

Kompakt ryddelighed

Den har en perfekt størrelse, så den kan sagtens stå fremme uden at optage for meget plads. Hvis du vil stille den i skabet, har den en ledning, der kan vikles rundt om bunden. Helt perfekt.

1,19 l minihakker med stor kapacitet

Tilpas størrelsen til en lidt større minihakker, hvis du tilbereder mad til mere end 2 personer. Den er rummelig og robust og har 40 % mere kapacitet end minihakkeren.

Hak, purér, pisk, rør

Du kan hakke, blande og purere frugt, grøntsager, nødder, urter, hakke hvidløg, hakke kød eller lave brødkrummer. Derefter kan du udskifte knivbladet for at piske og røre æg, dej og lave flødeskum på 30 sekunder.

Ideel til saucer og dressinger

Lav velsmagende dressinger og saucer med en dryppebeholder, der drypper flydende ingredienser i gradvist. Hældetuden og håndtaget på arbejdsskålen gør servering nemt.

Nem at rengøre

Skålen og universalknivbladet tåler opvaskemaskine, og hvis du vil holde styr på tingene, er det helt perfekt, at alt passer i skålen.

Fløjlsagtig babymad i en minihakker

Leder du efter den bedste måde at lave babymad på derhjemme? Du kan lave nærende og lækre bløde puréer til de små i din KitchenAid minihakker. Indstil hastigheden til PURER, og så er du i gang. Lav velsmagende blandinger af kogt frugt og grøntsager.

Du skal bare sørge for at skære dem i stykker på ca. 2,5 cm, så tager det blot få sekunder at få de resultater, du skal bruge. Du kontrollerer konsistensen ved at tilsætte lidt væske - uanset om det er vand, babymælk, bouillon eller endda urtete som f.eks. kamille. Giv din baby mad, og nyd smilene imens.

Baby with a spoon in a chair

Tip: Purer som en restaurant med flere stjerner

Hvorfor skal puré kun være til babyer? Lav en smuk og delikat blanding, f.eks. en asparges-, blomkåls- eller gulerodspuré med spidskommen som tilbehør eller pynt.

En KitchenAid minihakker har en kraftfuld motor og skarpe knivblade i rustfri stål for at opnå en cremet konsistens. Dine puréer vil være nærende, løfte måltidet og se professionelle ud.

Velvet carrot purée

Forsøg dig med en ny smag

Lav nærende og friske saucer fra bunden derhjemme med din KitchenAid minihakker. Du kan marinere, sippe, bage, dryppe eller bare slikke! Så er du advaret: når du først er begyndt, kan du ikke stoppe med at eksperimentere.

  • Græsk tzatziki
  • Nem pesto
  • Chimichurri
  • Barbecuesauce
  • Hollandaise
  • Krydret æblesauce
  • Silkeagtig chokolade

 

Green pesto sauce with parmesan cheese
top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.