i

KitchenAid Vertigo køleskabe og vinkældre – godt med plads indvendigt, perfekt design udvendigt

Håndværksmæssig høj kvalitet

Et dynamisk køleskabssystem med professionel ydelse

KitchenAid Vertigo giver dig køleskabe og vinkældre, som garanterer ideel opbevaring af din mad og perfekte forhold for din vin.

Alsidig, passer til dine pladsbehov

Vertigo frysere har rigelig opbevaringskapacitet på 460 liter. Vinkældrene kan opbevare op til 81 flasker vin.

Vertigo er et fleksibelt opbevaringssystem, som er designet til at opfylde alle dine behov

Dobbelt køleskab og en enkelt vinkælder, eller en kombination af køleskab og vinkælder? Fritstående, indbygget eller fuldt integreret? To eller 3 hvidevarer? Der er ingen grænser!

VERTIGO INTEGRERET INSTALLATION

Vertigo: elettrodomestici integrati e di carattere

Vertigo: Integrerede , markante hvidevarer

Kombinér perfektionen i fuldt integreret installation med de solide døre i rustfrit stål for et køkken, som er en ægte kok værdig.
Opdag kollektionen

VERTIGO INDBYGGET INSTALLATION

Vertigo. C'è, ma non si vede

Vertigo. Det er der, men det er usynligt.

Professionel, højtydende opbevaring med hvidevarer, som passer perfekt ind i resten af dit køkken
Opdag kollektionen

VERTIGO FRITSTÅENDE INSTALLATION

Massima libertà di espressione con Vertigo

Maksimal frihed til til at udtrykke dig, med Vertigo

Fritstående køleskabe og vinkældre giver størst alsidighed takket være de elegante paneler i rustfrit stål.
Opdag kollektionen

FUNKTIONEN

VINKØLESKABE

PRESERVE & AGE – RØDVIN

Vertigo tilbyder enkle kølesystemer til din vin. Med præcisionsstyring af temperatur og luftfugtighed er Preserve & Age Red Wine-rummet i Vertigos vinkældre ideelt til opbevaring og modning af de fineste rødvine.

VINKØLESKABE

ANTIVIBRATIONSSYSTEM

En effektiv kompressorisolering garanterer total beskyttelse mod vibration, og skaber et sikkert miljø for selv de mest skrøbelige flasker.

VINKØLESKABE

TRE LAGS BESKYTTTELSE

Vertigos vinkældre er designet med ét formål: At genskabe opbevaringsforholdene i en traditionel vinkælder, så dine fineste vine bevarer farve, smag og konsistens. For meget eller for lidt lys og for høje eller for lave temperatur er blandt de mest skadelige forhold, som kan påvirke vin. Derfor bruger KitchenAid glasdøre med tre lag for at garantere maksimal beskyttelse fra skadelige UV-stråler og temperaturudsving.

KØLESKABE

DYNAMIC 0°

Dynamic 0° er et dobbeltskufferum, som holder alle dine fødevarer perfket frisk: Kød, fisk og mejeriprodukter opbevares under ideelle forhold, emns frugt og grønt forbliver friske og sprøde og holder sig friske længere. En lav temperatur kombineret med den helt rigtige luftfugtighed bremser bakteriespredning, så mad ikke fordærves, og holder sig frisk længere. Vælg en temperatur på mellem -2 og +2 grader Celsius til skufferne, så justeres luftfugtighedsniveauet i rummet automatisk.

KØLESKABE

MULTITEMPERATURSKUFFE

Den rummelige multitemperaturskuffe kan indstilles til flere brugstyper via Vertigo Acccess-menuen. Multitemperaturskuffen kan bruges som yderligere køleskabsplads, eller tilstanden kan sættes til Dynamic 0°, så du får mere plads til de friskeste madvarer og specialingredienser. Den kan også bruges som en fryser til opbevaring af frostvarer, eller nedfrysning af dine yndlingsretter, så de er klar, når du skal bruge dem.

KØLESKABE

JUSTÉRBARE HYLDER

Det har aldrig været nemmere at oprette og styre plads i dit køleskab. Vertigos hylder giver fleksibilitet uden lige, og har plads til selv de største beholdere, de højeste flasker og de bredeste bakker. De kan afmonteres og sættes på enhver højde efter dine ønsker, så hele køleskabet forvandles til en alsidig, praktisk og perfekt organiseret køleplads.

KØLESKABE

DOBBELTBEVÆGELIGE HÆNGSLER

Patenterede hængsler med dobbeltbevægelse kombinerer teknologisk innovation og design. Med disse hængsler har du uendelige muligheder, når du designer dit køkken. Hver Vertigo-model vil passe ind perfekt sammen med ethvert kabinet og køkkenmodul, så der sikres en smart og professionel finish. Styrke og robusthed er essentielle funktioner: Derfor har KitchenAid valgt hængsler med selvbalancerende bevægelse, så stabilitet og langvarig ydelse garanteres, selv når køleskabsdøren er blevet åbnet og lukket flere tusind gange.

KØLESKABE

AUTOMATISK ISMASKINE

Hver model i Vertigos kølesortiment har et fuldautomatisk system til isfremstilling, som er tilkoblet køkkenets vandforsyning. Ismaskinen har et vandfiltreringssystem, som garanterer velsmagende is uden urenheder og lugt.

KØLESKABE

TOTAL NO FROST

Vertigos Total No Frost-system er fuldautomatisk, så du ikke skal afrime køleskabet, Dynamic 0°-rummet eller multitemperaturskuffen. Derudover vender køleskabet hurtigt tilbage til den indstillede temperatur, efter hver gang døren åbnes.

KØLESKABE

HURTIG NEDKØLING OG NEDFRYSNING

Lige så snart, du kommer hjem fra din ugentlige indkøbsstur, er det altid en god idé at sætte dine friske madvarer i køleskabet med det samme for at sikre, at det holder sig frisk længere. Den særlige Shopping-funktion sænker temperaturen i køleskabet og fryseren ved et tryk på en knap, så dine nyindkøbte varer kan afkøles hurtigt og sikkert til den rigtige temperatur.

KØLESKABE

LED-LYS

Fordelte og strategisk rettede LED-lys gør det nemt at se alt i køleskabet tydeligt. Energiforbruget for LED-lys er lavt, og den gode belysning gør det nemt at se tilgængelig opbevaringsplads.

KØLESKABE

SOFT CLOSING-SYSTEMER

Vertigo-skuffer lukker stille og blødt hver gang, med et let tryk.

KØLESKABE

EVEN AIRFLOW SYSTEM

Vertigo’s Even Airflow System distribuerer den kolde luft indeni køleskabet, så uafhængig ventilation og ensartet temperatur garanteres indeni hvert rum, hvilket giver ideelle forhold, så maden holder sig frisk længere.

Ønskeliste

Du skal være logget ind for at føje produkter til din ønskeliste.

Log ind

Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.