Skip the navigation

Cappuccino

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid-kok
cappuccino_wallpaper_vip_header_image.jpg

Denne cremede, traditionelle kaffe har en stærk espressosmag og en lækker konsistens. det vigtigste er at skummet opnår fløjlsblød perfektion!

Duration
I alt5min
Prep5min

Redskaber

CoffeeMachineCoffeeMachine

Ingredienser

Servering

125 ml

mælk

25 ml (1 skud)

espresso

-

kakaopulver eller stødt kanel efter smag

-

sukker

Trin for trin

  1. En cappuccino består af espresso, dampet mælk og mælkeskum på toppen.

  2. Skum mælken til "mikroskum", der fylder næsten dobbelt så meget som den oprindelige mælkemængde, ved hjælp af dampdysen.

  3. Tilbered et espressoshot i din yndlingscappuccinokop.

  4. Hæld mælkeskummet i midten af espressoshottet.

  5. Tilsæt et drys kakaopulver eller kanel efter smag, og server.

  6. Brug havremælk som alternativ til mælkeprodukter.