Cremet blomkålssuppe
Denne fyldige suppe er fuld af smag, varmende, lækker og let. Ekstrabonus: Den er desuden naturligt glutenfri og vegansk. Du kommer slet ikke til at savne mælk og fløde!
Cremet blomkålssuppe
Denne fyldige suppe er fuld af smag, varmende, lækker og let. Ekstrabonus: Den er desuden naturligt glutenfri og vegansk. Du kommer slet ikke til at savne mælk og fløde!
Redskaber
Ingredienser
350 g dampet blomkål
100 g cashewnødder, blødt op
250-300 ml grønsagsbouillon
salt efter smag
Trin for trin
Kom bouillonen i blenderen.
Tilføj grøntsager og nødder.
Læg låget på og sæt blenderen på suppeindstillingen, som både blender og varmer suppen.
Blend til maskinen slukker af sig selv.
Alternativt kan du kombinere ingredienserne som anvist, sætte låget på og indstille blenderen på hastighed 1.
Sæt langsomt hastigheden op til 11.
Blend i ca. 4 -5 minut til blandingen er helt jævn.