Skip the navigation

Espresso macchiato

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid-kok
espressomacchiato_wallpaper_vip_header_image.jpg

Vælg denne særlige espresso med mælkeskum på toppen, hvis du vil have en virkelig delikat oplevelse!

Duration
I alt5min
Prep5min

Redskaber

CoffeeMachineCoffeeMachine

Ingredienser

Servering

20 ml

mælk

25 ml (1 skud)

espresso

efter smag

kakaopulver

efter smag

sukker

Trin for trin

  1. Espresso macchiato betyder "mærket" eller "plettet" espresso på italiensk. Espressoen hældes først i glasset først, efterfulgt af en lille smule dampet mælk og skum. Perfekt til dem, der er vilde med fyldig smag!

  2. Skum mælken til "mikroskum", der fylder næsten dobbelt så meget som den oprindelige mælkemængde, ved hjælp af dampdysen.

  3. Tilbered et espressoshot i din yndlingskop.

  4. Hæld lidt mælkeskum på toppen af espressoen.

  5. Tilsæt et drys kakaopulver efter smag, og server.

  6. Brug havremælk som alternativ til mælkeprodukter.