i
Forrige side
Pastaretter

Gratinerede pastasnegle med ricotta og salvie

En usædvanlig og meget koreografisk opskrift, som er ideel til en let frokost med familie og venner.

Start madlavningen

Redskaber

Mixer

Mixer

Pastavalse

Pastavalse

Oplysninger

10

Ingredienser

10

Trin

Tid

45'

Forberedelse

30'

Tilberedelse

75'

Total

Ingredienser

Hvor mange portioner?

  • 150 gricotta
  • 2æg
  • 130 ghvedemel
  • 50 grevet parmesanost
  • 150 mlsødmælk
  • 15 gsmør
  • 10 gfriske salvieblade
  • 1/3 tsk.revet muskat
  • -salt
  • -friskkværnet peber
  • 300 gkogt skinke i tern
  • 4gedeost
  • 260 gæg
  • 100 ghvedemel
  • 300 mlbechamelsauce
  • 30 gsødmælk
  • 15 gsmør
  • 1/3 tsk.revet muskat
  • -salt
  • -friskkværnet peber
  • 500 gkogt skinke i tern
  • 6gedeost
  • 400 gæg
  • 150 ghvedemel
  • 500 mlbechamelsauce
  • 50 gsødmælk
  • 20 gsmør
  • 1/3 tsk.revet muskat
  • -salt
  • -friskkværnet peber
Det er tid
  • Trin 1

    Montér skålen og det elliptiske piskeris på mikseren. Kom ricotta, 2 æg, revet muskat, salt, peber og halvdelen af parmesanosten i skålen. Pisk på hastighed 6, indtil det hele er godt blandet.

  • Trin 2

    Kom 4 æg, mel og salt i mikserskålen. Montér skålen og dejkrogen på mikseren og indstil hastigheden på 2. Ælt i 2-3 minutter. Tilsæt et par skefulde vand, hvis dejen bliver for tør, én ad gangen.

  • Trin 3

    Tag dejen op af skålen og skær den i 4 stykker. Tag et af stykkerne og tryk det fladt ud i en firkant med hænderne. Sørg for at dække de andre stykker til med husholdningsfilm for at undgå, at de tørre ud.

  • Trin 4

    Montér pastarullen på mikseren og indstil den på tykkelse nummer 1. Tænd mikseren på hastighed 2 og kør pastadejen gennem rullen. Fold dejen én gang og kør den igennem igen. Gentag processen flere gange for at få en dejlig smidig dej.

  • Trin 5

    Kom lidt mel på hver side af dejen og indstil tykkelsen på 3. Kør pastadejen gennem rullen, og indstil den på tykkelse nummer 4.

  • Trin 6

    Skær pastapladerne i ca. 20 cm brede stykker. Smør 4 spsk. fyld på og rul dem sammen på den lange led, så du får et rør. Gentag processen med de resterende ingredienser.

  • Trin 7

    Skær rullerne ud i 2 cm. lange pastasnegle, smør bunden af et ildfast fad og læg sneglene i rækker.

  • Trin 8

    Hæld mælken i fadet, kom små smørklatter og salvieblade ved, drys den resterende ost over og dæk fadet med folie. Bag retten i 30 minutter ved 200 °C.

  • Trin 9

    Serveres dejlig varm. Fjern folien i sidste øjeblik.

  • TIP

    Giv retten ekstra smag ved at føje 2 spsk. pesto til fyldet.

Vores mest beundrede retter

Del glæden med disse efterprøvede opskrifter. Må vi friste dig med en dejlig smagsoplevelse? Du vil elske det tilfredse smil på dine middagsgæsters ansigter næsten lige så meget som smagen.

Mango og basilikumsorbet

Denne bløde, fyldige mangosorbet har en cremet konsistens som is, men uden æg og mælk.

  • 30' Forberedelse
  • 5' Tilberedelse

Gratinerede pastasnegle med ricotta og salvie

En usædvanlig og meget koreografisk opskrift, som er ideel til en let frokost med familie og venner.

  • 45' Forberedelse
  • 30' Tilberedelse

Melon, granatæble og fetasalat

Frisk er det ord, som bedst beskriver denne salat, og den får ekstra smag af den cremede og salte fetaost.

  • 15' Forberedelse

Få vores nyheder serveret lige til døren

Tilmeld dig for at modtage vores seneste nyheder, lækre opskrifter og kampagner samt en rabatkode på 5% til dit næste køb.

TILMELD

Jeg forstår og godkender indholdet af Privacy Notice og:


a) Jeg indvilliger i at modtage tilpasset marketingkommunikation fra KitchenAid og andre brands, der hører under Whirlpool Corporation samt modtage en 5% rabat kode til mit næste køb (rabatkoden gælder kun én gang).



Din personlige engangsrabatskode kan kun indløses på vores website kitchenaid.dk. Den kan ikke kombineres med andre KitchenAid-rabatter eller -kampagner. Desuden modtager du i din første email en rabatkode på 5%, der gælder til dit næste køb på kitchenaid.dk, og du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Gratinerede pastasnegle med ricotta og salvie

Trin 1

Montér skålen og det elliptiske piskeris på mikseren. Kom ricotta, 2 æg, revet muskat, salt, peber og halvdelen af parmesanosten i skålen. Pisk på hastighed 6, indtil det hele er godt blandet.

Trin 2

Kom 4 æg, mel og salt i mikserskålen. Montér skålen og dejkrogen på mikseren og indstil hastigheden på 2. Ælt i 2-3 minutter. Tilsæt et par skefulde vand, hvis dejen bliver for tør, én ad gangen.

Trin 3

Tag dejen op af skålen og skær den i 4 stykker. Tag et af stykkerne og tryk det fladt ud i en firkant med hænderne. Sørg for at dække de andre stykker til med husholdningsfilm for at undgå, at de tørre ud.

Trin 4

Montér pastarullen på mikseren og indstil den på tykkelse nummer 1. Tænd mikseren på hastighed 2 og kør pastadejen gennem rullen. Fold dejen én gang og kør den igennem igen. Gentag processen flere gange for at få en dejlig smidig dej.

Trin 5

Kom lidt mel på hver side af dejen og indstil tykkelsen på 3. Kør pastadejen gennem rullen, og indstil den på tykkelse nummer 4.

Trin 6

Skær pastapladerne i ca. 20 cm brede stykker. Smør 4 spsk. fyld på og rul dem sammen på den lange led, så du får et rør. Gentag processen med de resterende ingredienser.

Trin 7

Skær rullerne ud i 2 cm. lange pastasnegle, smør bunden af et ildfast fad og læg sneglene i rækker.

Trin 8

Hæld mælken i fadet, kom små smørklatter og salvieblade ved, drys den resterende ost over og dæk fadet med folie. Bag retten i 30 minutter ved 200 °C.

Trin 9

Serveres dejlig varm. Fjern folien i sidste øjeblik.

TIP

Giv retten ekstra smag ved at føje 2 spsk. pesto til fyldet.

Ønskeliste

Du skal være logget ind for at føje produkter til din ønskeliste.

Log ind

Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.