Skip the navigation

Gulerodsdip

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid-kok
Import-Recipe - CARROT DIP

Denne spændende gulerodsdip, der er krydret og fyldt med smag, kan serveres med kiks eller på en sandwich.

Duration
I alt35min
Prep15min
Madlavning20min

Redskaber

BlenderBlender

Ingredienser

Servering

6 små

gulerødder

6 spsk

olivenolie

1 tsk

stødt gurkemeje

4 spsk

tahini

2 spsk

citronsaft

100 g

kikærter

1 tsk

cayennepeber

1 kvist

frisk koriander

Trin for trin

  1. Vask og skræl gulerødderne, og læg dem i en ovnfast skål.

  2. Stænk med 2 spsk. olivenolie, og smag til med gurkemeje.

  3. Ristes i 20 minutter ved 200 °C i en forvarmet ovn. Lad det køle helt af.

  4. Hæld de resterende 4 spsk. olivenolie i den lille kande.

  5. Tilsæt tahin, citronsaft, kikærter og cayennepeber.

  6. Luk den lille kande med blenderenheden, og placer den på ARTISAN K400-BLENDEREN.

  7. Trin 7 Blend ved hastighed 5, indtil blandingen er jævn.

  8. Pynt med frisk koriander.