Gulerodsdip
Denne spændende gulerodsdip, der er krydret og fyldt med smag, kan serveres med kiks eller på en sandwich.
Redskaber
Ingredienser
Servering
6 små
gulerødder
6 spsk
olivenolie
1 tsk
stødt gurkemeje
4 spsk
tahini
2 spsk
citronsaft
100 g
kikærter
1 tsk
cayennepeber
1 kvist
frisk koriander
Trin for trin
Vask og skræl gulerødderne, og læg dem i en ovnfast skål.
Stænk med 2 spsk. olivenolie, og smag til med gurkemeje.
Ristes i 20 minutter ved 200 °C i en forvarmet ovn. Lad det køle helt af.
Hæld de resterende 4 spsk. olivenolie i den lille kande.
Tilsæt tahin, citronsaft, kikærter og cayennepeber.
Luk den lille kande med blenderenheden, og placer den på ARTISAN K400-BLENDEREN.
Trin 7 Blend ved hastighed 5, indtil blandingen er jævn.
Pynt med frisk koriander.