Lækre som en solid snack eller i et pitabrød med hummus og agurker.
Ingredienser
Trin 1
Sæt universalbladet i KitchenAid 3,1 l foodprocessoren. Kom alle ingredienser til kødbollerne i arbejdsskålen, sæt låget på, og drej foodprocessoren til højt niveau. Bearbejd ingredienserne, indtil der ikke er store stykker kød tilbage.
Trin 2
Brug en træske eller lignende til at fjerne kødblandingen fra arbejdsskålen. Brug hænderne til at forme/rulle blandingen til kødboller på størrelse med en golfbold.
Trin 3
Opvarm en stegepande ved mellemhøj varme, og tilsæt lidt olivenolie for at smøre bunden på panden. Når panden er varm, skal du lægge kødbollerne i uden at overfylde panden. Dæk panden til, og lad den stege i 4 minutter. Tag låget af, vend kødbollerne, læg låget på igen og fortsæt stegningen i yderligere 4 minutter. Gentag en gang mere, dvs. en samlet tilberedningstid på ca. 12 minutter pr. portion. Flyt de tilberedte kødboller over i en stor skål eller på en bageplade, og dæk dem med sølvpapir, mens du tilbereder eventuelle resterende kødboller.
TIP
servér kødbollerne med græsk yoghurt, hakkede løg og fennikelsalat
Vores mest beundrede retter
Del glæden med disse efterprøvede opskrifter. Må vi friste dig med en dejlig smagsoplevelse? Du vil elske det tilfredse smil på dine middagsgæsters ansigter næsten lige så meget som smagen.
Trin 1
Sæt universalbladet i KitchenAid 3,1 l foodprocessoren. Kom alle ingredienser til kødbollerne i arbejdsskålen, sæt låget på, og drej foodprocessoren til højt niveau. Bearbejd ingredienserne, indtil der ikke er store stykker kød tilbage.
Trin 2
Brug en træske eller lignende til at fjerne kødblandingen fra arbejdsskålen. Brug hænderne til at forme/rulle blandingen til kødboller på størrelse med en golfbold.
Trin 3
Opvarm en stegepande ved mellemhøj varme, og tilsæt lidt olivenolie for at smøre bunden på panden. Når panden er varm, skal du lægge kødbollerne i uden at overfylde panden. Dæk panden til, og lad den stege i 4 minutter. Tag låget af, vend kødbollerne, læg låget på igen og fortsæt stegningen i yderligere 4 minutter. Gentag en gang mere, dvs. en samlet tilberedningstid på ca. 12 minutter pr. portion. Flyt de tilberedte kødboller over i en stor skål eller på en bageplade, og dæk dem med sølvpapir, mens du tilbereder eventuelle resterende kødboller.
TIP
servér kødbollerne med græsk yoghurt, hakkede løg og fennikelsalat