Forrige side
Børn & Familie

Lammekødboller

Lækre som en solid snack eller i et pitabrød med hummus og agurker.

Start madlavningen

Oplysninger

9

Ingredienser

4

Trin

Tid

20'

Forberedelse

25'

Tilberedelse

45'

Total

Ingredienser

  • 680 gbenfri lammekølle
  • 15 gfrisk bredbladet persille
  • 55 grasp
  • 10 g (2 tsk.)salt
  • 1 tsk.spidskommen
  • 170 gfetaost
  • 1 stort/50 gæg
  • 5 g (2 tsk.)citronskal
  • 1olivenolie
Det er tid
  • Trin 1

    Sæt universalbladet i KitchenAid 3,1 l foodprocessoren. Kom alle ingredienser til kødbollerne i arbejdsskålen, sæt låget på, og drej foodprocessoren til højt niveau. Bearbejd ingredienserne, indtil der ikke er store stykker kød tilbage.

  • Trin 2

    Brug en træske eller lignende til at fjerne kødblandingen fra arbejdsskålen. Brug hænderne til at forme/rulle blandingen til kødboller på størrelse med en golfbold.

  • Trin 3

    Opvarm en stegepande ved mellemhøj varme, og tilsæt lidt olivenolie for at smøre bunden på panden. Når panden er varm, skal du lægge kødbollerne i uden at overfylde panden. Dæk panden til, og lad den stege i 4 minutter. Tag låget af, vend kødbollerne, læg låget på igen og fortsæt stegningen i yderligere 4 minutter. Gentag en gang mere, dvs. en samlet tilberedningstid på ca. 12 minutter pr. portion. Flyt de tilberedte kødboller over i en stor skål eller på en bageplade, og dæk dem med sølvpapir, mens du tilbereder eventuelle resterende kødboller.

  • TIP

    servér kødbollerne med græsk yoghurt, hakkede løg og fennikelsalat

Vores mest beundrede retter

Del glæden med disse efterprøvede opskrifter. Må vi friste dig med en dejlig smagsoplevelse? Du vil elske det tilfredse smil på dine middagsgæsters ansigter næsten lige så meget som smagen.

Mango og basilikumsorbet

Denne bløde, fyldige mangosorbet har en cremet konsistens som is, men uden æg og mælk.

  • 30' Forberedelse
  • 5' Tilberedelse

Gratinerede pastasnegle med ricotta og salvie

En usædvanlig og meget koreografisk opskrift, som er ideel til en let frokost med familie og venner.

  • 45' Forberedelse
  • 30' Tilberedelse

Melon, granatæble og fetasalat

Frisk er det ord, som bedst beskriver denne salat, og den får ekstra smag af den cremede og salte fetaost.

  • 15' Forberedelse

Lammekødboller

Trin 1

Sæt universalbladet i KitchenAid 3,1 l foodprocessoren. Kom alle ingredienser til kødbollerne i arbejdsskålen, sæt låget på, og drej foodprocessoren til højt niveau. Bearbejd ingredienserne, indtil der ikke er store stykker kød tilbage.

Trin 2

Brug en træske eller lignende til at fjerne kødblandingen fra arbejdsskålen. Brug hænderne til at forme/rulle blandingen til kødboller på størrelse med en golfbold.

Trin 3

Opvarm en stegepande ved mellemhøj varme, og tilsæt lidt olivenolie for at smøre bunden på panden. Når panden er varm, skal du lægge kødbollerne i uden at overfylde panden. Dæk panden til, og lad den stege i 4 minutter. Tag låget af, vend kødbollerne, læg låget på igen og fortsæt stegningen i yderligere 4 minutter. Gentag en gang mere, dvs. en samlet tilberedningstid på ca. 12 minutter pr. portion. Flyt de tilberedte kødboller over i en stor skål eller på en bageplade, og dæk dem med sølvpapir, mens du tilbereder eventuelle resterende kødboller.

TIP

servér kødbollerne med græsk yoghurt, hakkede løg og fennikelsalat

top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.