Forrige side
Har du lyst til noget sødt?

Mango og basilikumsorbet

Denne bløde, fyldige mangosorbet har en cremet konsistens som is, men uden æg og mælk.

Start madlavningen

Redskaber

Køkkenmaskiner

Køkkenmaskiner

Iskremmaskin

Iskremmaskin

Purépresse

Purépresse

Oplysninger

5

Ingredienser

8

Trin

Tid

30'

Forberedelse

5'

Tilberedelse

35'

Total

Ingredienser

Hvor mange portioner?

  • 300 gmangofrugtkød
  • 80 gsukker
  • 100 mlvand
  • 2 bladebasilikum
  • 10 gspiselige blomster
  • 900 gmangofrugtkød
  • 240 gsukker
  • 300 mlvand
  • 4 bladebasilikum
  • 30 gspiselige blomster
  • 600 gmangofrugtkød
  • 160 gsukker
  • 200 mlvand
  • 6 bladebasilikum
  • 20 gspiselige blomster
Det er tid
  • Trin 1

    Sæt skålen til ismaskinen i fryseren dagen før.

  • Trin 2

    Bland mango og basilikum med KitchenAids Classic 5 Speed Blender til blandingen er fløjlsblød.

  • Trin 3

    Kom vand og sukker i en lille gryde. Varm blandingen op, til sukkeret opløses. Tag gryden af blusset, tilsæt den blendede mango og lad blandingen køle af.

  • Trin 4

    Fjern skålen, montér ismaskinen og tilslut piskeriset.

  • Trin 5

    Indstil mikseren på hastighed 1, hæld blandingen i skålen til ismaskinen og pisk i 20-30 minutter, afhængigt af rumtemperaturen.

  • Trin 6

    Fjern skålen og kom isen i portionsglas med en isske.

  • Trin 7

    Pynt med spiselige blomster.

  • TIP

    Glasér med et par dråber balsamicoeddike på isen ved serveringen.

Vores mest beundrede retter

Del glæden med disse efterprøvede opskrifter. Må vi friste dig med en dejlig smagsoplevelse? Du vil elske det tilfredse smil på dine middagsgæsters ansigter næsten lige så meget som smagen.

Mango og basilikumsorbet

Denne bløde, fyldige mangosorbet har en cremet konsistens som is, men uden æg og mælk.

  • 30' Forberedelse
  • 5' Tilberedelse

Gratinerede pastasnegle med ricotta og salvie

En usædvanlig og meget koreografisk opskrift, som er ideel til en let frokost med familie og venner.

  • 45' Forberedelse
  • 30' Tilberedelse

Melon, granatæble og fetasalat

Frisk er det ord, som bedst beskriver denne salat, og den får ekstra smag af den cremede og salte fetaost.

  • 15' Forberedelse

Mango og basilikumsorbet

Trin 1

Sæt skålen til ismaskinen i fryseren dagen før.

Trin 2

Bland mango og basilikum med KitchenAids Classic 5 Speed Blender til blandingen er fløjlsblød.

Trin 3

Kom vand og sukker i en lille gryde. Varm blandingen op, til sukkeret opløses. Tag gryden af blusset, tilsæt den blendede mango og lad blandingen køle af.

Trin 4

Fjern skålen, montér ismaskinen og tilslut piskeriset.

Trin 5

Indstil mikseren på hastighed 1, hæld blandingen i skålen til ismaskinen og pisk i 20-30 minutter, afhængigt af rumtemperaturen.

Trin 6

Fjern skålen og kom isen i portionsglas med en isske.

Trin 7

Pynt med spiselige blomster.

TIP

Glasér med et par dråber balsamicoeddike på isen ved serveringen.

top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.