Forrige side
Nemt og hurtigt

Melon, granatæble og fetasalat

Frisk er det ord, som bedst beskriver denne salat, og den får ekstra smag af den cremede og salte fetaost.

Start madlavningen

Redskaber

Køkkenmaskiner

Køkkenmaskiner

Foodprocessortilbehør

Foodprocessortilbehør

Oplysninger

7

Ingredienser

7

Trin

Tid

15'

Forberedelse

15'

Total

Ingredienser

Hvor mange portioner?

  • 1/2 mellemstorcantaloupe-melon
  • 100 gfeta i tern
  • 25 gfrisk basilikum
  • 50 ggranatæblekerner
  • 1 tsk.lyserøde peberkorn
  • -ekstra jomfru olivenolie
  • -fint salt
  • 1 mellemstorcantaloupe-melon
  • 200 gfeta i tern
  • 50 gfrisk basilikum
  • 100 ggranatæblekerner
  • 1 spsk.lyserøde peberkorn
  • -ekstra jomfru olivenolie
  • -fint salt
  • 2 småcantaloupe-melon
  • 300 gfeta i tern
  • 75 gfrisk basilikum
  • 150 ggranatæblekerner
  • 2 tpsk.lyserøde peberkorn
  • -ekstra jomfru olivenolie
  • -fint salt
Det er tid
  • Trin 1

    Skræl melonen, skær den over i 2 halve og skrab kernerne ud med en spiseske. Skær de 2 halvdele i mindre stykker.

  • Trin 2

    Montér foodpressortilbehøret på KitchenAid mikseren med den vendbare riveplade isat. Sæt en skål under tilbehøret.

  • Trin 3

    Sæt en mellemstor skål under tilbehøret til opsamling af de revne grøntsager og indstil mikseren på hastighed 4.

  • Trin 4

    Kom melonstykkerne i foodprocessoren ét efter ét og tryk blidt med madskubberen.

  • Trin 5

    Kom fetaternene, basilikumbladene, 4 spsk. olie, lyserøde peberkorn og en smule salt i en lille skål.

  • Trin 6

    Hæld dressingen over den revne melon, tilføj granatæble og bland det hele godt sammen.

  • TIP

    Lidt skiveskåret parmaskinke som topping gør denne salat til et smukt og velsmagende måltid for hele familien.

Vores mest beundrede retter

Del glæden med disse efterprøvede opskrifter. Må vi friste dig med en dejlig smagsoplevelse? Du vil elske det tilfredse smil på dine middagsgæsters ansigter næsten lige så meget som smagen.

Mango og basilikumsorbet

Denne bløde, fyldige mangosorbet har en cremet konsistens som is, men uden æg og mælk.

  • 30' Forberedelse
  • 5' Tilberedelse

Gratinerede pastasnegle med ricotta og salvie

En usædvanlig og meget koreografisk opskrift, som er ideel til en let frokost med familie og venner.

  • 45' Forberedelse
  • 30' Tilberedelse

Melon, granatæble og fetasalat

Frisk er det ord, som bedst beskriver denne salat, og den får ekstra smag af den cremede og salte fetaost.

  • 15' Forberedelse

Melon, granatæble og fetasalat

Trin 1

Skræl melonen, skær den over i 2 halve og skrab kernerne ud med en spiseske. Skær de 2 halvdele i mindre stykker.

Trin 2

Montér foodpressortilbehøret på KitchenAid mikseren med den vendbare riveplade isat. Sæt en skål under tilbehøret.

Trin 3

Sæt en mellemstor skål under tilbehøret til opsamling af de revne grøntsager og indstil mikseren på hastighed 4.

Trin 4

Kom melonstykkerne i foodprocessoren ét efter ét og tryk blidt med madskubberen.

Trin 5

Kom fetaternene, basilikumbladene, 4 spsk. olie, lyserøde peberkorn og en smule salt i en lille skål.

Trin 6

Hæld dressingen over den revne melon, tilføj granatæble og bland det hele godt sammen.

TIP

Lidt skiveskåret parmaskinke som topping gør denne salat til et smukt og velsmagende måltid for hele familien.

top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.