Forrige side

Nøddesmør

Hjemmelavet nøddesmør smager meget bedre end det, man kan købe i butikkerne. Derudover kan du selv bestemme, hvor knasende eller blødt, det skal være og tilsætte ekstra smag.

Start madlavningen

Redskaber

Oplysninger

1

Ingredienser

4

Trin

Ingredienser

  • 400 gnødder
Det er tid
  • 1

    Rist nødderne til de er gyldenbrune, og lad dem køle af.

  • 2

    Kom dem i blenderen, sæt låget på, indstil den på hastighed 1 og mal dem fint.

  • 3

    Sæt langsomt hastigheden op til 8.

  • 4

    Blend og skub ingredienserne ned med nedstopperen, til smørret er emulgeret.

Vores mest beundrede retter

Del glæden med disse efterprøvede opskrifter. Må vi friste dig med en dejlig smagsoplevelse? Du vil elske det tilfredse smil på dine middagsgæsters ansigter næsten lige så meget som smagen.

Mango og basilikumsorbet

Denne bløde, fyldige mangosorbet har en cremet konsistens som is, men uden æg og mælk.

  • 30' Forberedelse
  • 5' Tilberedelse

Gratinerede pastasnegle med ricotta og salvie

En usædvanlig og meget koreografisk opskrift, som er ideel til en let frokost med familie og venner.

  • 45' Forberedelse
  • 30' Tilberedelse

Melon, granatæble og fetasalat

Frisk er det ord, som bedst beskriver denne salat, og den får ekstra smag af den cremede og salte fetaost.

  • 15' Forberedelse

Nøddesmør

1

Rist nødderne til de er gyldenbrune, og lad dem køle af.

2

Kom dem i blenderen, sæt låget på, indstil den på hastighed 1 og mal dem fint.

3

Sæt langsomt hastigheden op til 8.

4

Blend og skub ingredienserne ned med nedstopperen, til smørret er emulgeret.

top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.