i
Forrige side
Hurtigt & Nemt

Oliventapenade

Prøv denne cremede oliventapenade, der kan tilberedes på mindre end 10 minutter!.

Start madlavningen

Oplysninger

13

Ingredienser

8

Trin

Ingredienser

  • 25 gfrisk persille
  • 6 gfrisk mynte
  • 180 gudstenede kalamata-oliven
  • 120 gpimento-fyldte spanske dronningeoliven
  • 9 ghvidløgsfed, pillede
  • 9 gkapers
  • 16 mlfriskpresset citronsaft
  • 4 gansjosfilet
  • ½ tsk.citronskal
  • ½ tsk.stødt rød peber
  • ¼ tsk.salt
  • ½ tsk.sort peber
  • 30 mlolivenolie
Det er tid
  • Trin 1

    Saml din ledningsfri KitchenAid®-minihakker ved at fastgøre arbejdsskålen til bunden og indsætte drivadapteren og universalkniven i arbejdsskålen.

  • Trin 2

    Kom alle ingredienserne i rækkefølge i minihakkerskålen, og sæt låget på.

  • Trin 3

    Sæt hastigheden til 1, og tryk derefter flere gange på tænd-knappen for at pulsere blandingen.

  • Trin 4

    Skru hastigheden op til 2, og tryk derefter på tænd-knappen og hold den nede i 10 sekunder.

  • Trin 5

    Fjern låget, og rengør siderne med en dejskraber. Sæt derefter låget på igen, og tryk på tænd-knappen i yderligere 5 sekunder.

  • Trin 6

    Stil tapenaden i køleskabet i en lufttæt beholder.

  • TIP 1

    Hvis blandingen ikke bevæger sig frit under hakningen, kan du tilsætte 1 tsk. olivenolie gennem dryppebeholderen, mens du hakker.

  • TIP 2

    Hvis du vil have en grovere konsistens, skal du kun hakke i 5 sekunder, når du øger hastigheden til 2. Fjern derefter låget, rengør siderne med en dejskraber, sæt låget på igen, og pulsér derefter yderligere 5-6 gange. Jo mere du pulserer, jo mere finthakket bliver den endelige konsistens.

Vores mest beundrede retter

Del glæden med disse efterprøvede opskrifter. Må vi friste dig med en dejlig smagsoplevelse? Du vil elske det tilfredse smil på dine middagsgæsters ansigter næsten lige så meget som smagen.

Mango og basilikumsorbet

Denne bløde, fyldige mangosorbet har en cremet konsistens som is, men uden æg og mælk.

  • 30' Forberedelse
  • 5' Tilberedelse

Gratinerede pastasnegle med ricotta og salvie

En usædvanlig og meget koreografisk opskrift, som er ideel til en let frokost med familie og venner.

  • 45' Forberedelse
  • 30' Tilberedelse

Melon, granatæble og fetasalat

Frisk er det ord, som bedst beskriver denne salat, og den får ekstra smag af den cremede og salte fetaost.

  • 15' Forberedelse

Få vores nyheder serveret lige til døren

Tilmeld dig for at modtage vores seneste nyheder, lækre opskrifter og kampagner samt en rabatkode på 5% til dit næste køb.

TILMELD

Jeg forstår og godkender indholdet af Privacy Notice og:


a) Jeg indvilliger i at modtage tilpasset marketingkommunikation fra KitchenAid og andre brands, der hører under Whirlpool Corporation samt modtage en 5% rabat kode til mit næste køb (rabatkoden gælder kun én gang).



Din personlige engangsrabatskode kan kun indløses på vores website kitchenaid.dk. Den kan ikke kombineres med andre KitchenAid-rabatter eller -kampagner. Desuden modtager du i din første email en rabatkode på 5%, der gælder til dit næste køb på kitchenaid.dk, og du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Oliventapenade

Trin 1

Saml din ledningsfri KitchenAid®-minihakker ved at fastgøre arbejdsskålen til bunden og indsætte drivadapteren og universalkniven i arbejdsskålen.

Trin 2

Kom alle ingredienserne i rækkefølge i minihakkerskålen, og sæt låget på.

Trin 3

Sæt hastigheden til 1, og tryk derefter flere gange på tænd-knappen for at pulsere blandingen.

Trin 4

Skru hastigheden op til 2, og tryk derefter på tænd-knappen og hold den nede i 10 sekunder.

Trin 5

Fjern låget, og rengør siderne med en dejskraber. Sæt derefter låget på igen, og tryk på tænd-knappen i yderligere 5 sekunder.

Trin 6

Stil tapenaden i køleskabet i en lufttæt beholder.

TIP 1

Hvis blandingen ikke bevæger sig frit under hakningen, kan du tilsætte 1 tsk. olivenolie gennem dryppebeholderen, mens du hakker.

TIP 2

Hvis du vil have en grovere konsistens, skal du kun hakke i 5 sekunder, når du øger hastigheden til 2. Fjern derefter låget, rengør siderne med en dejskraber, sæt låget på igen, og pulsér derefter yderligere 5-6 gange. Jo mere du pulserer, jo mere finthakket bliver den endelige konsistens.

top

Ønskeliste

Du skal være logget ind for at føje produkter til din ønskeliste.

Log ind

Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.