Forrige side
Hurtigt & Nemt

Oliventapenade

Prøv denne cremede oliventapenade, der kan tilberedes på mindre end 10 minutter!.

Start madlavningen

Oplysninger

13

Ingredienser

8

Trin

Ingredienser

  • 25 gfrisk persille
  • 6 gfrisk mynte
  • 180 gudstenede kalamata-oliven
  • 120 gpimento-fyldte spanske dronningeoliven
  • 9 ghvidløgsfed, pillede
  • 9 gkapers
  • 16 mlfriskpresset citronsaft
  • 4 gansjosfilet
  • ½ tsk.citronskal
  • ½ tsk.stødt rød peber
  • ¼ tsk.salt
  • ½ tsk.sort peber
  • 30 mlolivenolie
Det er tid
  • Trin 1

    Saml din ledningsfri KitchenAid®-minihakker ved at fastgøre arbejdsskålen til bunden og indsætte drivadapteren og universalkniven i arbejdsskålen.

  • Trin 2

    Kom alle ingredienserne i rækkefølge i minihakkerskålen, og sæt låget på.

  • Trin 3

    Sæt hastigheden til 1, og tryk derefter flere gange på tænd-knappen for at pulsere blandingen.

  • Trin 4

    Skru hastigheden op til 2, og tryk derefter på tænd-knappen og hold den nede i 10 sekunder.

  • Trin 5

    Fjern låget, og rengør siderne med en dejskraber. Sæt derefter låget på igen, og tryk på tænd-knappen i yderligere 5 sekunder.

  • Trin 6

    Stil tapenaden i køleskabet i en lufttæt beholder.

  • TIP 1

    Hvis blandingen ikke bevæger sig frit under hakningen, kan du tilsætte 1 tsk. olivenolie gennem dryppebeholderen, mens du hakker.

  • TIP 2

    Hvis du vil have en grovere konsistens, skal du kun hakke i 5 sekunder, når du øger hastigheden til 2. Fjern derefter låget, rengør siderne med en dejskraber, sæt låget på igen, og pulsér derefter yderligere 5-6 gange. Jo mere du pulserer, jo mere finthakket bliver den endelige konsistens.

Vores mest beundrede retter

Del glæden med disse efterprøvede opskrifter. Må vi friste dig med en dejlig smagsoplevelse? Du vil elske det tilfredse smil på dine middagsgæsters ansigter næsten lige så meget som smagen.

Mango og basilikumsorbet

Denne bløde, fyldige mangosorbet har en cremet konsistens som is, men uden æg og mælk.

  • 30' Forberedelse
  • 5' Tilberedelse

Gratinerede pastasnegle med ricotta og salvie

En usædvanlig og meget koreografisk opskrift, som er ideel til en let frokost med familie og venner.

  • 45' Forberedelse
  • 30' Tilberedelse

Melon, granatæble og fetasalat

Frisk er det ord, som bedst beskriver denne salat, og den får ekstra smag af den cremede og salte fetaost.

  • 15' Forberedelse

Oliventapenade

Trin 1

Saml din ledningsfri KitchenAid®-minihakker ved at fastgøre arbejdsskålen til bunden og indsætte drivadapteren og universalkniven i arbejdsskålen.

Trin 2

Kom alle ingredienserne i rækkefølge i minihakkerskålen, og sæt låget på.

Trin 3

Sæt hastigheden til 1, og tryk derefter flere gange på tænd-knappen for at pulsere blandingen.

Trin 4

Skru hastigheden op til 2, og tryk derefter på tænd-knappen og hold den nede i 10 sekunder.

Trin 5

Fjern låget, og rengør siderne med en dejskraber. Sæt derefter låget på igen, og tryk på tænd-knappen i yderligere 5 sekunder.

Trin 6

Stil tapenaden i køleskabet i en lufttæt beholder.

TIP 1

Hvis blandingen ikke bevæger sig frit under hakningen, kan du tilsætte 1 tsk. olivenolie gennem dryppebeholderen, mens du hakker.

TIP 2

Hvis du vil have en grovere konsistens, skal du kun hakke i 5 sekunder, når du øger hastigheden til 2. Fjern derefter låget, rengør siderne med en dejskraber, sæt låget på igen, og pulsér derefter yderligere 5-6 gange. Jo mere du pulserer, jo mere finthakket bliver den endelige konsistens.

top
Vælg et andet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke købe mere end tre produkter. Fjern et produkt, før du tilføjer et nyt.