Skip the navigation

Peanutbutter-granola med saltkaramel

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid-kok
Import-Recipe - Salted Caramel Peanut Butter Granola

Duration
I alt20min
Prep10min
Madlavning10min

Redskaber

BlenderBlender

Ingredienser

150 g

havregryn

20 g

puffet quinoa

30 g

salte peanuts

160 g

udstenede dadler

140 g

peanutbutter

en knivspids

salt

Trin for trin

  1. Forvarm ovnen til 175°C.

  2. Blend dadlerne, peanutbutter og en knsp. Salt i blenderen.

  3. Bland de tørre ingredienser i en skål.

  4. Hæld peanutbutter- og daddelcremen over de tørre ingredienser og rør det hele godt sammen.

  5. Spred granolaen jævnt ud på en beklædt bageplade.

  6. Bag den i ovnen i 10 minutter og rør rundt, når halvdelen af tiden er gået.

  7. Tag granolaen ud af ovnen, når den er let grillet og gylden.

  8. Tag den af bagepladen og lad den køle af til den når stuetemperatur og størkner.